Author Topic: Ψηφοφορία προς εκλογήν νέου Διαχειριστού  (Read 1653 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Xynw-set the Pinochet

  • Guest
Σκατόψυχε εβραιόψυχε διαχρονικέ φιλάργυρε Ιούδα μπάσταρδε σημίτη αριστερέ καπιταλιστή κρατικιστή υπάνθρωπε, καλά σε ξετρούπωσε η spaghettini την οποία δε πήγες να βγάλεις τρελή όταν απέδειξε εώς και άμεσα μάλιστα ότι ο pinochet είναι 2ος λογαριασμός σου. Έκτοτε έχεις λυσσάξει ρε μυξιάρη γυφτοζήτουλα υπάνθρωπε με τις πενταροδεκάρες και τα τριάκοντα αργύρια.

Ε, πλέον φαίνεται να μην σ' ενδιαφέρει κιόλας το γεγονός ότι έχουν καταλάβει όλοι ότι κανένας γκεστ δεν και αυτός που παρουσιάζεται (λες και δεν έχουν τους λογαριασμούς ούτως ή άλλως εδώ οι περισσότεροι για να μπούνε με αυτούς) ανεξαρτήτως του δεδομένου αυτού. Μη νομίζεις ότι έχω παρακολουθήσει και πολύ το θέμα (όπως και τότε με τον Pinochet) και δει ύπο την προοπτική αυτή. Προσπερνάω τελείως παρότι διαβάζω, απλά θεώρησα ότι λύσσαξες χωρίς λόγο, ότι έχασες τη διαδικτυακή σου πρέζα, είναι εμφανές ότι όλοι στη κυριολεξία οι λογαριασμοί είναι δικοί σου. Που να οσμιστώ χωρίς προοπτική και συγκέντρωση στο δεδομένο αυτό (καθότι δεν υπήρχε καν γνώση περί του δεδομένου αυτού ή το ξέχασα κατά τη πορεία) τόση σημιτική υπανθρωπιά πια και γω, άριος εγκέφαλος.

Πάντως με τον πασιφανέστατα τρολλικό φιλάργυρο χαρακτήρα του δήθεν εμμονικού αντι-κρατικιστή τρολλοσέτ (θεώρησα στην αρχή καθότι δε πρόσεχα ότι απλά παίζει να 'ναι διαφορετικό πρόσωπο, που ακολουθούσε τη τακτική αυτή, ίσως και ότι τα βγάζατε "απο κοινού") ξερνάς σε μεγάλο βαθμό κατ' ανάγκιν (ακόμα και αν... δε το παραδέχεσαι) μεγάλες αλήθειες, σφόδρα και ριζικά αντίθετες στην σημιτογεννή ιδεολογία του κομμουνισμού. Ντάξει δε σε είχα για τόσο λέρα πια, αλλά τι να περιμένεις απο αριστερό και δει σημίτη. Πιστεύω ότι η τελευταία αποτελεί μάλλον και πραγματική ιδεολογία σου, αν και σε βλέπω πέραν... και αυτών ακόμα...

Αμέσως μόλις σου πάρουν τον άργυρο απο το χέρι να βγάλεις τον οχετό σου και να σταυρώσεις τους πάντες.

Α και για ν' απαντήσω στη τρολλιά σου έχω πλήρη ειδετική σκέψη και μνήμη και είμαι υπερλεκτικός (δλδ κολλάω βήμα προς βήμα στο να βρω των κατάλληλο όρο γιατί πλημμυρίζει απ όλους χωρίς να το θέλω ο εγκέφαλος μου σε κάθε βήμα έκφρασης, εκτός αυτού βλέπω τα πάντα σε κώδικα και πρέπει να παραθέσω όλες τις πτυχές τους όπως μου έρχονται σε πακέτα στο μυαλό, οπότε πρόκειται για άλλη μορφή έκφρασης, όταν δεν περιποιούμαι προσεκτικά το τι γράφω παρότι όταν το κάνω το αποτέλεσμα βγαίνει πέραν το δέοντως καλό, ενώ έχω πολύ καλή φιλολογική αντίληψη, και περισσότερο στο διάβασμα, ε δε μπορείς να τα έχεις όλα), οπότε μη περιμένεις και ιδιαίτερο formatting και partitioning. Δεν περνάει ούτε λέξη απο το μυαλό μου καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μου εκτός αν τη σκεφτώ απλώς τυχαία.

WEBWAR DOWN, ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ! ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΗΜΙΤΟΣΠΟΡΟΥ! ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 500 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙΣ...