Author Topic: Επέστρεψα  (Read 703 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Guest

  • Guest
Re: Επέστρεψα
« on: November 11, 2016, 03:14:43 am »
Συγνώμη για την άκυρη αργοπορία, για ένα εικοσαρικάκι (ριγανίτσα) πήγα :laugh: Δεν επιτρέπονται σήμερα θηλυκά στην Συναγωγή εκτός απ την Ιεζάβελ... Νομίζω ούτε αύριο :-\ Θα την ρωτήσω όταν γυρίσει...
Θα έβαζα 50 ευρά ασκαρδαμυκτί, ούσα χίλιες φορές πιο έμπειρη από σένα στο τι οδηγεί έναν server στην αποτυχία ή στην επιτυχία :jerk: Διαχειρίστρια forum γίνομαι πρώτη φορά, αλλά διαχειρίστρια server γίνομαι χιλιοστή φορά, remember; :jerk:

Αλλά δεν με συμφέρει, αφ ενός γιατί θα σταματήσεις να γράφεις [νομίζοντας ότι υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος] και θα μειωθεί το traffic, κάτι που θα οδηγήσει στην αργοπορία της τελειοποίησης του forum, και αφ ετέρου γιατί αφού, παρά την προσπάθειά μου, δεν μπόρεσα να σε κάνω να πετύχεις να γίνεις moderator, θα προτιμήσω να μην εκμεταλλευτώ την άγνοιά σου τουλάχιστον :jerk: Ήσουν ο σημαντικότερος υποστηρικτής μου όταν η κατάθλιψη με καθιστούσε αλισκομένη υπό τις απειλές και ανασφαλή με χαμηλή αυτοεκτίμηση, οπότε είσαι ο μόνος που πιστεύω ότι αξίζει κάποια επιείκεια :-\

Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι όταν αποκαλυφθεί το σχέδιο θα αλλάξεις γνώμη και θα καταλάβεις γιατί πρέπει να γίνεται έτσι η θέσπιση κανόνων [ασχέτως του ότι το προστάζει η ηθική μου το να μην είμαι υπεύθυνη για μια σελίδα που περιέχει πορνογραφία], γιατί δεν σε θεωρώ και ανούστατο εμμονικό δημοκράτη...
Γιατί ανέβασα το backup; Χμμ... Πρώτον γιατί θεώρησα ιδεολογικό τον χαρακτήρα του forum και ότι τα αντι-ιδεολογικά - ανώμαλα στοιχεία του τον αλλοιώνουν, επομένως έπρεπε - πρέπει να επιβληθεί η έκφραση ιδεών σε αυτό με το να παταχθεί αυτή των υλιστικών ηδονών! Δεύτερον γιατί ήθελα να πάρω την εξουσία απ τον βρωμοκύπριο [κάτι που είχα δηλώσει εξ αρχής ως στόχο μου], και τρίτον γιατί το να κλέβω την εξουσία το θεωρώ μεγαλύτερο κατόρθωμα απ το να την αγοράζω!

Υ.Γ. Το γιατί ήμουν η μόνη που είχα την εξυπνάδα να συμπληρώσω μόνη μου το ελλιπές "backup" και να το μετατρέψω σε database, να μην το αναφέρω ε; :jerk:

Εμμ... Δηλαδή πιάνεται ως λογοκρισία η διαγραφή μη-ιδεολογικών δημοσιεύσεων σε ένα ιδεολογικό forum όπου σας παρακαλάω κιόλας για ιδεολογικό αντίλογο και κάνετε "κουάκ κουάκ"; :jerk:

Όχι ότι αρνούμαι ότι έκανα πραξικόπημα και ότι η διακυβέρνηση του forum είναι ολιγαρχική, σε συγκεκριμένα μη ιδεολογικά θέματα, και ότι τον πρώτο λόγο των διαχειριστικών θεμάτων τον έχω εγώ [και ο χοντρούλης, αν τελικά όντως δεχθεί να συμμετέχει ενεργά ως διαχειριστής]... Αλλά ιδεολογίες δεν λογοκρίνονται!

