Author Topic: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4  (Read 5701 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet Fan Club

  • Guest
Re: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 4
« on: March 19, 2020, 08:00:41 am »
Παρόλη την ευφυία και τις γνώσεις σου, συνεχίζεις, να μην αντιλαμβάνεσαι και να μην καταλαβαίνεις, όσα διαδραματίζονται, επί του παρόντος, στον υδρόγειο πλανήτη και αποτελούν απότοκο μια μακραίωνης ιστορίας των ανθρώπων. Η προβλήματική σου και η συλλογιστική σου, την οποία αναπτύσσεις επί αυτής, συνίσταται στην φυλή, το φύλο, την αγορά, το κεφάλαιο, το κράτος, και τον Θεό (τώρα, το κατά πόσο ο Θεός σου θέλει ένα απέραντο καζινο-χαμαιτυπείο που εσύ ονειρεύεσαι, αυτό είναι ένα άλλο καλό ερώτημα). Πάντως, αυτός ο τρόπος σκέψης δεν επαρκεί, ώστε να καταλάβεις την μεγάλη εικόνα, ώστε να δεις το δάσος. Ίσως, μια καλή αρχή είναι η επισταμένη μελέτη της πραγματικότητας, εν όλω. Όσο περισσότερο εξετάζεις την κοινωνία των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη (και όχι μόνο στην Ελλάδα), τόσο καλύτερα θα καταλαβαίνεις ότι όλα είναι αλληλένδετα και αλληλοεξαρτώμενα. Καθώς, όσα περιγράφω εγώ, επιχειρηματολογώντας, είναι η ωμή πραγματικότητα, η οποία δύναται να αποδειχθεί, πρόταση προς πρόταση. Και απ'ότι φαίνεται, μάλλον, έχεις μπερδέψει τις λέξεις Κράτος και πλούτος. Η πρώτη λέξη περιγράφει κάτι υποκειμενικό (νοερό, στο μυαλό των υποκειμένων). Ενώ η δεύτερη λέξη περιγράφει κάτι αντικειμενικό (εκτός του μυαλού των υποκειμένων). Ένα κράτος μπορεί να υπάρχει, χωρίς κεφαλαιοκράτες, όπως φερ'ειπείν στην Σοβιετική Ένωση. Όπως και οι κεφαλαιοκράτες μπορούν, θεωρητικώς, να υπάρχουν, χωρίς κράτος, αν αυτό δεν υπάρχει. Αλλά ξέρεις, εσύ, κάποια χώρα στον πλανήτη, χωρίς Κράτος; Όχι! Όταν, λοιπόν, μια κοινωνία ανθρώπων είναι διαφοροποιημένη, δηλαδή έχει Κράτος, και το Κράτος ελέγχεται από άλλες χώρες, έξωθεν, τότε το εν λόγω Κράτος ελέγχει και τους πλουσίους. Οι πλούσιοι δεν μπορούν να υπάρξουν, χωρίς αυτό. Το Κράτος είναι πιο ισχυρό από τους λίγους (κρατικοδίαιτους) πλουσίους. Το Κράτος είναι ιδέα, και η ιδέα αυτή εδράζει στα μυαλά των Κρατι(κι)στών (2 εκ.), οι οποίοι ευνοούν τον εαυτό τους, γραφειοκρατικώς.

Πρόσεξε, το συνηθέστερο πολίτευμα στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι η αυτοκρατορία. Όποιος δεν έχει αυτοκρατορία, είναι μέρος (επαρχία) στην αυτοκρατορία κάποιου άλλου. Στον 21ο αιώνα υπάρχουν τρεις -εν είδει- αυτοκρατορίες. Τις αποκαλούμε υπερδυνάμεις και είναι οι Η.Π.Α, η Ρωσία και η Κίνα. Ο πλανήτης είναι, ατύπως, χωρισμένος στα δύο. Στην Ανατολή και στην Δύση, δηλαδή στην Κίτρινη και την Λευκή φυλή. Νοτίως, η Μαύρη φυλή δεν διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, ούτε ανέδειξε αυτοκρατορίες (με εξαίρεση την Αιθιοπία, παλαιότερα). Στην Ανατολή κάνουν κουμάντο οι Κινέζοι (με εξαίρεση την εκδυτικισμένη Ιαπωνία, την Νότια Κορέα, και την Αυστραλία). Στην Δύση συγκρούονται δύο υπερδυνάμεις: οι Η.Π.Α και η Ρωσία. Συγχρόνως, στον πλανήτη υπάρχουν και κάποιες περιφερειακές δυνάμεις, οι οποίες διεκδικούν ενεργότερο ρόλο στην γεωπολιτική σκακιέρα. Στην ουσία, εντός της Δύσης, συγκρούονται δύο νοοτροπίες, ο Χριστιανισμός και ο Σατανισμός, η Παλαιά και η κυοφορούμενη Νέα Τάξη των πραγμάτων.

Περίπου, κάθε 50 έτη γίνεται γενικευμένος, πλανητικός πόλεμος μεταξύ των ανθρώπων. Μετά την λήξη του πολέμου, οι νικήτριες υπερδυνάμεις συμφωνούν, ως προς την χάραξη των συνόρων στις κατεκτημένες χώρες (π.χ. συμφωνία Γιάλτας, Μάλτας, κτλ.). Έτσι, δημιουργούν τις γεωπολιτικές σφαίρες επιρροής. Επί δεκαετίες, οι υπερδυνάμεις προσπαθούν να εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα. Οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών, δηλαδή αυτών που υπάγονται στην σφαίρα της επιρροής τους, είναι από φιλικές έως ανδρείκελα των υπερδυνάμεων. Η Ελλάδα ανήκει στην γεωπολιτική σφαίρα επιρροής της Δύσης. Κουμάντο στην υπερδύναμη των Η.Π.Α κάνουν οι Εβραίοι Σιωνιστές. Συνεπώς, κουμάντο (και) στην Ελλάδα κάνουν οι Σιωνιστές, τοποτηρητές των οποίων είναι οι Γερμανοί. Στο μυαλό των Εβραίων Σιωνιστών βρίσκεται η εκπλήρωση της προφητευμένης Σιών. Αυτή είναι η θέση μας.

Εάν σκέπτεσαι, ότι κάποια χώρα μπορεί, αυτόνομα, να ορίσει την τύχη της, τότε αυταπατάσαι. Αυτό δεν γίνεται, επουδενί. Και (ότ)αν γίνεται, καταλήγει σε πραξικόπημα ή σε πόλεμο, ώστε να συνετισθούν οι απείθαρχοι. Το πολίτευμα, το οποίο ονειρεύεσαι, δεν θα εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα. Αφενός, επειδή δεν συμφέρει τους Σιωνιστές. Και, αφετέρου, επειδή οι Ένοπλες Δυνάμεις έπαψαν να αποτελούν σημαντικό παράγοντα ρύθμισης του πολιτεύματος, εδώ και πολλές δεκαετίες. Εξάλλου, γι'αυτό επινοήθηκαν οι περιβόητες κρίσεις των στρατιωτικών, κάθε διετία, ώστε να μην επιτρέπουν την ανάδειξη κινδύνων στο Σύστημα (που ορίζει και το πολίτευμα, και κατέχει και το Κράτος, στο οποίο εργάζομαι). Θυμάσαι τι έγινε, όταν πριν λίγα έτη, κάποιοι στρατιωτικοί συναντήθηκαν, εν κρυπτώ, με στρατιωτικούς του Β. Πούτιν; Ακριβώς, καρατομήθηκαν!

Όλο το κεφαιοκρατικό, χρηματοπιστωτικό, οικονομικό Σύστημα του πλανήτη βασίζεται στον δανεισμό. Καθώς, με την γεωργία ούτε αναπτύσσεσαι, ούτε παράγεις αρκετά πλεονάσματα, ώστε να αναπτυχθείς. Πριν από περίπου 100 έτη, η οικονομία σχεδόν όλων των χωρών ήταν κατά 80% γεωργική, ενώ τώρα είναι περίπου κατά 20% γεωργική. Το νόμισμα του πλανήτη είναι, ατύπως, το δολάριο. Το δολάριο έχει αντίκρυσμα στο πετρέλαιο. Παλαιότερα, είχε αντίκρυσμα στον χρυσό, αλλά μετά την συμφωνία του Bretton Woods και την κρίση της δεκαετίας του '70, άλλαξε. Όλα τα άλλα νομίσματα είναι οριοθετημένα, ως προς την τιμή του δολαρίου. Ο δανεισμός γίνεται από τις τράπεζες. Τις τράπεζες τις κατέχουν (μετοχικώς) οι Εβραίοι Σιωνιστές. Συνεπώς, οι Σιωνιστές δανείζουν χαρτονομίσματα. Τα χρήματα, τα οποία δανείζουν, δεν τα έχουν, αλλά τα δανείζονται από τις μελλοντικές γενεές. Καμία χώρα δεν ξεχρεώνει τα χρέη, αντιθέτως, δανείζεται περισσότερα, μεταθέτοντας το χρέος στις επόμενες γενεές. Η μοναδική χώρα, σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας, η οποία προσπάθησε να αποπληρώσει το χρέος της ήταν η Ρουμανία, επί καθεστώτος Τσαουσέσκου (και όλοι ξέρουμε τι ακολούθησε). Όπως καταλαβαίνεις, το χρέος είναι πρόσχημα, το ζητούμενο είναι η υποχρέωση. Βεβαίως, η φορολογία (και ο δανεισμός) είναι βία και κλοπή! Έτσι, υποδουλώνονται οι χώρες. Έτσι, επιβάλλονται οι ισχυρ(ότερ)οι στους ανίσχυρους. Αυτός είναι ο νόμος της φύσης.

