Poll

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Ο ΧΟΛΕΡΙΚΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ MISTER MAX
4 (44.4%)
ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Ο ΧΙΤΗΣ
0 (0%)
Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ SAGAPW
0 (0%)
Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΨΕΥΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ THULSA DOOM
0 (0%)
Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΧΕΣΤΗΣ "ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ" THANATOPHILIA
0 (0%)
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ SOMALIAN
1 (11.1%)
Ο ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΚΟΣ GEMISTA69
0 (0%)
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ CALLAN
0 (0%)
ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟ ΚΟΡΟΪΔΟ STASOU_MUGDALA
2 (22.2%)
Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ "ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ" LEGIONNAIRE
0 (0%)
ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ Η ΑΡΤΕΜΙΣ
0 (0%)
Ο ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΜΥΣΤΗΣ PULVEREM
1 (11.1%)
ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ
0 (0%)
DER TEUFEL IST DER HERR
0 (0%)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ, ΕΧΩ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
1 (11.1%)

Total Members Voted: 8

Author Topic: Ο ΠΙΟ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΤΟΥ WEBWAR;  (Read 1025 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Ο ΠΙΟ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΤΟΥ WEBWAR;
« on: March 01, 2015, 04:09:32 pm »
Όλα τα παραπάνω ισχύουν για μένα. Έχω να βγω από το σπίτι ένα πεντάμηνο, μπάνιο κάνω μία φορά το μήνα και μόνο για να καλέσω πουτάνες. Τείνω να έχω το χέρι μου στο πέος μου ενώ διαβάζω τα γραπτά συγκεκριμένων (ειδικά όσων με κράζουν) και φαντασιώνομαι πολύ διεστραμμένες καταστάσεις παράλληλα.

Πράγματι, μιλάω με τον εαυτό μου ακατάπαυστα, κυρίως για οικονομικά και για το πώς θα τσεπώσω λεφτά από ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ φιλανθρωπικιές οργανώσεις. (ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ)

Δεν έχω αυτοσεβασμό, τι μαλακίες είναι αυτές; Ο σεβασμός είναι μεταβατικός δεν είναι ισοδύναμος με το να παίρνεις τσιμπούκια στον εαυτό σου (όπως η παραπάνω πουτανίτσα). Εγώ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, τουλάχιστον ΕΧΩ κάτι να πω στον εαυτό μου πριν πέσω για ύπνο στη λίγδα στην υπόγα μου. Εν πάσει περιπτώσει φυσικά και δε σέβομαι τον εαυτό μου. Δε σέβομαι κανέναν.

Στην πραγματικότητα η ταπείνωση είναι πραγματικά φετίχ μου. Αν ΔΕ με ταπεινώνουν είναι που νιώθω άσχημα.

Αναφορικά με ψυχοπάθειες:

Επιβεβαιώνω ότι πάσχω και ότι βρίσκομαι υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, αλλά δυστυχώς η αγωγή μου (η φαρμακευτική) με καθιστά απολύτως απαθή σε οποιονδήποτε γράφει με greeklish. Θα ήθελα βόλεμα με αμφεταμίνες, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τη βγάλουμε με αντισχιζοφρενικά και βενζοδιαζεπίνες...

Τα copy-paste δεν τα κάνω εδώ, διότι εδώ δεν υπάρχει και κανείς να με διαβάσει. Συν τοις άλλοις, η περισσότερη βιβλιογραφία μου είναι στα αγγλικά, άρα το μόνο μέρος στο οποίο μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο ΗΤΑΝ το 4chan (που μάταια προσπάθησε να αντιγράψει η κοινότητα του webwar), πλέον 8chan.

Αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν άπειρα και έχω αυτοφακελωθεί μόνος μου με τη βοήθεια ψυχιατρικού και αστυνομικού επιτελείου που με παρακολουθεί καθημερινώς (αν δε δώσω σημεία ζωής για 6-8 ώρες θα μπουκάρουν στην υπόγα).

Το αυτιστικός το παραβλέπω. Μάταιη προσπάθεια αντιγραφής του ύφους του /b/ και του /pol/. Made me reply/10

Οι υποψήφιοι που κρύβονται πίσω από τον ανώνυμο γκέστ είναι α) το κύπριο νιάνιαρο με το νέτμπουκ του Γερμανού με την Άρτεμη και β) ο Φριγκο-έλεμεντ, που γράφει σε greeklish γιατί του έχουν γαμήσει τον πάτο στο στρατό και δε μπορεί να έχει πρόσβαση σε μηχάνημα κατασκευασμένο από Homo Sapiens. Σαφώς τα γραπτά δείχνουν επιρροές από Homo Erectus και Νεάντερταλ. Αναμένουμε τα αποτελέσματα του 23andme για επαλήθευσι.

Πάω να πάρω τα αντισχιζοφρενικά μου γιατί τα καθυστέρησα σήμερα... business is business...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.