Author Topic: Ψηφοφορία προς εκλογήν νέου Διαχειριστού  (Read 1653 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Inglorious Bastards

  • Guest
Καταρχήν, δεν ξέρω αν είσαι ο HERMES TRISMEGISTUS, διότι αυτός έχει λογαριασμό (http://webwar.createaforum.com/index.php?action=profile;u=151) ή κάποιος που τον μιμείται, αλλά ας είναι, θέλω να σου απαντήσω σε αυτό. Επίσης, πριν ξεκινήσω, πρέπει να σου πω, ότι εάν είναι να διαιωνίσουμε την παραφιλολογία των κλώνων, προτιμώ καλύτερα να μην μου απαντήσεις καθόλου.

Ότι θέλει γράφει ο καθείς, ακόμα και μαλακίες, δεν μπορείς να το απαγορέψεις, τα μέλη εκεί δεν γράφουν μόνο μαλακίες ή πράγματα με τα οποία συμφωνείς εσύ.
Δεν καταλαβαίνω σε ποιον το απευθύνεις αυτό, στην Τορτελίνη ή στον Άχθο Αρούρη. Πάντως, αν κατάλαβα καλά η Τορτελίνη σκοπεύει να απαγορεύσει κάποια sections που υπήρχαν στο παλιό Webwar. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Σου πέρασε έστω "κατά περιπτώσιν" απ' το μυαλό ότι πρόκειται απλώς ΓΙΑ 4ΠΟΛΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ με 10 σημεία πλείστα εκ των οποίων επιβεβαιώθηκαν εντός 2 μηνών. 1. Το μη ξέσπασμα ΓΠΠ', δια του δολώματος του καίριου αποτραβήγματος των Ρωσικών Δυνάμεων (και η ακόλουθη... βάσει σχεδίου επιστροφής τους), 2. Η παραμονή του Άσαντ στην εξουσία, με υποστήριξη απο τη Ρωσία 3. Η δημιουργία Κουρδικού κρατιδίου στα βόρεια της Συρίας 4. Η εξάλειψη των δυνάμεων της Ίσις απο τις επαρκέστατες Ρωσικές-Κουρδικές-Συριακές δυνάμεις (αντιφρονούντων και Άσαντ) 5. Η πλήρης εγκατάλειψη της Τουρκίας απο τους Δυτικούς συμμάχους (όσον αφορά τη στρατιωτική ενίσχυση) 6. Η οικονομική κατάρρευση της Τουρκίας με αποτέλεσμα να ξεδοντιαστεί και ο στρατός όπως έγινε τώρα, και ανέμενε 7. Καρατόμηση Ερντογάν, 8. Πολιτική αποσταθεροποίηση και ξέσπασμα εμφυλίου 9. Ανεξαρτητοποίηση Κούρδων και Αρμενίων, 10. Οριστική Διάλυση της Τουρκίας, ή εισβολή σε Συρία και βλέπε 10. ίσως και δια της εισόδου των Ρωσικών δυνάμεων, ανευ κινδύνου ξεσπάτος ΓΠΠ'. Για διάστημα δύο μηνών η κάλυψις των ανωτέρω σημείον νομίζει ότι αυτομάτως καθιστά αυτή άριστη γεωστρατηγική ανάλυση.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω αρκετά από αυτά που γράφεις. Επίσης, δεν έχεις μάθει να γράφεις με φειδώ, ούτε αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει σύνοψη, ούτε καν formatting. Εσύ μπορεί να είσαι αργόσχολος, αλλά κάποιοι από εμάς εργαζόμαστε, δεν είναι δυνατόν να αφιερώσω ώρες για να διαβάσω τα σεντόνια σου. Ούτε καταλαβαίνω γιατί επιμένεις εμμονικά να αντιγράφεις παντού τα ίδια, και επιπλέον να ωθείς και να ζητάς από άλλους να διαδώσουν αυτά που γράφεις και ξαναγράφεις και διορθώνεις. Οι καθηγητές σου φαίνεται ότι απέτυχαν να σου διδάξουν τα ουσιώδη ή εσύ απέτυχες να τα μάθεις. Γράφε απλά και κατανοητά.

Συγχρόνως, εσένα σου πέρασε έστω κατά περιπτώσιν απ' το μυαλό ότι όλα αυτά δεν είναι μονοπώλιο δικό σου. Όχι μόνο τα έγραψαν Αγιορείτες και Ιερομόναχοι και Ασκητές πολύ πριν από σένα, αλλά τα προβλέπουν και σύγχρονοι στρατιωτικοί αναλυτές. Δεν είσαι ο μόνος, ακόμα και απλοί άνθρωποι που δεν ισχυρίζονται ότι κατέχουν ειδικές δυνάμεις μαντείας ή προφητέιας λένε μέσες άκρες τα ίδια.

