Author Topic: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4  (Read 5734 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

PROKROUSTIS

  • Guest
Re: Κασταμονίτης Χρ. - anopaia-atrapos
« on: August 25, 2020, 05:10:24 am »
Είσαι μάγκας και ωραίος και έχεις δίκιο σε όλα, σου βγάζω το καπέλο. Ευτυχώς, υπάρχεις κι εσύ, συνέχισε το έργο σου, σε χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ένας 88άρης.

Είσαι μάγκας και ωραίος και έχεις δίκιο σε όλα, σου βγάζω το καπέλο. Ευτυχώς, υπάρχεις κι εσύ, συνέχισε το έργο σου, σε χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ένας 88άρης.

Ρε φίλε. Πας καλά; ο Κασταμονίτης είναι νοσταλγός του Ανδρέα Παπανδρέου! Το έχει πει σε πολλά βιντεάκια του. Τον έχει για Άγιο τον Παπανδρέου, γιατί αυτός και ο πατερούλης του, ο Πασόκος, φτιαχτήκανε οικονομικά την δεκαετία του 80, εις βάρος άλλων χιλιάδων μικρομεσαίων και φτωχών Ελλήνων!
Στρατό υπηρέτησε στις Διαβιβάσεις μεσα από βύσμα του Τσοχατζόπουλου το 1996! Τον Σεπτέμβριο του 1996. Πολλούς μήνες μετά την κρίση των Ιμίων. Ενώ σε όλους ακόμα και σήμερα λέει ότι υπηρέτησε Ειδικές Δυνάμεις Πεζοναυτών φορώντας και δείχνοντας μπλουζάκια αγορασμένα στο Μοναστηράκι για 2 ευρώ! Ενώ, επίσης λέει, στα χαϊβάνια που τον βλέπουν, ότι, ήταν να πολεμήσει και στα Ίμια! Αισχρός Ψεύτης! Έκανε μόνο τότε 12μηνο (Ι3 άοπλος λόγω παχυσαρκίας) και μετά, όταν απολύθηκε, με άλλο πασοκικό βύσμα τον προσέλαβε ο Κόκκαλης σε δουλειά γραφείου του, στην Intrasoft, να συμπληρώνει καρτέλες σε πρόγραμμα τελωνιακής ένωσης για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το άτομο από υπολογιστές δεν σκαμπάζει μία! Αν και λέει ότι έχει σπουδάσει στο Coventry της Αγγλίας, Υπολογιστές. Εκεί πήγε μέσω Αμερικάνικου Κολλεγίου απο Αθήνα και πήρε το πτυχίο απο την πίσω πόρτα. Την δεκαετία του 90, όλοι έτσι κάνανε πηγαίνοντας στην Αγγλία σε πανεπιστήμια μεσω κολλεγίων συμβεβλημένα από Ελλάδα χωρίς εξετάσεις και πληρώνοντας δίδακτρα, τους έδιναν πάλι χωρίς εξετάσεις, το πτυχίο στα χέρια!
Δεν ξέρει καλά ούτε τα Αγγλικά, αλλά ούτε και τα Ελληνικά. Έχει μεγάλο πρόβλημα στην Ελληνική γλώσσα. Να την γράψει και να την μιλήσει. Κανει απίστευτα Σαρδάμ (μπερδεύεται συχνά η γλώσσα του και επαναλαμβάνει τις ίδιες φράσεις, όπως τα "και τα λοιπά", "το θέμα ειναι το εξής", "και οτιδήποτε άλλο"). Κάνει συχνά γραμματικά και συντακτικά λαθη λες και ειναι μαθητής ακόμα του Δημοτικού! Γράφει συνήθως σε ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Δείγμα αγραμματοσύνης!
