Author Topic: poniz poniz poniz poniz poniz poniz poniz poniz poniz poniz poniz poniz  (Read 108 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Urfurslaaag

  • Guest
Έρχεται...Ο Admin του φτωχομεσαίου, του αυταπασχολούμενου, του χειμαζόμενου, του μετανοημένου συριζαίου, του μπαναρισμένου, του καταπιεσμένου τρανς, του άλλου, του έτσι, του αλλιώς. Ο Admin του Λαού. Κίνημα PONIZ με κινητήρα και αμάξωμα ελληνικής προελεύσεως είμαστε παντού! Τώρα ξέρεις! Μην είσαι μαλάκας, ψήφισε poniz και όλα θα παν καλά με παλιό λαϊκό τραγούδι.  Τα poniz θα σωσουν τον κόσμον από Βαρεμάρα, ΕΑΜ, Παρελάσεις, Αεροπλάνα και Ψάρια. Γιατί ένας χώρος Τέχνης είναι απαραίτητος.  Υποσχόμαστε τα πάντα και αυτό είναι δέσμευση για μας! Έχουμε δεσμευτεί να υποσχεθούμε τα πάντα. Κοινωνική Αλληλεγγύη, ΔΩΡΕΑΝ Φαγητό, Γιατροί, Μαθήματα, Χώροι φιλοξενίας αστέγων, Τρανσέξουαλ για όλους, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Λιθοβλισμός μπάτσων, Ομάδες, Ιστοσελίδες, Εκθέσεις, Φεστιβάλς, αρώματα και φο μπιζού και δώρα για τις φίλες σου... Σε περιμένω να 'ρθεις και πάλι, μαζί να φτιάξουμε ένα webwar για πάλη, μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία. Ζήτω η ιδέα! Η Ελευθερία! Ζήτω η Νέα Τρολοκρατία! Η Μακεδονία είναι σκοπιανή και όλο το Αιγαίο Τούρκικην αυλήν! No fronteras, no banderas, no a la autoridad. Made you read!
https://www.youtube.com/watch?v=aE2ESaeEncA

Με σεβασμό στην Τέχνηκρητικοπούστρα Γιακουμάκη, γιατὶ γαμιέσαι ἔτσι;
σὰ σκύλα παρτουζώθηκες, μέχρι καὶ σὲ κοτέτσι

μὲ τυροκόμους μαθητὲς στὸ δjάλειμμα γαμιέσαι
τσιμπούκια παίρνεις βδελυρὰ, κὶ ὕστερα δε μιλιέσαι

τὰ ῥοῦχα σου γεμίσανε μὲ γάλατα καὶ χύσια
στην Ήπειρο ἀλάφιασαν, κυττῶντας τα γαμῆσια

ὁ κῶλος ἀπ᾽ τὸ ξέσκιζμα, σου ἔγινε χοάνη
τυρέμποροι σε μπετάξαν κομμένο στὸ λιβάδι

τρέχουν μὲ λῦσσα να σε βρουν, μαδάνε τὰ φτερά τους
χτυπιούνται καὶ ωρύονται καὶ τρίβουν τὰ ψωλιά τους

κι ἡ ἀδερφή σου, τὸ τσουλί, ξεσκίζετ᾽ στο μέγκα
κἢ σοῦφρα της κατήντησε τοῦ μουμουέ ἡ Μέγκλα

κι ἐσὺ Ακρίτα ἀπ᾽ τὰ βοῦ-ποῦ μὲ τὸ ψωλὶ στὸ χέρι
τί μὲ κυττᾷς πουταναργιό, φριχτὸ ψωλοπανέρι;

γαμᾷω τὴ μνήμη τοῦ νεκροῦ, με χύσχια τὴ μπουκώνω
στὸ ντάφο του αποπατώ, με τὸ νεκρό γκαβλώνω

Και κληρονομική διορατικότητα... ναι το είχαμε προβλέψει!

https://www.youtube.com/watch?v=4VnYydcX6-A

Αδιαπραγμάτευτοι στις ροζ γραμμές μας μέχρι τέλους!Και τη μαϊμού της ΑΡΑΝ σύμμαχο... μεγάλη η χάρη της!για τη μετάφραση: Ο Αρχαίος Πτερνιστής

Golden Boy

  • GuestΆλλη μια απόδειξη της ανωτερότητας της Άριου κτηματομεσίτη. Όσο εσείς τα κρατικοδίαιτα μειράκια φωνασκείτε, βυσσοδομείτε και ιδρώνετε για να εκφράσετε την ψυχανωμαλία σας που αποκαλείτε "τέχνη", αυτός παράγει πλούτο από την καπιταλιστική του οθόνη ακόμα και από τα σκύβαλά σας με το πάτημα ενός πλήκτρου, ενώ απολαμβάνει Wagner. Στην ουσία, εσείς δουλεύετε για αυτόν. Που σημαίνει ότι, εν αντιθέσει με τις υποβαλκάνιες επιμειξίες, η Λευκή Φυλή έχει τα γονίδια του μυαλού της επιτυχίας.