Τα περι δαιμόνων δεν αναφέρθησαν σε σχέση με τα παραπάνω
Ναι, μόλις διάβασα τα σχόλιά σου και βλέπω ότι έτσι είναι. Ωστόσο, αυτό που σου προσάπτει ο Άχθος Αρούρης ισχύει, διότι το έγραψες.

Να σημειωθεί εδώ πως αν κάποιος μπορούσε να δει τη 4διάστατη άποψη του κόσμου μας μέσω του μακρόκοσμου και μεγάκοσμου της "Αβύσσου" θα έβλεπε ότι η γη έχει γίνει ζωντανό κολαστήριο ψυχών απο δαίμονες με "μορφή ανθρώπου".


Ανέτρεξε στην αρχαία γραμματεία περί της έννοιας των δαιμόνων-αρχόντων-δεκανών κλπ, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη καθυστερημένη χρήση του εν λόγω όρου όπως τη χρησιμοποιείς εσύ. Σαφώς και όπως τόνισα δεν αναφέρθει σε εξωκοσμικές οντότητες ή/και υποστάσεις, εντός των πλαίσιων των οποίων αναφέρθησαν [ούτε είπα ότι βλέπω δαίμονες], αλλά ότι η φύσις ανθρώπων  (ή ανθρωποειδών) ΕΙΝΑΙ Δαιμονική (με τον όρο να χρησιμοποιείται ΚΑΙ ως επιθετικός προσδιορισμός), και δεν εξετάζεται στα πλαίσια της "νευροπαθολογίας-ψυχολογίας", (ίδε περί Χωϊκού ανθρώπου [όχι ως συμβατικώς εννοείται] στο Χρηστιανισμό, ά-λογων όντων/δαιμόνων αρχαίας γραμματείας, κατακυριαρχούμενων απο το θυμικό μέρος της ψυχής, Δαιμονιάρχου-Δημιουργού κατά τα Ερμητικά, και διάβασε το βιβλίο Political Ponerology περί του λόγου το αληθές), που ύπο την αρχαία βιβλιογραφία περιγράφονται ως "δαίμονες" αυτώ καθεαυτώ (και όχι απλά ως "δαιμονικής συμπεριφοράς" όπως την νοείς αποκλειστικά δε και μόνο πάλι). Η υλιστική-γραμμική αντίληψη που έχεις για το κόσμο είναι λανθασμένη και είναι δώρον άδωρον η άκυρη ένσταση για άσχετο θέμα στο οποίο δεν έχω καμία συμμετοχή.

Δεν ξέρω τι καταλαβαίνει ο Άχθος Αρούρης ή οποιοσδήποτε άλλος που διαβάζει αυτά που γράφεις, ας απαντήσουν μόνοι τους. Πάντως εγώ, προσωπικά, δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε το ενδιαφέρον να ανατρέξω στην αρχαία γραμματεία περί της έννοιας των δαιμόνων.

Πως η Τορτελίνι μου έχει απαγορέψει να γράφω εδώ;; Ήταν αντμιν και δε το θυμάμαι; Εγώ απλά επέλεξα να πάω στο φόρουμ αυτής. Δεν θα δεχόμενουν εντολές απο κανέναν ακόμα και να μου είχε απαγορέψει.
Μάλλον εννούσε ότι σε παρότρυνε να μη ξαναγράψεις. Και αυτό επίσης ισχύει, απ'ότι βλέπω.

OMG! Nein! Μην γράφεις εδώ ρε! Ο βρωμοκύπριος και ο Pinochet βγάζουν λεφτά απ τις αναρτήσεις μας! :-\ Sorry για το downtime του άλλου forum, το byethost έπεσε...
WebWar 5 - Απέχεσθε από του Πορνομάγαζου!
Μήνυμα προς τον μιαρόν, θεοστυγή, απεχθή, σιχαμένον, υπόβιον κύπριον, ος αρνείται κατηγορηματικώς να αποτρέψη την ιδεοκαπηλείαν εις το πορνομάγαζόν του διαγράφων τα πορνογραφήματα και πάντα τα έμμισθα εκθέματα αλλά και τον λογαριασμόν του κιβδηλόπρωκτου καταχρηστικού κλώνου του:

Το γράψιμον εις το αυτού χαμαιτυπείον αποφέρει αυτώ χρήματα. Όνειδος τοις μισθούσι τω λεπροφύλω κιναίδω!

