Author Topic: Ψηφοφορία προς εκλογήν νέου Διαχειριστού  (Read 1653 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Logos Ekdedikazomenos

  • Guest
Quote
Quote from: Tortelini on Today at 03:24:20 pm
Το WebWar5 θα γίνει, αλλά δεν θα προκαλεί μόνο για να προκαλεί, όπως το παλιό με τους ανούσιους σπισισμούς! Θα προκαλεί γιατί θα υποστηρίζει αντισυστημικές απόψεις... Δηλαδή αντίθετες απ τις βδελυρές δικές σου, των οποίων μόνο η υπερβολή ενοχλεί!
a pesto etsi... san ton frenovlavi ermi gia paradeigma? 4diastati analysi f u c k yeah, he travels in time and sees deamons... pou tou exeis apagorepsei akoma kai na grafei edw... you know o idiosd anthrwpos pou egrafe edw...

Ότι θέλει γράφει ο καθείς, ακόμα και μαλακίες, δεν μπορείς να το απαγορέψεις, τα μέλη εκεί δεν γράφουν μόνο μαλακίες ή πράγματα με τα οποία συμφωνείς εσύ.

Σου πέρασε έστω "κατά περιπτώσιν" απ' το μυαλό ότι πρόκειται απλώς ΓΙΑ 4ΠΟΛΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ με 10 σημεία πλείστα εκ των οποίων επιβεβαιώθηκαν εντός 2 μηνών. 1. Το μη ξέσπασμα ΓΠΠ', δια του δολώματος του καίριου αποτραβήγματος των Ρωσικών Δυνάμεων (και η ακόλουθη... βάσει σχεδίου επιστροφής τους), 2. Η παραμονή του Άσαντ στην εξουσία, με υποστήριξη απο τη Ρωσία 3. Η δημιουργία Κουρδικού κρατιδίου στα βόρεια της Συρίας 4. Η εξάλειψη των δυνάμεων της Ίσις απο τις επαρκέστατες Ρωσικές-Κουρδικές-Συριακές δυνάμεις (αντιφρονούντων και Άσαντ) 5. Η πλήρης εγκατάλειψη της Τουρκίας απο τους Δυτικούς συμμάχους (όσον αφορά τη στρατιωτική ενίσχυση) 6. Η οικονομική κατάρρευση της Τουρκίας με αποτέλεσμα να ξεδοντιαστεί και ο στρατός όπως έγινε τώρα, και ανέμενε 7. Καρατόμηση Ερντογάν, 8. Πολιτική αποσταθεροποίηση και ξέσπασμα εμφυλίου 9. Ανεξαρτητοποίηση Κούρδων και Αρμενίων, 10. Οριστική Διάλυση της Τουρκίας, ή εισβολή σε Συρία και βλέπε 10. ίσως και δια της εισόδου των Ρωσικών δυνάμεων, ανευ κινδύνου ξεσπάτος ΓΠΠ'. Για διάστημα δύο μηνών η κάλυψις των ανωτέρω σημείον νομίζει ότι αυτομάτως καθιστά αυτή άριστη γεωστρατηγική ανάλυση.

Τα περι δαιμόνων δεν αναφέρθησαν σε σχέση με τα παραπάνω, όπως κομπλεξικώς αναφέρεις.
 
Ανέτρεξε στην αρχαία γραμματεία περί της έννοιας των δαιμόνων-αρχόντων-δεκανών κλπ, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη καθυστερημένη χρήση του εν λόγω όρου όπως τη χρησιμοποιείς εσύ. Σαφώς και όπως τόνισα δεν αναφέρθει σε εξωκοσμικές οντότητες ή/και υποστάσεις, εντός των πλαίσιων των οποίων αναφέρθησαν [ούτε είπα ότι βλέπω δαίμονες], αλλά ότι η φύσις ανθρώπων  (ή ανθρωποειδών) ΕΙΝΑΙ Δαιμονική (με τον όρο να χρησιμοποιείται ΚΑΙ ως επιθετικός προσδιορισμός), και δεν εξετάζεται στα πλαίσια της "νευροπαθολογίας-ψυχολογίας", (ίδε περί Χωϊκού ανθρώπου [όχι ως συμβατικώς εννοείται] στο Χρηστιανισμό, ά-λογων όντων/δαιμόνων αρχαίας γραμματείας, κατακυριαρχούμενων απο το θυμικό μέρος της ψυχής, Δαιμονιάρχου-Δημιουργού κατά τα Ερμητικά, και διάβασε το βιβλίο Political Ponerology περί του λόγου το αληθές), που ύπο την αρχαία βιβλιογραφία περιγράφονται ως "δαίμονες" αυτώ καθεαυτώ (και όχι απλά ως "δαιμονικής συμπεριφοράς" όπως την νοείς αποκλειστικά δε και μόνο πάλι). Η υλιστική-γραμμική αντίληψη που έχεις για το κόσμο είναι λανθασμένη και είναι δώρον άδωρον η άκυρη ένσταση για άσχετο θέμα στο οποίο δεν έχω καμία συμμετοχή.

