Author Topic: Οχι στο webwar.byethost7  (Read 2146 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Οχι στο webwar.byethost7
« on: April 20, 2016, 08:05:10 am »
Μάλλον επειδή έχεις διαβρωμένη κυπριακή καριολόφατσα και αυτή είναι ρατσίστρια.
 Όχι καριολάκι,αν το κάνει στις πλάτες του webwar  σαν admin οφείλεις να κάνεις κάτι.

Δεν το κανει στις πλατες του γγ σαν αντμιν. Το τι ποσταρει στο τουιτερ του δεν μπορώ να το ελεγχω και ουτε πρεπει κιολας. Εχει βάλει ενα app να το κάνει αυτόματα, αμα θες το κανεις και εσύ.

:D
Αγόρι μου δεν το κάνει απλώς στις πλάτες του WebWar, το κάνει μέσω του admin panel :P

Δεν το κανει μεσω αντμιν πανελ, ολοι εχουνε την δυνατότητα να το κάνουμε. Αλλά ετσι και αλλιως εχει καθε δικαιωμα να γραφει στο τουιτερ του τι παιζει εδω, αν γινεται μανουαλ ή αυτοματοποιημένα δεν βλέπω τι διαφορά υπάρχει.

Εσυ σαν κρατικιστρια μαλλον, παρασιτο, θες να ελεγχεις το τι λεει ο καθε χρήστης του γγ στο τουϊτερ του; θα τους εμποδίσεις στο γγ5 να το κάνουν; πως αραγε;  ???


Όσο για τον Mister max δεν τίθεται καν θέμα ψηφοφορίας πλέον! Δεν μπορεί να είναι admin στο άλλο ενώ βγάζει λεφτά εδώ... :P

Δεν στα είπανε καλα, η ΓΣ ειναι το ανωτατο οργανο που αποφασίζει, οχι εσυ.

...........


σοφά μιλησες, αλλά δεν ξερεις που εχουμε μπλέξει με την πρεζου. Οπως και να εχει, το γγ5 απο την στιγμη που αποφασίζει αυτη ποιος θα ειναι τι και οχι η ΓΣ, είναι απλα ενα ...πουκαμισο αδειανό.

Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.