Author Topic: Γενική Συζήτηση - Απαντήσεις (σε Snow και άλλους)  (Read 398 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Μαύρος Ιππότης

  • Guest
Οι εκπομπές που κάνατε ήταν 27 (η τελευταία είχε θέμα "Λιμοί και Λοιμοί"). Μείον την 13η που δεν έγινε ποτέ λόγω δεισιδαιμονίας του Κασταμονίτη (ίσως και δικής σου), άρα συνολικά 26 εκπομπές κανατε! Από το 2014 μέχρι και το 2016.
Γιατί Ψεύδεσαι; Η "συνεργασία" σας (που ήταν σχέση καφενείου-χαβαλέ) στο ιντερνετικό athensjukebox έληξε άδοξα, μετά από τσακωμούς! Οι τσακωμοί ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή 22η για τις "Τακτικές Επιβίωσης" ο πατριωταράς, μάχιμος κομάντο, Κασταμονίτης, είπε το εξωφρενικό, προδοτικό: "Όταν θα γίνει πόλεμος, εγώ θα φροντίσω να την κανω για εξωτερικό. Θα φύγω μεσω Πάτρας, Ιταλία, προς Ελβετία και Βρυξέλλες! Σιγά μην κατσω να πολεμήσω, να σκοτωθώ"! Εσύ, πολύ σωστά και μπράβο σου, ειπες οτι, θα καθήσεις να πολεμήσεις, για την οικογένεια και το σπίτι σου!
Στις επόμενες εκπομπές, ο Κασταμονίτης, ενοχλημένος πολύ, που εσύ ειχες παρει τηλέφωνο τον Πάλμο, δεν ήθελε και φοβόταν μήπως εσύ συμμετάσχεις σε καποια εκπομπή του και ίσως άρχιζες να κανεις και εκπομπές μαζί του και τον εγκατέλειπες. Αυτό, τον Κασταμονίτη τον ενοχλούσε πάρα πολύ. Τον τρέλαινε! Γι αυτό, είχε δώσει και εντολή (όταν τσακώθηκε με Μπαντίδη) σε Πρόδρομο Κοφσανίδη και Γιάννη Παπαζήση να μην ξαναεμφανιστούν σε εκπομπές του Μπαντίδη επειδή εμφανιζόταν ο Πάλμος! Ο Κασταμονίτης, όπου πήγαινε για εκπομπές, ήθελε να ειναι μόνος του και να του παίρνουν συνέντευξη! Ποτέ δεν ήθελε συνομιλητές και πάνελ με άλλους. Όποτε ειχε συμβεί αυτό, ειδικά στην εκπομπή του Μπαντίδη, δεν τους άφηνε να μιλήσουν, τους διέκοπτε συνεχώς και στο τέλος τσακωνόταν. Γιατί; πολύ απλά, έχει σχιζοφρενική αλαζονεία, Εγωμανιακό σύνδρομο! Κι έπειτα, δεν αντέχει τον Διάλογο, την κριτική, την αντιπαράθεση, γιατί, όπως φάνηκε και στο skywalker με τον Ζέρβα, δεν έχει επειχειρήματα και κατεβάζει πολύ το επίπεδο με το να βρίζει τους άλλους, να προσβάλλει και να ωρύεται! Δεν έχει καθόλου την ικανότητα και τον πολιτισμό του Διαλόγου! Είναι άρρωστος. Έχει πολλά Ψυχολογικά προβλήματα.

https://youtu.be/aSHCP1ABKrk

Στην 27η εκπομπή (την τελευταία) τσακωθήκατε και έφυγε. Την επομένη ανήρτησε μια ανακοίνωση ότι τελείωσε μαζί σου τις εκπομπές και ότι θα ανέβαζε στο κανάλι του στο YT, τα τελευταία επεισόδια.
Μετά όμως απο μήνες, ανήρτησε αυτό! Φώτο:
 
(από το αρχείο Β.Μπαντίδη. Όταν μάζευε στοιχεία για να του κανει Μήνυση). Με δεξί κλικ, άνοιξε την εικόνα σε νέο παράθυρο για να την δεις Ζουμαρισμένη.

