Author Topic: Νεα Θέση Διαχειριστή στον National Bolshevik  (Read 1609 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Δεν είχε σχέση με το ww ο λόγος που έφυγα. Τον πρώτο μήνα δεν έμπαινα καν στο νετ. Μετά όταν ξαναμπήκα (στο νετ) δεν είχα όρεξη γενικά να ξεκατινιάζομαι μέσα εδώ με τον ένα και τον άλλο, και είπα να ξεκουραστώ.

Νταξ μωρέ, δε θα σβήσω τίποτα. Ο πι-έλεμεντς πάντως να περιμένει άγριο γαμήσι. Το λέω έτσι για να το ξέρει.

Το γγ δεν ειναι ξεκατινιασμα, ειναι σκληρος ιδεολογικος πολεμος, αλλα τεσπα. Οπως το βλέπει κανεις. Αρρητα δηλώνεται στο ποστ σου οτι το σβησιμο είναι κάτι υποδεεστερο απο το αλφα και ωμέγα του γγ. Για αυτους τους λογους, συν το οτι δεν ειναι ξεφραγο αμπελι το γγ και "γεια σας ηρθα καντε με μοντ",  εγω τείνω προς το λευκό, αλλα επιφυλάσσομαι μεχρι την Κυριακη μεσανυχτα που θα γινει η τελική καταμετρηση ψηφων




Αυτό που θέλω να πω βασικά είναι ότι αντί να κλαιγόσαστε για backup και τέτοια και να μην μπαίνετε στο WebWar να γράψετε για τέτοιους χαζούς λόγους, καλύτερα να εκτιμάτε λίγο περισσότερο την ελευθερία του λόγου που σας προσφέρει και παίζει να μην βρείτε αλλού.

+1. Αυτο τους λεω και εγω. Αλλά αυτοι ξερεις τι θελουν; Θελουν διασκεδαστες οπου να μπαινουν στο γγ και να κάνουν χάζι. Θελουν να βλέπουν μια παράσταση φρικιών αντι να κατέβουν στην σκηνη και να εκφραστουν. Ε ευτυχως ή δυστυχως το γγ δεν ειναι το διασκεδαστήριο τους. Τους σιχάθηκα να λενε "μαξ, κανε το γγ οπως ητανε". Τε μπε λι κος ο χλος. Να τι ειναι ολοι αυτοι οι χάχολοι.

Όσο αφορά το backup, υπάρχουν και άλλα προβληματα τα οποια μονο υποθέτω. Μπορει καποιος να φορτώσει το μπακαπ στο createaforum? Το εγχείρημα να φορτωθει σε μια εταιρια που πληρώνουμε, εχει αποτύχει παταγωδώς.

Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.