Πως η Τορτελίνι μου έχει απαγορέψει να γράφω εδώ;; Ήταν αντμιν και δε το θυμάμαι; Εγώ απλά επέλεξα να πάω στο φόρουμ αυτής. Δεν θα δεχόμενουν εντολές απο κανέναν ακόμα και να μου είχε απαγορέψει.

Απ' όσο φαίνεται απ' το φόρουμ που έχει φτιάξει η Τορτελίνι (το οποίο είναι καλαίσθητο και εύχρηστο) έχει μαζέψει περισσότερο κόσμο απο παραδοσιακά μέλη του webwar απο εδώ  άρα είναι σαν να έχει γίνει γενική συνέλευση και να έχει εγκριθεί η δημιουργία φόρουμ ή νέα διαχείριση του παλαιού (που απέτρεψες μη κάνοντας έγκαιρα ψηφοφορία και ύπο τους πλήρεις απαραίτητους όρους) με αποτέλεσμα να καταλήξουμε κατ' ανάγκιν στη δημιουργία νέου webwar. Άμα θες έλα γράψου στο νέο φόρουμ, γιατί ως αντμιν απλώς δεν το χειρίζεσαι ιδιαίτερα εδώ, πράγμα που δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό, αλλά επιλογή σου, και γι' αυτό απαιτείται ή νέος αντμιν ή... νέο φόρουμ (στο όνομα φυσικά του ww),

Καλό είναι να υπάρχει ένα καλά δημιουργημένο (και ελπίζω και συντηρούμενο) φόρουμ. Κατά τ' άλλα όσον αφορά τα ανωτέρω χάνεις points και θα έπρεπε να είχες κινηθεί γρήγορα, να είχες αναδιαμορφώσει το φόρουμ, και να απαγόρευες τις πορνογραφικές αναρτήσεις του Πινοσέτ πράγματι (όχι τις αναρτήσεις ιδεολογικού περιεχομένου οι οποίες παρεπιμπτόντως έχουν ένα 50% τουλ. δίκιου πάντοτε), δεν είναι θέμα ελευθερίας λόγου, αλλά δεοντολογίας της μη εμπορικοποίησης του ww. Τώρα αν εσύ θέτεις το τελευταίο κομμάτι εντός των δυνατοτήτων "ελεύθερης έκφρασης" τι να σου πω... νομίζω ότι είσαι απο κάθε άποψης λάθος.

Πιστεύω πως η τορτελίνι έχει μία παραπάνω ανάγκη για τάξη και έλεγχο και προβλεψιμότητα (όπως κι εγώ), γενικώς, και χωρίς να το κάνει επίτηδες δεν καταλαβαίνει πλήρως ότι correlation δεν σημαίνει (τουλάχιστον πάντα και για τον αυτό καθεαυτό σκοπό) και causation. Ναι, δεν είναι κλώνος σου ο Πινοσέτ, αλλά δεν αλλάζει κάτι αυτό. Επίσης το σημαντικότερο διώχνεις κόσμο με τις αναρτήσεις του Πινοσέτ και την ανεξέλεγκτη κατά περίπτωσιν ροή σχολίων guests (χωρίς να είναι το πρόβλημα να σχολιάζουν guests) πράγμα βέβαια που έγινε κατά περίπτωσιν όπως καθώς και επειδή επιτρέπεις δυνατότητα ψηφοφορίας σε θέματα του WW απο guests. Επίσης για να υποστηρίξεις τα επιχειρήματα σου, όποια και αν είναι αυτά, σωστά ή άδικα, επιτίθεσαι προσωπικά στο κόσμο ενώ κανείς δεν κατέλυσε το φόρουμ σου εδώ, μόνος του πήγε και πάει κόσμος (και νέος κόσμος) στο άλλο.