Υ.Γ. Ήθελα να εντάξω και τον Γερμανοτσολιά στην διακυβέρνηση αυτή, αλλά απέτυχε στην δοκιμασία που του έβαλα, παρά του ότι τον διευκόλυνα όσο περισσότερο γινόταν ώστε να τα καταφέρει :-\

    Για αυτό υπάρχουν τόσες κατηγορίες θεμάτων. :jerk:

Δεν θυμάμαι να τις έφτιαξε η παρούσα διεύθυνση του forum...

Και, ok, ας πιάνεται. Απαγορεύω κάθε αντι-ιδεολογική δημοσίευση!

Έχεις την αξίωση να παίζουν δραχμαί στην σελίδα [όπως στοχεύουμε], και να... θεσπίζονται κανόνες που δεν έχουν εγκριθή από την Διεύθυνση και δεν έχουν επικυρωθή απ την Ρεββή μου; :jerk:

Just to know, ακόμη και στα polls η δική σου ψήφος, ας πούμε, θα μετράει για τρεις ενώ αυτή ενός Nazbol / Mister Max ως μία... Και αυτό μόνο αν κρίνουμε ότι, για πρώτη φορά στην ζωή τους ενδεχομένως, εκφράζουν τις αληθινές τους γνώμες!

Εντωμεταξύ, τώρα εμένα με τις premium λειτουργίες που βρήκα [λόγω της εξυπνάδας της Ρεββή μου], μου έχει βγάλει συμβουλές για όλα τα θέματα ανωνυμίας, κρυπτογράφησης, αναβάθμισης και ξεσκαρταρίσματος της database... Ομολογώ ότι ενώ ξέρω να τα κάνω μετά σιγουριάς τα περισσότερα [δηλαδή αυτά που θέλουν μόνο sql coding κυρίως - αλλά και για τα υπόλοιπα που δίνει ακριβείς οδηγείες], ούτε είχα σκεφτεί ότι μπορούν να γίνουν όλα αυτά :jerk: Παράδειγμα: Αναφέρει έναν πολύ καλύτερο τρόπο προς επίτευξιν της ανωνυμίας από τις κρυπτογραφήσεις [που κινούν υποψίες και πρέπει να μην κάνω λάθη για να πετύχουν - όπως ας πούμε το να ανοίγω στο computer μου αρχεία του forum που έχω κάνει upload ή download]... Και μάλιστα αυτή η μέθοδος δουλεύει καλύτερα για όσους έχουν μπει με αληθινές IP [πλην εμού], αφού το να μπαίνετε με proxy κινεί υποψίες! Την είχαμε εφαρμόσει μάλιστα αρκετές φορές [σε άλλα website που δεν ήμαστε admin και δεν μπορεί να βρεθεί σύνδεση μεταξύ των admin account μου με τα account αυτών των website], αλλά δεν ήξερα ότι μπορεί να εφαρμόζεται και συστηματικά [και μάλιστα αυτόματα] μέσω της database!

Γενικώς δεν ήξερα από λειτουργίες που υπάρχουν σε professional membership, αφού ακόμα και στα dedicated websites η Deumos ασχολιόταν με αυτές... Μου φαίνονται τόσο αποτελεσματικά αυτά που μου δίνει το δικαίωμα να κάνω στην database, που αναρωτιέμαι αν ακόμη και οι κρυπτογραφήσεις από darknet πρέπει να μπουν τελικά! Προφανώς ο σκοπός που τα έχει όλα αυτά δεν είναι η πλήρης ανωνυμία, αλλά αν εφαρμοστούν έτσι όπως σκεφτήκαμε, επιτυγχάνεται κάτι ακόμη καλύτερο και απ την ανωνυμία προς αποφυγήν εντοπισμού!

Και μπορεί να το έχω ενεργοποιήσει ήδη, πού ξέρετε κύριοι αστυνόμοι; :jerk: Παράδειγμα [λίγο άσχετο βέβαια, γιατί δεν δουλεύει έτσι]: Πώς ακριβώς αποδεικνύεται ότι αυτά που παρουσιάζονται ως IP του Hans Landa ας πούμε, δεν τα έχω αλλάξει με τις IP του Pinochet; :jerk: