Author Topic: Νεα Θέση Διαχειριστή στον National Bolshevik  (Read 1603 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Ρε μάγκες επειδή δεν καταλαβαίνω τι παίζει μ αυτές τις επιτροπές και τους διαχειριστές κλπ

Νομίζω κάποια στιγμή λόγω της σπισιστικής ενότητας στο webwar4 πέσανε μηνύσεις και κλείσανε τον ελευθεριακό ιστότοπο, αφηνοντάς μας ορφανά.

Μπορούσαμε βέβαια να συνενοηθούμε από το καπνιστήριο, μετά από κάποια διάστημα βέβαια ο μαξουλίνος έκανε το webwar.createforum

για να ξεκινήσουμε το webwar5. Αυτός ήταν ο σκοπός. Τώρα η φάση είναι αφασία, τελικά το μπακαπ απ το γγ4 ποιος το χει και γτ δεν το ανεβάζει?

Μητσάκο όποιος κι αν είσαι όπου κι αν είσαι πάρε πρωτοβουλίες αδερφέ.

WEBWAR5 ΤΩΡΑ΄Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ρε μαν, αν κάνουμε το 5, αλλά δε βάλουμε μπακ απ, λες να έρθει κανένας;

Εγώ δεν το έχω. Αν το είχα ευχαρίστως να το έβαζα. Χαρά μου να μπει στη μπουζού η πουστοροδίτισσα. Αλλά δεν το έχω.

Το γεγονός ότι στο wayback machine έχει μπει robots.txt σε ΟΛΑ τα παλιά webwar, και στο battlefield και στο studentgossip, μου λέει ότι κάποιος δε θέλει να βλέπουμε το παλιό ww ούτε καν σε αρχειοθετημένη μορφή.

Πρωτοβουλίες από τον Πλατόπουστα μην περιμένετε. Αυτός λάκησε, πάει. Ξεχάστε τον. Δεν ασχολείται με το ww, και το ww δεν ασχολείται με αυτόν. Από το κλείσιμο του παλιού φόρουμ μέχρι σήμερα, το μόνο που έκανε ο Πλατής που να έχει την παραμικρή σχέση με το ww, ήταν να σβήσει τις φωτογραφίες του που είχαν βγει στη φόρα.

Αν ποτέ αποφασίσει να ξανασχοληθεί (δεν παίζει), μην περιμένεις να φτιάξει τίποτα. Το πιο πιθανό είναι να ξεμπουρδελέψει κάτι, όπως με το φασιζμος.κομ.
« Last Edit: February 10, 2016, 10:33:01 pm by National Bolshevik »