Author Topic: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4  (Read 5701 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet Fan Club

  • Guest
Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: March 20, 2020, 07:42:37 am »
Αφενός, όλα όσα ισχυρίζεσαι και επιχειρηματολογείς, γραπτώς, ως θέση, περί του ιού (ήτοι, ως μεταφορικό σχήμα παρασιτισμού των Κρατούντων μιας Πολιτείας, σε οποιανδήποτε χώρα του πλανήτη), είναι εσφαλμένα. Ιδού γιατί:

  ●  Προϋποθέτεις, δηλαδή θέτεις ως προϋπόθεση, ο ιός να μην θανατώνει τον ξενιστή. Η υπόθεσή σου είναι αυθαίρετη και αστήρικτη. Πρόσεξε πόσοι απεβίωσαν από τον στεματοφόρο ιό. Στην φύση παρατηρούνται φαινόμενα, όπου ο ιός θανατώνει τον ξενιστή. Από όλα όσα δίνονται να είναι, είναι και αυτό. Ως δυνατότητα που επικράτησε. Διότι επικρατεί το επικρατόν. Δεν επιβιώνει ούτε ο τυχερότερος, ούτε ο δυνατότερος, ούτε ο ισχυρότερος, ούτε ο εξυπνότερος, ούτε ο συνεργατικότερος, κτλ. Επιβιώνει αυτός που επιβιώνει. Επικρατεί ο επικρατών. Παρότι είναι ταυτολογικό, εκεί κρύβεται όλη η ουσία. Όπως, τηρουμένων των αναλογιών, (θα έπρεπε να) λέμε ότι η τύχη ευνοεί τους τυχερούς, και όχι τους τολμηρούς, ειδάλλως θα λεγόταν τόλμη!

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι το Κράτος (της εν λόγω Πολιτείας) θανατώνει τους ανθρώπους. Αυτό δεν ισχύει. Εάν ίσχυε, τότε το Κράτος θα έπαυε. Έχεις δει κάποιο Κράτος να παύει; Ποιο; Το Κράτος (οποιασδήποτε Πολιτείας) είναι αιώνιο. Το Κράτος είναι αυτό, το οποίο κρατεί την Πολιτεία, δηλαδή είναι οι Κρατούντες. Οι Κρατούντες απομυζούν ("with an iron fist") αυτούς που κρατούν στην Πολιτεία. Οι Κρατούντες είναι θνητοί, αλλά η ιδέα του Κράτους αθάνατη. Μόνο οι μορφές του αλλάζουν, δηλαδή τα πολιτεύματα (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_forms_of_government). Ο τρόπος με τον οποίο κρατούν, δηλαδή το Σύστημα, είναι υπέρτερο. Μόνο οι αναρχικοί αμφισβητούν το ίδιο το Κράτος. Ωστόσο, αν μπορείς, δείξε μου μια αναρχική χώρα, δηλαδή άνευ Κράτους. Μόνο οι Ισπανοί, κατά την διάρκεια του Μεσοπολέμου, αποπειράθηκαν να εγκαθιδρύσουν ακρατικό πολίτευμα στην χώρα τους, αλλά απέτυχαν. Το πλησιέστερο πολίτευμα, σε αυτό το οποίο -συμβιβαστικώς, πλέον- αποδέχεσαι ως επιθυμητό, είναι το Κρατικό πολίτευμα που εγκαθίδρυσε ο Πινοσέτ στην Χιλή. Συνεπώς, δε σε προβληματίζει το Κράτος (ως αιώνια ιδέα και ως θεσμός). Σε προβληματίζει ποιοι είναι οι Κρατούντες. Συγκεκριμένα, σε προβληματίζει, σφοδρώς, ο τρόπος με τον οποίο κρατούν οι Κρατούντες. Με άλλα λόγια, σε προβληματίζει, το Σύστημα. Το Κρατικιστικό Σύστημα. Θέλεις ελάχιστο Κράτος. Ώστε να κάνεις τι; Να παράγεις ανενόχλητος. Γιατί; Διότι, τώρα, δεν παράγεις. Γιατί; Διότι, κατ'εσέ, τα παραγωγικά κίνητρα μειώνονται, εξ'αιτίας της αναδιανομής.
 
  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι όσο η αναδιανομή αυξάνεται, τόσο τα κίνητρα για παραγωγή μειώνονται. Όχι, ούτε αυτό ισχύει, καθώς η ίδια η βάση της υπόθεσής σου είναι εσφαλμένη! Και αφού θες σοβαρή κουβέντα, ας το ξαναγράψω, με την ελπίδα ότι θα το καταλάβεις, αυτήν την φορά, καθώς είναι σημαντικό. Δεν υπάρχει αναδιανομή πλούτου, καθώς ο παραγόμενος πλούτος είναι εικονικός! Είναι τρικ (από την αγγλική λέξη trick, η οποία σημαίνει εξαπάτηση). Δεν ζούμε στην εποχή της γεωργικής οικονομίας. Ούτε στην εποχή της βιομηχανικής οικονομίας. Ζούμε στην εποχή της χρηματοπιστωτικής οικονομίας. Οι πρόγονοί σου δανείστηκαν (χρηματοπιστωτικά χαρτάκια), και τώρα εσύ χρωστάς, και τα χρέη μεταβιβάζονται στους απογόνους. Σου διαφεύγει, ότι όλο το Σύστημα βασίζεται στον δανεισμό (ναι, από τους Εβραίους Σιωνιστές Κρατούντες, με fiat money). Και η (τεχνηέντως, εξαντλητική) φορολογία εξυπηρετεί το (τεχνηέντως, διογκωμένο) χρέος. Και ο σκοπός του (τεχνηέντως, διογκωμένου) χρέους είναι η υποχρέωση (δηλαδή η υποδούλωση). Συνεπώς, για ποια αναδιανομή πλούτου ομιλείς; Ο πλούτος είναι εικονικός. Θα μπορούσαν οι Κρατούντες, να μοιράζουνε (αναδιανέμουνε) χαρτάκια από την Monopoly, χωρίς να αλλάξει κάτι, επί της ουσίας. Δεν υπάρχουν πλεονάσματα, ώστε να αναδιανεμηθούν. Άρα τι αναδιανέμεται; Εικονικά χαρτάκια, ως δάνειο, το οποίο θα ξεχρεώσουν οι απόγονοι. Δες τα έσοδα και τα έξοδα της Πολιτείας που ζεις. Μόνο ελλείμματα προκύπτουν, τα οποία συνεισφέρουν στο ήδη υπάρχον (τεχνηέντως, διογκωμένο και μαζί με το υπέρογκο αναλογιστικό) χρέος: Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών = Εμπορικό ισοζύγιο (δηλαδή ισοζύγιο αγαθών και ισοζύγιο υπηρεσιών) + Άδηλοι πόροι (δηλαδή τουρισμός και ναυτιλία). Πρόσθεσε και το δημοσιονομικό έλλειμμα, καθώς μόνο κατ'όνομα είναι πλεονασματικό. Πρόσθεσε και το τρισθεόρατο ιδιωτικό χρέος και οι αριθμοί γίνονται αστρονομικοί. Πρόσθεσε και τους εκατοντάδες τόνους χρυσού, οι οποίοι βρίσκονται εισηγμένοι -παγκόσμια πρωτοτυπία- στο χρηματιστήριο (όσος χρυσός δεν βρίσκεται ήδη σε θησαυροθυλάκια τραπέζης του εξωτερικού). Ακόμα και η ίδια η γη είναι υποθηκευμένη με όρους Αγγλικού Δικαίου. Τι δεν κατάλαβες; Και στο καπάκι, είστε όλοι τρεμάμενοι και κλειδαμπαρωμένοι στις ανήλιες οικίες σας και παρακολουθείτε την Όλγα Τρέμη, αυτοβούλως. Μόνο το αίμα δε σας παίρνουμε, υποχρεωτικώς, κάθε μήνα. Τουλάχιστον, όχι ακόμα!