Αν είχατε, τελειώσει "όμορφα την συνεργασία σας", όπως λες, δεν θα ανέβαζε ποτέ τέτοια πράγματα! Άρα; ... μην ψεύδεσαι! Αλλού αυτά! 8)

Ο Κασταμονίτης, όταν του έριξαν το κανάλι του, έχασε όλες τις έκπομπες που ειχε κανει μαζί σου. Είχε σκοπό όπως ανακοίνωνε να τις ανεβάσει πάλι όλες, αλλά το άφησε. Όταν από Μάϊο αρχίσαμε να τον σατιρίζουμε, να τον ξεβρακώνουμε! Σταμάτησε οποιοδήποτε σήκωμα παλιάς του εκπομπής, που έιχε κανει, πριν τον Δεκέμβριο 2019, φοβούμενος μην τις πάρουμε εμείς! Και του βγάλουμε τα άπλυτα του στη φόρα!
Εσύ, στο δικό σου κανάλι, είχες ελάχιστες εκπομπές. Κυρίως γιατί έτρωγες απανωτά copyright claims από το YT και δεν σε άφηνε να τις σηκώσεις. Έπρεπε να αφαιρέσεις τα μουσικά κομμάτια και να ανεβάσεις τις εκπομπές καθαρές από ότιδήποτε ακουγόταν μουσικό. Άργησες να το καταλάβεις, ότι έτσι δουλεύει το YT, είναι ο πιό βασικός του κανόνας. Άλλά και πάλι, αυτή η δουλειά θέλει αρκετό χρόνο και τα κατάλληλα εργαλεία, όπως το προγραμματάκι free, το Audacity, να κόψεις-ράψεις βήμα-βήμα τις εκπομπές σε mp3.
Εμείς, ήδη έχουμε τις: 9, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 22, 23. Και αναζητούμε τις 12 και 18, 19, 20, 21, 24, 25 ,26 ,27. Πριν την 9 δεν μας ενδιαφέρει καμία απολύτως.
Όσες έχουμε, τις έχουμε ανεβάσει εδώ (κάθε λινκ ειναι και μία όλόκληρη εκπομπή, καθαρή από τραγούδια):


23. Αμφίπολη [7/2/2016] https://bit.ly/3meoODO
22. ΙΜΙΑ - Τακτικές Επιβίωσης [31/1/2016] https://bit.ly/3bNJnSA
17. Τo Χάραγμα [13/12/2015] https://bit.ly/33jRq63
16. Μαγείες, Κατάρες, Ξόρκια [6/12/2015] https://bit.ly/3bP3yj0
15. Ρωσία-Τουρκία [29/11/2015] https://bit.ly/2RggHYW
14. Bar Code [22/11/2015] https://bit.ly/3bPjim9
11. Ναζί-Φαντάσματα [20/05/2015] https://bit.ly/2DS5cUL
10. ΚΥΠΡΟΣ, ΕΥΠ, Ίμια, κατά Πάλμου [22/7.2014] https://bit.ly/3hpSCcS
09. Ομάδα Ε, κατά Πάλμου [15/7.2014] https://bit.ly/32isLPU

Εάν θέλεις, μπορείς να τις ανεβάσεις και στο κανάλι σου! Σου κανουμε αυτό το δωράκι (μέ ένα μικρό αντάλλαγμα... παρακάτω το ζητάμε).
Αυτές τις εκπομπές, τις κατεβάζεις πρώτα, μία-μία, από το Streamtape, που τις έχουμε αποθηκεύσει ως ταινίες για προβολή. Κάνοντας δεξί κλικ σε καθε εκπομπή, πάνω στο βίντεο που παίζει, θα σου εμφανιστεί ένα μενού "Save as..." και θα τις σώσεις στο pc σου. Μετά μπορείς να τις ανεβάσεις άνετα στο YT. Θα τις δεχτεί αμέσως! Ενεργοποίησε μόνο το Ab-block στο browser σου, γιατί το Streamtape έχει συχνά αναδυόμενα διαφημιστικά παράθυρα. Αν έχεις παντελόνια και δεν φοβάσαι τίποτα (σε αντίθεση με τον Μπουχέσα Μυθομανή Κασταμονίτη) ανέβασε τις εκπομπές που έχεις, στο Streamtape και στείλε μας τα λινκ.
Εάν έχεις τις εκπομπές μόνο σε mp3, τότε σε συμφέρει να τις ανεβάσεις σαν αρχεία στο Mixdrop και μας στέλνεις μετά τα λινκ να τις κατεβάσουμε.
Μπορούμε έτσι, να κανουμε και μια άτυπη μικρή "συνεργασία", να μας στείλεις τις υπόλοιπες εκπομπές που μας λείπουν, να τις "καθαρίσουμε" από μουσικά κομμάτια, και να τις ξαναστείλουμε σε σένα και να τις σηκώσεις πάλι όλες στο δικό σου κανάλι στο YT.