Αντιθέτως, τα περί άτοκων δανείων είναι ανέφικτα. Ποιος θα δανείζει, ατόκως; Η τράπεζα; Ποια τράπεζα; Η εβραϊκών συμφερόντων τράπεζα; Γιατί να το κάνει αυτό; Μήπως, ονειρεύεσαι οι Έλληνες να ιδρύσουν δική τους επενδυτική τράπεζα, ώστε να δανείζουν, ατόκως; Πώς θα γίνει αυτό; Με την βίαιη εγκαθίδρυση στρατοκρατίας; Από ποιους; Από τους στρατιωτικούς; Ζούμε στην ίδια χώρα και μιλούμε για αυτήν ή αναφέρεσαι στην χώρα της ονειροφαντασίας σου; Και στην τελική, μήπως ονειρεύεσαι έναν στρατοκρατικό, τραπεζικό σύστημα ανάπτυξης; Ποιοί θα δανείζουν; Οι ιδιώτες; Άρα, πάλι οι Εβραϊκές τράπεζες θα σε δανείζουν. Και πώς θα αντιμετωπίσεις τις εμπορικές κυρώσεις και το εμπάργκο (οικονομικό αποκλεισμό) που θα επιβάλλουν οι άλλες χώρες στην στρατοκρατία σου; Πώς θα αντιμετωπίσεις την άρνηση αποδοχής της μονομερούς διαγραφής του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, από τις άλλες χώρες; Πώς θα αντιμετωπίσεις την άρνηση των άλλων χωρών, να μετατραπεί η Ελλάδα σε φορολογικό παράδεισο; Τις δυσεξαρίθμητες συνέπειες από τις αντιδράσεις των απολυμένων στους δρόμους, πώς θα τις διαχειριστεί η στρατοκρατία σου; Θυμήσου, ομιλούμε για δύο εκατομμύρια δημοσίους υπαλλήλους. Χώρια τους 300.000 κομμουνιστές, εκ των οποίων αρκετοί σε μόνιμη ετοιμότητα αντίδρασης. Μάλλον, δεν τα έχεις σκεφτεί, αρκετά, διότι πρόκειται για δυσεξάλειπτα προβλήματα. Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι, απλώς, μια επαρχία μιας αυτοκρατορίας, ένα πιόνι στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα. Το ζητούμενο δεν είναι η ανάπτυξη, αλλά ο έλεγχος μέσω της (υπο)χρέωσης. Εγώ μια χαρά το καταλαβαίνω και το αναγνωρίζω, εξ αρχής. Ομιλώ για δουλεία, αυτό είναι το δια ταύτα, η ταμπακιέρα, η ουσία. Αυτός είναι ο νόμος της φύσης.

Συχνά, επικαλείσαι και την επιστήμη της βιολογίας και της γενετικής, αλλά η ίδια η πραγματικότητα σε διαψεύδει. Οι ιοί ζουν και τρομοκρατούν! Αν ο παρασιτισμός δεν είχε εξελικτική αξία, τότε θα είχε εξαλειχθεί. Αυτό το εκκωφαντικό, βιολογικό φαινόμενο δεν φαίνεται να σε απασχολεί. Στην ουσία, η λέξη παρασιτισμός είναι ετεροπροσδιορισμός. Μόνο από τη δική σου σκοπιά είναι παρασιστισμός. Από τη σκοπιά του ιού δεν είναι. Ο ιός παράγει έργο, εργάζεται και διαλύει το ξένο DNA, ώστε να ζήσει και να διαιωνιστεί. Επιβιώνει με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Διότι, αν το καλοσκεφτείς, με το ίδιο το σκεπτικό σου κι εσύ παρασιτείς, ένα δίποδο παράσιτο του εδάφους είσαι, ένα φυτοτοξικό παράσιτο που διαλύεις το έδαφος και τα φυτά, για να δημιουργήσεις ATP και να ζήσεις. Άρα φάσκεις και αντιφάσκεις. Το τέλος του ΛΧΑ έρχεται. Οι φυλές θα αναμειχθούν. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν ανακόπτεται, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο, ώστε να βρίσκεσαι στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

Εν πάση περπτώσει, σε θυμάμαι πιο ήρεμο και λογικό, χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου. Μήπως, μου αρρώστησες; Να προσέχεις τον ιό, μη βγαίνεις έξω. Επίσης, μάλλον δεν διαβάζεις τα άρθρα, στα οποία σε παραπέμπω, και με στεναχωρείς. Ενώ ξέρεις, πόσο νοιάζομαι για σένα.

https://www.istorikathemata.com/2019/04/made-in-usa.html
https://dermatas.blogspot.com/2017/10/blog-post_4.html
https://dynatielladanews.gr/news/latest-news/33065-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-1990-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7/
https://1.bp.blogspot.com/-t4dbnBxzzSc/XbHRseg9SfI/AAAAAAADbhw/7yS_fiksAtEFfDDUtuFJ3y8lQJLvz-PcQCLcBGAsYHQ/s1600/1.jpg
https://isxys.blogspot.com/2020/03/blog-post_88.html