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι δεν υπάρχει άλλου είδους ανοσοποίηση από τη Χούντα του Πινοσέτ. Σου διαφεύγει, ότι η ουσία δεν βρίσκεται στο προσωρινό Πολίτευμα του Κράτους της Πολιτείας, μιας οποιασδήποτε χώρας. Η ουσία είναι να μην αμφισβητηθεί το Σύστημα του Πολίτευματος του Κράτους της Πολιτείας, μιας οποιασδήποτε χώρας. Το Κράτος είναι αιώνιο, ενώ το Πολίτευμα προσωρινό. Δες τι γίνεται, τώρα, στην Χιλή. Εάν τα Πολίτευματα (τα οποία πάνε και έρχονται) δεν αμφισβητούν το Σύστημα, τότε δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία. Και όποιος ελέγχει τις τράπεζες, ελέγχει το Σύστημα. Και (σχεδόν όλες) τις Κρατικές και Ιδιωτικές (συστημικές) τράπεζες του πλανήτη τις ελέγχουν οι Εβραίοι Σιωνιστές. Άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, τα ποντίκια των Εβραίων Σιωνιστών να πιάνει. Το Σύστημα είναι ανίκητο! Αυτό που ονειρεύεσαι εσύ, κατ'ουσίαν, αμφισβητεί το ίδιο το Σύστημα, και αν συμβεί, το ανατρέπει. Γι'αυτό και δε θα συμβεί.

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να εξελιχθούν ως φοροφάγοι ιοί, γιατί αυτό το πράγμα δεν βρίσκει ισορροπία. Ισχυρίζεσαι, ότι δεν υπάρχει Κρατικιστής, ο οποίος να κυβερνά στάσιμα, αλλά μόνο ο Κρατικιστής, ο οποίος οδηγεί στην παραγωγική κατάρρευση. Μα, αν αυτό ισχύει, τότε γιατί δεν έχει καταρρεύσει, ήδη, ολόκληρος ο πλανήτης; Είτε ο ισχυρισμός σου δεν ισχύει, είτε οι άνθρωποι εξελίσσονται, επιτυχώς, ως φοροφάγοι ιοί.

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι οι ιοί είναι εξειδικευμένοι να παρασιτούν και όχι να παράγουν. Ότι έχουν εντελώς διαφορετικό γονιδίωμα από τους ξενιστές, και ότι ποτέ δεν παρατηρήθηκε στη φύση, το ίδιο γονιδίωμα να χωρίζεται στα δύο και να παρασιτεί το ένα στο άλλο. Πρόσεξε, αποπειράθηκες να απαντήσεις στο ερώτημα γιατί υπάρχουν οι ιοί και γιατί ως άνθρωποι να μην εξελιχθούμε σε κάτι όπως οι "Μόρλοκ". Κατά πρώτον, μιλούμε για τον παρασιτισμό, ως φυσικό φαινόμενο, ως συμπεριφορά, ως μοτίβο, ως μεταφορικό σχήμα. Επίσης, πριν έγραψες ότι Ο άνθρωπος παρασιτεί στα φυτά, δηλαδή είναι κάτι σαν "ιός" των φυτών. Δεν φάσκεις και αντιφάσκεις; Ισχυρίζεσαι ότι ένας ιός δεν μπορεί να ζήσει, χωρίς τον ξενιστή. Μάλλον, εννοείς, ότι ένας ιός δεν μπορεί να ζήσει, χωρίς κανέναν, απολύτως, ξενιστή. Όμως κι αυτό είναι λάθος, διότι ένας ιός μπορεί να παραμείνει, εν υπνώσει, ακόμα και σε παγετώνες. Ωστόσο, ας το δεχτώ. Μα, ούτε εσύ μπορείς να ζήσεις, χωρίς τον ξενιστή που λέγεται φύση (όπερ εστί μεθερμηνευόμενον, η ενέργεια του εκ του ρήματος φύω). Επίσης, ως άνθρωπος, δεν έχεις εντελώς διαφορετικό DNA από τα φυτά; Δεν φάσκεις και αντιφάσκεις, λοιπόν; Δεν μιλούμε μεταφορικώς; Μια μυρμηγκοφωλιά, δηλαδή ένας μικρός γήλοφος, αποτελείται από κλώνους του ιδίου μυρμηγκιού με κοινό DNA, ενώ μια ανθρώπινη Πολιτεία αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικό DNA. Η διαφορά μεταξύ ενός ΛΧΑ και ενός Αβορίγινα/Βουσμάνου δεν είναι υπαρκτή και διακριτή (με γεωγραφικό διαχωρισμό); Εσύ δεν τα είχες γράψει αυτά (έτσι ή κάπως έτσι), πριν πολλούς μήνες ή και παλιότερα; Συνεπώς, πώς δεν μπορεί ένας ΛΧΑ, να παρασιτεί σε έναν Αβορίγινα/Βουσμάνο; Κατά δεύτερον, αν αυτό που ισχυρίζεσαι ισχύει, τοτε πώς εξηγείς τον κανιβαλισμό των απογόνων από τους ίδιους τους απογόνους (πχ. φωλεόπτερα κανιβαλίζουν τα αδελφά φωλεόπτερα πριν καν πετάξουν);

