Author Topic: ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑΣΜΠΟΛ  (Read 4396 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑΣΜΠΟΛ
« Reply #60 on: February 17, 2016, 04:07:04 pm »
Και επειδή ο μαξ αποδεδειγμένα πια νοθεύει τις ψηφοφορίες, μετρώντας τα ΟΧΙ ακόμα και κάποιων με 50 ποστ, αλλά μη μετρώντας τα ΝΑΙ, η ψήφος του μαξ απορρίπτεται βάσει των κανόνων.

Το σκορ είναι 4-2

Χίτης-Τορτελίνι-Κάλλαν-Γεμιστά
ΝΒ-Μοrgul (σε λίγο που θα έχει 100)

Στ' αρχίδια μου αυτή τη στιγμή το αντμινιλίκι (έτσι κι αλλιώς αυτό το φόρουμ είναι το τίποτα, και στο τίποτα δε με νοιάζει να γίνω αντμίν), απλά καβλώνω να βλέπω το μαξουλίνο να βγάζει όλη την αντιδημοκρατική φασιστική του υστερία.

Αν θυμασαι τους κανονισμους, οταν ξεκινα η ΓΣ πρέπει να εχει καποιος πανω απο 100 ποστ.
Ο πουλβερεμ εχει πολλα ποστ, >500, τα οποια δεν μετρώνται γιατι εγινε μια φαση που διεγραψα τον λογαριασμο του ενω η ΓΣ ειπε να μην διαγραφει, αλλα ηταν πλεον αργα.   :-\

Υ.Γ. Αυτό ρε μαλάκες, που ψηφίζετε ΟΧΙ για εδώ, αλλά όλοι μου λέτε να φτιάξω το 5, το οποίο αν το φτιάξω εγώ σημαίνει ότι θα είμαι και διαχειριστής, δεν το καταλαβαίνω. Τι σαδομαζοχιστικά είναι αυτά; Με θέλετε admin στην πόλη αλλά δε με θέλετε στο χωριό; WTF;

Δεν σημαινει οτι θα εισαι διαχειρηστης. Οι διαχειριστές εκλεγονται απο την ΓΣ, με κανένα άλλο τρόπο.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.