Λέει ότι έχει γράψει ένα βιβλίο, αλλά κι αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Απλά και μόνο, είχε συμμετάσχει μέσω του Έσοπτρον σε ένα μικρό βιβλίο, το 2004, συλλογικό από 10 τυχάρπαστους συγγραφείς όπως ήταν μέσα και ο Τσαγκρινός, γραφοντας μόνο 2-3 παραγράφους σε μιά σελίδα! ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ : Η ΑΘΕΑΤΗ ΟΨΗ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ) ΕΣΟΠΤΡΟΝ 2004
Στον Χαρδαβέλλα εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος των εκδόσεων Έσοπτρον (Hellenic Nexus και Τρίτο Μάτι). Και έλεγε τότε, ότι αρθρογραφούσε σε αυτά τα περιοδικά, που ήταν μεγάλο ψέμα. Είχε πιάσει φιλίες με τον Παύλο τον Βουδούρη εκδότη του Έσοπτρον και τον έγλυφε καθημερινά. Ενώ ο άλλος συνιδιοκτήτης του Έσοπτρον, ο Στάμος Στίνης τον είχε σε απόσταση! Ο Βουδούρης του ειχε δώσει την άδεια να γράψει μερικά άρθρα μετρημένα στα δάχτυλα το 2004. Και μετά τίποτα. Εμφανιζόταν (προσπαθούσε) στις εκπομπές του Χαρδαβέλλα όλο και πιό συχνά, γλύφοντας κι εκεί (γνωστή του πλέον τακτική) τον Χαρδαβέλλα. Ο Χαρδαβέλλας μαζί με τον τότε συνεργάτη του και συμπαρουσιαστή-δημοσιογράφο τον Γιάννη Μούτσο, του έκαναν Εξώδικο γιατί τους ειχε βρίσει χυδαία και με απειλές σε διάλλειμα σε κάποια τέτοια από τις εκπομπές των Πυλών του Ανεξήγητου τότε στο ALTER του Κουρή, το 2006! Το Εξώδικο αυτό, το απέσυρε ο Χαρδαβέλλας αφού ο Παύλος ο Βουδούρης τον είχε παρει τηλέφωνο και τον παρκάλεσε να το αποσύρει! Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι έπαιζε ο Κασταμονίτης; Έπαιρνε τηλέφωνα στα κανάλια για να τον καλούν σε εκπομπές που είχαν τέτοια θεματολογία (Μυστήρια, UFO, Ανεξήγητα φαινόμενα, Νέα Τάξη). Σήμερα και μετά τον θάνατο του Παύλου του Βουδούρη δεν έχει καμία σχέση με τις εκδόσεις Έσοπτρον και με τον Στάμο Στίνη. Τις εκδόσεις Έσοπτρον και έμμεσα τον Στίνη, τους κατηγορεί ότι αλλάξανε το ύφος της γραφής βιβλίων, περιοδικών και ότι έγιναν φίλο Νεοταξίτες. Που όμως, η Αλήθεια είναι αλλού. Ο Στίνης τον Κασταμονίτη, τον έδιωξε (για ένα σωρό λόγους). Είναι τυχαίο το γεγονός ότι με όλους όσους συνεργαζόταν στο παρελθόν κανοντας μαζί εκπομπές, σήμερα ειναι τσακωμένος; και δεν θέλει κανείς από αυτούς να τον ξαναδεί μπροστά του; Καθόλου τυχαίο!