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι στην προκειμένη περίπτωση οι εξουσιαστές (δηλαδή Εβραίοι Σιωνιστές) δεν έχουν κάποια διαφορετικά γονίδια. Πώς δεν έχουν; Οι Εβραίοι Σιωνιστές σου φαίνονται για Βουσμάνοι, για Αϊνού, για Μαορί; Κάποτε ο Bill Clinton ισχυρίστηκε ότι το γονιδίωμα όλων των ανθρώπων είναι κατά 99% ίδιο, προπαγανδίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να διακρίνουμε διαφορές. Παρέλειψε, όμως, να αναφέρει ότι η διαφορά δεν έγκειται στα γονίδια, αλλά στα ορμονική έκφραση των γονιδίων. Τεράστια διαφορά!

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι με δεδομένου πως οι θεωρίες των Εβραίων Σιωνιστών είναι πιο κοντά στον τρόπο που οι σκυλάραπες έχουν εξελιχθεί, δεν είναι τυχαίο που ο Κρατικισμός ευνοεί αυτά τα γονίδια: τα χαζά! Κατάλαβες τι έγραψες; Δηλαδή, είτε ισχυρίζεσαι, ότι σε κυβερνάνε κατώτεροι, άκρως επιτυχώς, καθώς αποτυγχάνεις να τους ανατρέψεις. Είτε αποδεικνύεις, ότι είσαι κατά φαντασία ανώτερος, και φαντάζεσαι ότι μπορείς να τους ανατρέψεις, νοσταλγώντας ένα καθεστώς από προηγούμενες δεκαετίες.

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι οι επιμειξίες που υφίστανται οι Εβραίοι Σιωνιστές αυτή τη στιγμή δεν είναι μικρότερες από αυτές που υφίστανται οι ΛΧΑ. Οι Εβραίοι Σιωνιστές διασταρώνονται μόνο με το σινάφι τους και με τους πλούσιους και έξυπνους, οι οποίοι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Μην με πιστεύεις, αναζήτησέ το, μόνος σου.

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι οι Εβραίοι Σιωνιστές δεν είναι ειδικοί για να παρασιτούν, αλλά απλά ανήμποροι να παράξουν. Ρίξε μια ματιά στο Ταλμούδ, ώστε να πάρεις μια γεύση, τι εστί τρισχιλιετής παρασιτική εξειδίκευση.

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι οι πλούσιοι κάνουν συμμαχία με τους φτωχούς και τους διορίζουν στο Κράτος για να κρατάνε τους μεσαίους κάτω. Αυτό είναι τόσο έγκυρο, όσο τα λεγόμενα της Αλέκας Παπαρήγας, περί της πάλης των τάξεων και της δικτατορίας του εργατικού προλεταριάτου.

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι οι πολιτικοί δεν ψηφίζονται επειδή είναι πανέξυπνοι και ξέρουν να παρασιτούν, αλλά επειδή εκπροσωπούν, επαξίως, μάζες παντελώς ανίκανες να παράξουν. Έχεις μπερδέψει τις μαριονέτες με τους μαριονετίστες.