Απ' όσο φαίνεται απ' το φόρουμ που έχει φτιάξει η Τορτελίνι (το οποίο είναι καλαίσθητο και εύχρηστο)
Παρεμπιπτόντως, σε πληροφορώ ότι πρόκειται για την ίδια ακριβώς πλατφόρμα SMF, και αυτό και το άλλο, με το ίδιο ακριβώς template. Και η Τορτελίνι δεν το έφτιαξε, το παρέλαβε έτοιμο και διόρθωσε κάποια λάθη που υπήρχαν στην database. Συνεπώς, και αυτό είναι εύχρηστο και καλαίσθητο.

έχει μαζέψει περισσότερο κόσμο απο παραδοσιακά μέλη του webwar απο εδώ
Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ως παλιότερο μέλος αυτής της κοινότητας από εσένα μπορώ να το διακρίνω καλύτερα. Ωστόσο, η ουσία δεν είναι ποσοτική. Εάν έχω καταλάβει καλά, αυτό για το οποίο κατηγορούνε την Τορτελίνη είναι ότι έχει παραβεί τους κανόνες και ότι αφάιρεσε τον Μίστερ Μαξ από διαχειριστή, με βάση μια κατηγορία η οποία αργότερα αναγνώρισε από μόνη της η ίδια ότι ήταν εσφαλμένη.

άρα είναι σαν να έχει γίνει γενική συνέλευση και να έχει εγκριθεί η δημιουργία φόρουμ ή νέα διαχείριση του παλαιού (που απέτρεψες μη κάνοντας έγκαιρα ψηφοφορία και ύπο τους πλήρεις απαραίτητους όρους) με αποτέλεσμα να καταλήξουμε κατ' ανάγκιν στη δημιουργία νέου webwar.
Εσύ που καταλαβαίνεις τόσο λεπτές έννοιες, αδυνατείς να καταλάβεις τη καταλυτική σημασία της λέξης σαν; Εκπλήσσομαι. Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις τι διακυβεύεται εδώ τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτά που εξιστορείς δεν ανταποκρίνονται στην αληθή ακολουθία των γεγονότων. Δεν έγιναν έτσι. Ήμουν εδώ, αυτόπτης μάρτυρας, και τα θυμάμαι. Εάν δεν τα γνωρίζεις, μπορείς να τα διαβάσεις πάλι. Εάν θέλεις βοήθεια, μπορώ να στα υπενθυμίσω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι είσαι ικανότατος να τα βρεις όλα μόνος σου.

Άμα θες έλα γράψου στο νέο φόρουμ
Προσωπικά θα έρθω και στο καινούργιο φόρουμ.

γιατί ως αντμιν απλώς δεν το χειρίζεσαι ιδιαίτερα εδώ, πράγμα που δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό, αλλά επιλογή σου, και γι' αυτό απαιτείται ή νέος αντμιν ή... νέο φόρουμ (στο όνομα φυσικά του ww),

Εξηγησέ μας, αν θέλεις, γιατί ο Μίστερ Μαξ δεν χειρίζεται σωστά αυτό το φορούμ. Με ενδιαφέρει η αποψή σου.

Καλό είναι να υπάρχει ένα καλά δημιουργημένο (και ελπίζω και συντηρούμενο) φόρουμ.

Στην πραγματικότητα αυτό το φόρουμ βρίσκεται υπό την αιγίδα της Createaforum, συνεπώς είναι διαρκώς άριστα συντηρημένο με όλα τα updates, διότι οι διαχειριστές είναι οι ιδιοκτήτες της Createaforum. 

Κατά τ' άλλα όσον αφορά τα ανωτέρω χάνεις points και θα έπρεπε να είχες κινηθεί γρήγορα, να είχες αναδιαμορφώσει το φόρουμ, και να απαγόρευες τις πορνογραφικές αναρτήσεις του Πινοσέτ πράγματι (όχι τις αναρτήσεις ιδεολογικού περιεχομένου οι οποίες παρεπιμπτόντως έχουν ένα 50% τουλ. δίκιου πάντοτε), δεν είναι θέμα ελευθερίας λόγου, αλλά δεοντολογίας της μη εμπορικοποίησης του ww. Τώρα αν εσύ θέτεις το τελευταίο κομμάτι εντός των δυνατοτήτων "ελεύθερης έκφρασης" τι να σου πω... νομίζω ότι είσαι απο κάθε άποψης λάθος.
Για άλλη μια φορά εκπλήσσομαι. Παρατηρώ ότι η απάντησή σου είναι εκτός θέματος και με λυπεί, διότι φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος. Βλέπεις, σε αυτό το φόρουμ αποφασίζει η γενική συνέλευση των μελών. Όχι ο διαχειριστής. Αυτή είναι μια καταλυτική διαφορά, η οποία δυστυχώς σου διαφεύγει. Φερ'ειπείν, εάν η γενική συνέλευση ζητούσε κάτι από οποιονδήποτε διαχειριστή που ο ίδιος δε θα συμφωνούσε να το εφαρμόσει, τότε θα έπρεπε να παραιτηθεί και να αναλάβει άλλος την διεκπεράιωση της εντολής των μελών του Webwar. Αυτό το φόρουμ αποτελεί την βούληση όλων των μελών της διαδικτυακής κοινότητας, μέσω των συνελεύσεων. Είναι ουσιώδες και καταστατικό.

Πιστεύω πως η τορτελίνι έχει μία παραπάνω ανάγκη για τάξη και έλεγχο και προβλεψιμότητα (όπως κι εγώ), γενικώς,
Αυτό την τιμά, τόσο το καλύτερο.

και χωρίς να το κάνει επίτηδες δεν καταλαβαίνει πλήρως ότι correlation δεν σημαίνει (τουλάχιστον πάντα και για τον αυτό καθεαυτό σκοπό) και causation.
Κανένα πρόβλημα. Και σε αυτό είμαι μαζί σου. Εξάλλου, ουδείς αλάθητος.

Ναι, δεν είναι κλώνος σου ο Πινοσέτ, αλλά δεν αλλάζει κάτι αυτό.
Ξέρεις, αυτό από ένα σημείο και μετά κατάντησε ενοχλητικό, διότι όλοι το γνωρίζαμε αυτό. Γράφουμε χρόνια εδώ, και είναι πλέον εύκολο να ξεχωρίσουμε τον τρόπο γραφής των μελών. Ένας διαχειριστής, όπως και κάποιος που φιλοδοξεί ν αγίνει διαχειριστής, θα πρέπει να σταματάει αυτήν την παραφιλολογία, διότι είναι ενοχλητική και αποτρεπτική για όλους εμάς, τα απλά μέλη, που συμμετέχουμε.

Επίσης το σημαντικότερο διώχνεις κόσμο με τις αναρτήσεις του Πινοσέτ
Σε αυτό έχεις δίκιο. Υπήρχαν φορές που δε σχολίασα, διότι το νήμα αργούσε να φορτώσει, εξαιτίας των πολλών φωτογραφιών του Πινοσέτ.

και την ανεξέλεγκτη κατά περίπτωσιν ροή σχολίων guests
Σε αυτό δε συμφωνώ. Εγω προτιμώ να γράφω ως guest. Γράφω έτσι, επί χρόνια. Οι guests έχουν παράδοση εδώ. Δεν καταλαβάινω, γιατί αυτό είναι κατακριτέο;

πράγμα βέβαια που έγινε κατά περίπτωσιν όπως καθώς και επειδή επιτρέπεις δυνατότητα ψηφοφορίας σε θέματα του WW απο guests.
Αυτό δεν ισχύει. Σε παρακαλώ, διάβασε τους κανόνες πρώτα. Είναι πραγματικά θλιβερό να ζητάς την ψήφο των άλλων μελών για την διαχείριση και να μην γνωρίζεις τους κανόνες. Αν μη τι άλλο, δίνεις λαβή σε κακόβουλος, ώστε να σε προσβάλουν. Απλά δεν ισχύει.

Επίσης για να υποστηρίξεις τα επιχειρήματα σου, όποια και αν είναι αυτά, σωστά ή άδικα, επιτίθεσαι προσωπικά στο κόσμο ενώ κανείς δεν κατέλυσε το φόρουμ σου εδώ, μόνος του πήγε και πάει κόσμος (και νέος κόσμος) στο άλλο.
Θα συμφωνήσω και σε αυτό, ότι δηλαδή οι επιθέσεις από όποια μεριά και αν προέρχονται δεν βοηθάνε, το αντίθετο μάλιστα.

Τέλος θα παρακαλούσα όλους τους συμμετέχοντες να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες, δίοτι τα greeklish δεν διαβάζονται και όταν τα βλέπω προτιμώ να προσπεράσω το κείμενο, αντί να βγάλω τα μάτια μου.