Author Topic: ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑΣΜΠΟΛ  (Read 4459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Re: ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑΣΜΠΟΛ
« Reply #60 on: February 17, 2016, 11:58:33 pm »
Ενας μονο εθνικομπολσεβικος υπηρχε στον Ναο, ο τενεκες. Ο ιδιος τενεκες ξεγανωτος που εκλεισε και το ww4. Ο ιδιος που τωρα δηθεν δεν ειναι αυτος. Και συνεχιζει να μη μας λεει με ποιο ονομα εγραφε τοτε.

Το ww4.5 το ανοιξε προσωρινα ο κυπριος και η δημοσιογραφα που εκανε ρελανς εδωσε ρεστα και εφυγε απο τη μπαρμπουτιερα με το κεφαλι ψηλα. Ο κυπριος τραβηξε κουπι και αντεξε στην ανηφορα. Η τσοχα ξηλωθηκε, αλλα η μπαρμπουτιερα εμεινε ανοιχτη. Ουδεν μονιμοτερο του προχειρου. Ο Μεγας Χιτης που κρατησε τα λαβαρα ψηλα και ο κυπριος ειναι οι μονοι που ηταν ειναι και θα ξαναγινουν οι μανατζαραιοι του χρυσελεφαντινου Ναου. Εχουν αποδειξει οτι ειναι αξιοπιστοι και ξερουν να παιζουν παιχνιδι. Το μαγαζακι θελει ρεγουλο και μποσικα, και καμτσικι αμα λαχει.

Γενικες εκλογες εδω και τωρα. Ολα να αποφασιστουν απο πριν. Ο τενεκες δεν ειναι δημιουργος, τεχνικος υπαλληλακος ειναι για τα υδραυλικα. Να αφησει το συριζιλικι για το οφιτσιο, που εχει λυσσαξει σαν συριζαια για μια καρεκλα, να δωσει τα κλειδια απο τωρα και να κοψει τις γιαλατζι απειλες, αλλιως να παει στον αγυριστο. Ξηγημενα. Κουφαλες το ww δεν ανηκει σε κανεναν.
Mαξουλίνο μη γράφεις σαν guest, σε κατάλαβαν και τα μωρά. Μα να πας να κρυφτείς και να λες τον Πλατή "Τενεκέ" όπως ΜΟΝΟ ο μίστερ μαξ τον έλεγε;

Γελοιοποιήσου κι άλλο, το σκατό πιο κάτω από την κάλτσα δε μπορεί να πάει.

Υ.Γ. Εγώ έγραφα ως National Bolshevik στο studentgossip πριν την ιντερνετική σου γέννηση.