Το ότι είχες κατεβάσει κάποια παλιά μας βίντεο, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Μπορούμε άνετα να φτιάχνουμε κανάλια εδώ στο YT και σε άλλες πλατφόρμες video sharing και να ανεβάζουμε ότι θέλουμε κωδικοποιημένο. Υπάρχουν πλέον χιλιάδες πλατφόρμες! Άπειροι servers και εφαρμογές!
Με τον Πάλμο δεν ειχαμε καμμία σχέση. Και αν κόπιαζες λιγάκι να διάβαζες τι απαντάμε στον καθένα (στο κανάλι μας στο YT) στα βιντεάκια απο κατω, θα το καταλάβαινες. Το έχουμε γραψει αρκετές φορές. Δεν έχουμε σχέση με κανέναν από αυτούς που είχες τυχαία σχέση κι εσύ και αυτοαποκαλούνται "Ερευνητές" σε ένα ανύπαρκτο "Χώρο Αναζήτησης".
Πίσω από αυτούς υπάρχουν άλλα φοβερά πράγματα που δεν φαντάζεσαι! Όπως, Μασονικές Στοές με Δωδεκαθεΐστικά ονόματα για να τραβήξουν τον αφελή μεσο Έλληνα, παραθρησκευτικές Σέκτες, Σκοτεινοί εκδοτικοί οίκοι που κανείς δεν ξέρει ποιός τους έχει και τι φορολογικό μητρώο έχουν (αν έχουν), οργανώσεις του Εξωτερικού που κανουν προπαγάνδα κατά της Ελληνικής ιστορίας και γλώσσας και Ορθοδοξίας και δρουν εντός Ελλάδος με διάφορα ονόματα, Αποκρυφιστές κι ένα σωρό Απατεώνες που κοροϊδεύουν για να θησαυρίσουν γράφοντας βιβλία χαρτοπολτούς (άχρηστα τελείως)! Να πούμε μερικά ονόματα: Βλάσσης Ρασσιάς (και όσοι γράφανε στο Τρίτο Μάτι, Δαυλό, Ιχώρ), Κιτσίκης, Αποσκίτης, Τσαγκρινός, Μπεξής, Κεραμυδάς Ανέστης, Φουράκης Ιωάννης (ο πρώτος που το αποκάλυψε γιατί δεν άντεχε άλλο με όλα αυτά που ειχε κανει και ειχε δει ο ίδιος τόσα χρόνια! Έφυγε μετανιωμένος και εξομολογήθηκε σε Ορθόδοξο ιερέα. Το ίδιο και ο Ανέστης Κερραμυδάς, λίγοι το ξέρουν), Ραδάμανθυς Αναστασάκης (Ύπατος Μασώνος), Τζανή (το ίδιο), οι ψευτοερευνητές της Λήμνου (Γιώργος Ελιάς), Γιώργος Καραγεωργίου (ΟΕΑ Βόλου), Ποδότας, Κασιμάτης, Αικατερινίδης, Λιακόπουλος, Τουλάτος (υπνωτιστής γιόγκι, αιρεσιάρχης), Καλογεράκης (Μασώνος, Απατεώνας συγγραφέας)..., οι περισσότεροι καλεσμένοι στου Μπαντίδη, στις εκπομπές του (Θεοσοφιστές, Αποκρυφιστές, Γνωστικοί, Ιεχωβάδες, ψευτοπατριώτες), είναι πολύ μακρύς ο κατάλογος! Εμείς, αυτούς κυνηγάμε. Αυτούς θα ξεβρακώσουμε και στο κοντινο μέλλον. Αλλά και φαιδρούς Μυθομανείς Συκοφάντες, όπως ο Κασταμονίτης, που απειλούν την Δημοκρατία μας και την Κοινωνία.

Εσύ τότε με τον Πάλμο ειχες μπλεχτεί χωρίς να το καταλάβεις σε ένα βρώμικο παιχνίδι συκοφαντίας και χειραγώγισης του Κασταμονίτη!
Ήταν ήδη άρρωστος (από την βαρειά αρρώστια) ο Πάλμος και παρόλα αυτά ο ξεδιάντροπος Κασταμονίτης αφιέρωνε εκπομπές 2ωρες και 3ωρες μαζί σου και με τον ΕΟΕ (το άλλο το περίεργο φιλαράκι του, τον Πρόδρομο) για να κοροϊδεύει τον Πάλμο. Πολύ "σπουδαία" συμπεριφορά, αυτό το άρρωστο καθίκι ο Κασταμονίτης, ο πρώην φίλος σου !!! Αντί τότε, να κανετε φυσιολογικές εκπομπές με την θεματολογία που ειχατε αναγγείλει, καθόσασταν και συκοφαντούσε ο Κασταμονίτης τον Πάλμο και αρκετούς άλλους κι εσύ δίπλα τον πόρωνες και γέλαγες!
Έχεις καθόλου συναίσθηση, τι έχει ειπωθεί στις εκπομπές που κάνατε και ειναι καταχωρημένα όλα αυτά;