(για τους οπαδούς του Εθνικοσοσιαλισμού να ξέρετε ότι) Ο Κασταμονίτης μισεί την ΧΑ και οτιδήποτε Εθνικοσοσιαλιστικό ή Εθνικιστικό κόμμα ή ομάδα! Έχει μιλήσει πολλές φορές άσχημα για Μιχαλολιάκο, Χρυσή Αυγή, για Κωνσταντίνο Πλεύρη και πολλές φορές και για Ηλία Κασιδιάρη! Οι περισσότεροι γνωστοί του (όσοι του έχουν απομείνει γιατί έχει τσακωθεί με όλους) είναι της κεντραριστεράς και κυρίως από τον χώρο του Πασόκ-Κινάλ.
Επίσης, ειναι μέγας ψεύτης, κωλοτούμπας, ψυχοπαθής, βρωμερός Συκοφάντης! Άρρωστος σεξουαλικά!

Έχει δύο δουλειές (το έχει πει ο ίδιος): Δουλεύει στις Βρυξέλλες και στο πολιτικό γραφείο του Γερουλάνου (ΚΙΝΑΛ) ως άτυπος γραμματέας. Κλασσικός φανατικός Πασόκος (κεντρο-αριστερός)! Κάνει ήδη δύο φορολογικές δηλώσεις (το έχει πει σε βίντεο του). Έχει μεταφέρει τα περουσιακά του στοιχεία στις Βρυξέλλες.
Είναι ανώμαλος και ψυχικά και σωματικά. Έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις. Ήταν παντρεμένος 16 χρόνια με μία τύπισα που τώρα έχουν χωρίσει αλλά συνεχίζουν και ζουν στο ίδιο σπίτι στην Κυψέλη, γιατί δεν έχουν παρει ακόμα επίσημα διαζύγιο!
Αυτός, ο Κασταμονίτης, κάθε μερα καυλώνει να παίρνει μάτι όλα τα πόρνο sites και να ψαρεύει αφελείς χαζο-Πενηντάρες από το Facebook !!! Είναι Σαδιστής, Ανώμαλος, Πισωγλέντης, Παρανοϊκός!
Κάντε του δοκιμή! Βάλτε κάποια να τον πάρει στο Viber να του το παίξει θαυμάστρια του και θα ακούσετε το πιό φρικτό και ανώμαλο πέσιμο που θα της κάνει! Δεν κάνουμε πλάκα. Το άτομο ειναι Ψυχασθενής!
Και πόσα άλλα δεν ξερετε για αυτόν;...
Εκμεταλλεύτηκε τώρα τον πανικό με τον Κορωνοϊό και έκανε καθε μερα ομιλίες στο κανάλι του στο YouTube!
Ενώ λεει ότι δε βγάζει χρήματα, το site του έχει διαφημίσεις και καθε μήνα, "κατι βγάζει"!
Αλλά περισσότερο, το κανει γιατί θέλει να αποκτήσει κοινό. Να του λένε όλο και περισσότεροι, μπράβο και να τον γλύφουν. Όταν ο ίδιος αδιαφορεί τελείως για όσους τον ακολουθούν. Μόνο το νούμερο, πόσοι τον ακολουθούν τον νοιάζει. Τίποτα άλλο!
Προσέξτε πολύ. Είναι ΨΥΧΑΚΙΑΣ !!!

Κασταμονίτης (10/06/2020) έλεγε: Θα γίνουν απανωτά Lockdown!
Στις 15 με 20 Ιουλίου, θα μας ξανακλείσουν πάλι μέσα, μέχρι και τον Αύγουστο...


https://youtu.be/LjNheuCK6sc
Διαψεύδεται από τον Χαρδαλιά στις 18/07/2020


Ακόμα περιμένουμε μια ειλικρινή Συγνώμη για τις γελοίες προβλέψεις του!
Τα πρόβατα του, οι οπαδοί του, θα ζητήσουν αυτοί την Συγνώμη, ή θα σε συνεχίσουν να τον ακολουθούν;

Εδώ, πως κανει τα χεράκια του έτσι περίεργα; ο παλιό γκέι;

Και επιπλέον, ο κόσμος δεν έχει λεφτά να κανει διακοπές ενώ αυτός; γυρνάει τα νησιά και βγάζει καθε μερα selfie!
Να μας δείξει τις φορολογικές του δηλώσεις; πόσα βγάζει καθε χρόνο; Σε Βρυξέλλες και Κολωνάκι;
Ο άθλιος Συνωμοσιολόγος του Κώλου; Γελάει όλος ο κόσμος με την φάτσα, τα κουνήματα του και τις ψεματούμπες του!