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι η εξέλιξη που περιγράφω, δεν μπορεί να υπάρξει, επειδή δεν κάνει αυτό ο κρατικισμός, δεν κρατάει τους παραγωγούς κάτω με το μυαλό, τους κρατάει με τη βία. Λάθος κάνεις. Δεν με κρατάει κανείς με τη βία. Με αμείβουν πλουσιοπάροχα.

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι αντιμετωπίζουν την ίωση, λέγοντας στον κόσμο να μείνει μέσα και αυτό είναι αδιέξοδο, ενώ οι ιώσεις θέλουν σωστή διατροφή, ήλιο, ψυχραιμία. Όντως, το ξέρω. Αλλά έτσι υποδουλώνονται οι χώρες. Όπου δεν πίπτει ψέμα, πίπτει επίδομα, και όπου δεν πίπτει επίδομα, πίπτει φόρος, και όπου δεν πίπτει φόρος, πίπτει το γκλομπ του Ματατζή.

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι ο άνθρωπος είναι ένας οργανισμός που επιβιώνει με το μυαλό του, παράγοντας. Εκεί οφείλει την επιτυχία του. Λάθος. Ο άνθρωπος επιβιώνει με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια. Εάν η ελαχιστη δυνατή προσπάθεια αποδίδει (δηλαδή με Κρατισμό, ψεύδη, φόρους, επιδόματα, και βία), τότε δεν υπάρχει λόγος να πονοκεφαλιάσει παράγοντας.

  ●  Ισχυρίζεσαι, ότι με αυτόν τον τρόπο πριμοδοτούνται τα κακά (ως προς την ευφυΐα) γονίδια και κατά προέκταση υπονομεύεται η όποια επιτυχία έχει ως τώρα. Έχεις υπόψιν σου, ότι υπάρχει είδος που βγήκε από την θάλασσα και μετά ξαναγύρισε πίσω, ε; Η εξέλιξη δεν είναι μονόδρομος. Εξάλλου, εσύ επιχειρηματολογούσες στο disqus, επί χρόνια, ισχυριζόμενος ότι ο Σοσιαλισμός έχει στρέψει την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, προς τα πίσω. Αυτά τα ολίγα, έχω και άλλες δουλειές να κάνω, έχω και άλλους να φακελώσω.

Αφετέρου, όλα όσα αποφεύγεις και δεν απαντάς, είναι η ωμή αλήθεια. Υποθέτω, ότι δεν τα έχεις σκεφτεί αρκετά, ώστε να τα καταλάβεις, ακόμη. Είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ. Ωστόσο, στο παρελθόν, με έχεις εκπλήξει, ευχάριστα. Ίσως, κάποια στιγμή, να καταλάβεις και τα υπόλοιπα, τα οποία σου διαφεύγουν, προς το παρόν, παρότι τα αντιλαμβάνεσαι. Πάντως, να θυμάσαι, ότι ο Κρατισμός είναι αιώνιος, και ο Κρατικισμός είναι απλώς ένα εργαλείο του Κρατισμού. Μακροπρόθεσμα θα είμαστε όλοι νεκροί. Δεν βλέπεις όλους τους συμπολίτες σου, πώς παλεύουν με νύχια και δόντια, ώστε να προλάβουν να δανειστούν από το μέλλον, να περάσουν εκείνοι όμορφα, και ο λογαριασμός ας έλθει στα παιδιά τους. Που κατά τα λοιπά τα λατρεύουν και αγωνίζονται για το καλό τους. Πάρ'το χαμπάρι, η Ανθρωπότητα βρίσκεται σε επίθεση από αυτούς, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς των συνέχεια του Βαβυλωνιακου Ιερατείου, και έχουν όλα τα μέσα, ώστε να επικρατήσουν στο υπόλοιπο 99% του πληθυσμού, μέσα στην επόμενη δεκαετία. Είσαι στην λάθος πλευρά της ιστορίας.