Κασταμονίτης: "Έχω κανει στην ΕΥΠ. Έχει σκοτωθεί στρατιώτης, ένα μήνα μετά των επεισοδίων στα Ίμια, τον έχουν θάψει στην Χιο. Και ας βγει το ΓΕΣ να με διαψεύσει. Ειμαι καλός ρουφιάνος της ΕΥΠ. Βάζω ατομα να σε παρακολουθούν (στον Πάλμο). Είμαι εν ενεργεία διαπιστευμένος Αξιωματικός των Διαβιβάσεων του ΓΕΣ! Ειδικός Επιστήμονας. Πυρήνας! Και καίω μόνος μου τον ευατό μου για να καλύψω τον κώλο μου!..."
Κι εσύ καθόσουν, του έδινες βήμα να λέει όλες αυτές τις παπαριές και γελάγατε! Σπάγατε πλάκα !!! Και μετά, για μπύρες και κοψίδια απο κατω στην ταβέρνα του μπάρμπα Μήτσου.

Ο Πάλμος ήταν ένας άλλος Παραμυθάς, όπως ήταν ο Φουράκης, όπως όλοι όσοι ερχόντουσαν στις εκποπές του Χαρδαβέλλα, της Λένας Λιβανού, της Άννας Δρούζας και αλλού. Αλλά ακίνδυνος. Δεν ήταν κλέφτης. Δεν ζήταγε δανεικά και αγύριστα. Δεν πουλούσε βιβλία χαρτοπολτούς (όπως ο Λιακόπουλος ή ο Τουλάτος ή ο Καλογεράκης) ούτε έκανε εκπομπές για να παίρνει επιχορηγήσεις-μίζες. ο Λιακόπουλος ειδικά τον είχε εκμεταλλευτεί πάρα πολύ. Τον είχε συμμετοχο σε μια εταιρεία δήθεν όνομα ΑΣΑΝΑ (σαν το ινστιτούτο του Πάλμου) αλλά λεφτά δεν του είχε δώσει πτέ, πέρα από κατι ψίχουλα! Ο Πάλμος γενικά, έλεγε ότι έλεγε, γιατί ήθελε να φτιάξει την δικιά του προσωπική ομάδα, να τον έχουν όλοι μαζί, να τον φροντίζουν, να τον ταΐζουν, να τον διασκεδάζουν, να τον πηγαίνουν εκδρομές και τέτοια. Αυτό ήταν το περίφημο Ινστιτούτο Ασάνα ή ΑΧΑΝΑ-ΙΗ στο σπίτι του στα Μελίσσια. Ήταν καλός Ψυχολόγος, ιστοριοδίφης. Μέχρι που κάποια στιγμή του την βάρεσε και έλεγε τα δικά του κουφά. Ότι ο πατέρας του Ιησού ειναι ο Δίας. Συνομιλούσε με τους 12 Θεούς του Ολύμπου και τέτοια. Δικές του αιρέσεις. Αλλά, δεν ενοχλούσε τον κόσμο. Δεν έβριζε άλλα άτομα. Δεν συκοφαντούσε (όλα αυτά που κάνει ο Κασταμονίτης εσαεί)! Κατέληξε όπως κατέληξε με την βαρειά αρρώστια και τέρμα. Αλλά ο άθλιος Κασταμονίτης, ακόμα και μετά θάνατον τον εξυβρίζει. Ακόμα και σήμερα. Μόνο ένα άρρωστο καθίκι υβρίζει νεκρούς!

Και γενικά, καταλαβαίνεις σε τι ποινικά αδικήματα αντιστοιχούν αυτά τα λόγια του Κασταμονίτη;;;
Που να καταλάβεις, ακόμα...

Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε άλλο. Στο πόσο ειναι βαθιά χωμένος ποινικά ο Κασταμονίτης!
Σου λέμε μόνο το εξής:
Ναι, φυσικά και τον παρακολουθούν οι Αρχές! Όπως και οποιονδήποτε άλλον, Διασπείρει ψευδείς Ειδήσεις για τον Κορωνοϊό! Έιχε πει πολλές φορές ότι ο Κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη και ότι μέχρι 21 Απριλίου οι νεκροί απο τον Ιό δεν θα ξεπερνούσαν τους νεκρούς της Εποχικής Γρίπης! Απειλεί και Υβριζει Πολιτικά πρόσωπα και Αξιωματικούς, στελέχη του ΕΣ. Αναφέρεται σε θέματα που έχουν να κανουν με την Εθνική Ασφάλεια και την Εθνική Άμυνα της Χώρας μας! Παραποιεί την ιδιότητα του και προσποιείται πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών! Υποκρίνεται ότι έχει σχέσεις με Πρεσβείες, Στρατιωτικούς εν αποστρατεία, "φίλους" σε θέσεις κλειδιά και ότι ενημερώνεται πρώτος από όλους για την πολιτική και στρατιωτική κατάσταση της χώρας! Ψευδώς λέει, ότι έχει πολιτικούς αρχηγούς, φίλους! Έχει κάνει στις Ειδικές Δυνάμεις, στην ΕΥΠ και ειδική εκπαίδευση! Έχει στην κατοχή του απόρρηττα έγγραφα και πληροφορίες που μόνο αυτός (λέει) θα κρίνει την κατάλληλη στιγμή για να τα αποκαλύψει! Ισχυρίζεται ψευδώς ότι έχει πτυχίο Μαθηματικών, Διδακτορικά, Βιογραφικό 44 σελίδων και τέτοια! Παρακινεί τον κόσμο για Γενική Στάση Πληρωμών! Παρακινεί τους οπαδούς του να κατέβουν στους δρόμους και να κάνουν Επανάσταση! Υβρίζει επανειλλημένα, συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, Γιατρούς και άλλους αξιωματούχους (π.χ. Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Σύψα, Μητσοτάκη, Μπακογιάννη). Χλευάζει και Υβρίζει την Παγκόσμια Επιστημονική κοινότητα και τον ΠΟΥ.
Αντιλαμβάνεσαι, έστω και λίγο, τί σωρεία ποινικών αδικημάτων ειναι όλα αυτά; Για σκέψου λίγο !!!

Για Καρποδίνη, δεν μας ενδιαφέρει τι έχει παιχτεί μεταξύ σας. Απλά, υπάρχουν οι εξής φήμες: ή ότι σε έδιωξε, και πήγε και έφτιαξε δικό του server Albedo14 και πήρε όλους τους παλιούς συνεργάτες όπως την Νάντυ Παπαμήτσου, την Γεωργία Κουμπούνη και άλλους και τους πηγαινοφέρνει στις εκπομπές του Μπαντίδη μαζί και με τον Περικλή Γιαννουλάκη. Ή αυτό που λες εσύ ότι χωρίσατε σαν φίλοι. Και άλλα...
Εσύ, τώρα έχεις το δικό σου ραδιόφωνο, το radio5.gr . Την αναβίωση του athensjukebox, με άλλο όνομα! Τι σε νοιάζει για τον Albedo; Μια μικρή ερώτηση: παλιά στον athensjukebox λέγανε ότι με τον Πάνο Μπλάνα και τον Γιώργο Μάρσαλ, παίζατε και διαφημίσεις. Το ίδιο κανετε τώρα και στο radio5; ή ειναι καθαρά ερασιτεχνικό για χαβαλέ; (απλή ερώτηση)

Περιμένουμε τις εκπομπές: 12 και 18, 19, 20, 21, 24, 25 ,26 ,27.
Στείλε ειδοποίηση-μικρή απάντηση στο YT και μετά έλα εδώ και γράωε τα λινκς ή ότι άλλο θέλεις για κανονική συζήτηση.
-------------------------------------------------
ΥΓ: Έγραψες, το "Μην κρίνετε για να μην κριθείτε". Αυτό το γράφει στο Ευαγγέλιο. Εσύ, είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος; Δεν προκύπτει απο κάπου, άρα μην το επικαλείσαι. Και επίσης, δεν είμαστε Χριστιανική κοινότητα. Δεν ισχύει πουθενά εδώ.
Εδώ ισχύει το Αρχαίο ρητό: "Ο Κρίνων τον Δήμον, εν τω Δήμω Κρινόμενος" - Ερμηνεία: Όποιος κρίνει τα Δημόσια (και το κανει Δημόσια) θα κρίνεται Δημόσια! (αυτό ταιριάζει άριστα για τον πρώην φίλος σου τον Κασταμονίτη).

SKOR KAI THEAMA

  • Guest
ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ - KASTAMOyNITIS
2 - 0
ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΣΤΑΜΟΥΝΙΩΝ, ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ

https://webwar88.createaforum.com/general-discussion/