Author Topic: Ψηφοφορία προς εκλογήν νέου Διαχειριστού  (Read 1653 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

sxizofrenovlaviwsh

  • Guest
ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΥΡΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ (ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ - ΣΑΤΑΝΑ)" ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΚΤΟΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΥΛΗ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ - ΙΕΧΩΒΑ ΔΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΚΟΣΜΟ - ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΚΟΣΜΙΚΟΥ ΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΑΝΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΑΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑ(ΠΑΝΑΓΙΑ)-ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΥΣ  (ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΥΘΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΗΡΩΣ), ΟΠΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΤΑΥΤΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ.

ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΚ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΡΓΕΙΑΔΩΝ,  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΗΘΩΣ ΕΠΑΝΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ.

ΩΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΜΟΙΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ (ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΦΥΣΙΚΩΣ ΝΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΟΝ) ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΑΠΕΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Η ΨΕΥΔΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΩΣ ΤΟΝ "ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ".

ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΑΓΩΜΕΝΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ, Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΝΑ ΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ... ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΗΘΩΝ...


4ΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ 16/3 ΣΤΟ DEFENCENET, ΝΥΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΩΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ::
http://the-gnostic-revelation-of-the-logos.blogspot.gr/2016/05/4.htmlΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΑΥΤΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ DNA ΚΑΙ ΤΟΥ DNA ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. 

ΥΠΟ ΤΗ ΨΕΥΔΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΕΚ ΤΗΣ (ΗΜΙ-ΕΘΝΙΚΗΣ) ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΔΑΝΑΩΝ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΔΗ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΟΣ-ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 7ΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΠΕΙ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΘΑ... ΣΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΟΠΟΥ...

ΟΜΟΙΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ-ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ... ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΛΟΓΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ,  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 12 ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ... "ΠΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ"...

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 144.000 ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ 12 ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (ΦΟΙΝΙΚΗΣ-ΧΑΝΑΝΑΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΙΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΥΡΟΥΣ, ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΤΡΟΜΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΘΟΤΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΝΩ ΗΔΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΦΟΔΡΑ ΣΤΟ ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Ο ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ (ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ... ΟΡΘΩΣ) ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΟΥΚΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΜΟΙΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΣ Ή/ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΔΟΞΟ ΧΩΡΑ, ΡΩΣΙΑ.

Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α., ΚΑΘΟΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΕΚΑΣΤΩΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ... ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΦΥΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΦΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ΨΕΥΔΟ-ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ TO ΑΝΑΜΕΝOMENO, ΕΚΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΘΕΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΗΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΕΚ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ, ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΕΞ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ, ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ, ΜΕΣΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΝΩ ΥΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΡΟΛΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΙΕΧΩΒΑ.

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠ' ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΑΝΑΝΑΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΗΣ) ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ, ΘΑ ΔΥΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΠΩΤΑΤΗ ΕΘΝΙΚΗ - ΙΑΠΕΤΙΚΗ (ΚΡΗΤΟ-ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ Ή ΣΚΥΘΙΚΗ/ΛΕΥΚΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙ) Ή ΧΑΜΙΤΙΚΗ (ΧΑΝΑΝΑΪΚΗ, ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ, ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ) ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ (ΑΠ' ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΟΥΣ - ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ).

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΘΕΝ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΑΙ.Μ.Χ., ΑΠ' ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΗΤΟ-ΜΥΚΗΝΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΤΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΥΣ  ΜΕ ΑΠΩΤΑΤΗ ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ  ΕΚ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΩΝ ΥΞΩΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ-ΕΣΑΥ-ΙΑΚΩΒ-ΙΩΣΗΦ-ΜΑΝΑΣΣΗ-ΕΦΡΑΙΜ (ΣΗΜΕΡΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΕΚΑΣΤΩΣ).

ΤΟ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ, ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΩΝ (ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΥΞΩΣ ΚΑΥΚΑΣΟΥ), ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΞ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΙΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΥΞΩΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΧΑΝΑΝΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΝΑΪΤΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΕΩΣ, ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΝΕΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΩΣ ΑΡΧΑΙΟΘΕΝ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΚΑΣΤΕΣ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΣΤΗ ΓΗΓΕΝΗ ΓΗ ΤΩΝ ΧΑΝΑΝΑΙΩΝ (ΥΠΟΣΧΕΜΕΝΗ ΓΗ - ΓΗ ΧΑΝΑΑΝ) ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΟΜΟΙΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.

ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΗΡΩΔΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΑΣΤΩΣ ΔΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΘΩΩΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΘΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΠΟΥ Η ΚΡΥΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ... ΕΚΤΟΤΕ ΚΑΤΕΚΤΗΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ... ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΑΡΙΣΣΑΪΚΟ ΣΑΝΧΕΝΔΡΙΝ, ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΜΑΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΙΝΗΣ, ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΑΡΙΣΣΑΪΚΟ ΣΑΝΧΕΝΔΡΙΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ "ΡΑΒΒΙΝΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ", ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΙΟΥΔΑΪΚΩΝ ΕΘΙΜΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΛΑΒΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΡΩΜΑΪΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΡΑΒΒΙΝΙΚΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΤΟΥ ΦΛΑΒΙΟΥ ΙΩΣΗΠΟΥ.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΡΩΝΤΕΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΥ, ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΒΑΩΘ, ΠΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΥΠΟΣΤΑΣΙΝ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ - ΣΑΤΑΝΑ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΜΟΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΘ ΟΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ [