Author Topic: Αξιζει να γραφτω?  (Read 934 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Re: Αξιζει να γραφτω?
« on: April 15, 2014, 01:47:58 am »
Άσε ρε χάζαρντ, μην το παίζεις ηλίθιος. Ο άλλος κάθεται και νομίζει ότι όλοι κρύβουν τον νικωλάκη, προσωπικά ζμπούτσαμ ό,τι και να νομίζει. Επειδή δε φαίνεσαι λοβοτομημένος στο επίπεδο του πιβλάξ σου το λέω. Ο παπάρας του φριτέζα-τιβί μου ήταν άγνωστος μέχρι που μπήκα εδώ (αρχικά ως libertarian) και στο άκυρο μου την έπεσε ο άλλος λέγοντας ότι είμαι μπλόγκερ κλπ κλπ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ το βοθρομπλόγκ του άλλου του πρέζα δεν το έχω, αν το είχα θα αυτοκτονούσα από σεβασμό προς την ανθρωπότητα και για να εκδικηθώ την ατίμωση της διατήρησης ενός τέτοιου εκτρώματος.

Παρόλα αυτά με χαρά ενστερνίζομαι την περσόνα που μου έδωσε, διότι ξέρω ότι σε άτομα με τόσο βαριές ψυχιατρικές διαταραχές δεν μπορείς να ξηγηθείς από δω παρά μόνο από κοντά, είτε βιαίως, είτε με καμιά 5-10ετία ψυχανάλυσης, είτε με μια χούφτα χαπάκια που θα τον κάνουν να ξεχνάει τις ψυχασθένειες. Αν θες να με κράζεις, ή θα με λες σομαλό, ή λιμπερτάριαν, ή αναρχοκαπιταλιστή γενικότερα και θα καταλαβαίνω ότι σε εμένα πάει.

Υ.Γ: Είναι τόσο μα τόσο μαλάκας και αρχίδι ο πιμάξ που επειδή ακριβώς μου χώθηκε σαν παραπληγικός μικροψώλης, φοιτητίδιο μιας δευτερότριτης σχολής εν Αθήναις (πιθανώς φιλολογικών επιστημών ή πολιτικών επιστημών, δηλαδή αχρηστοσύνης), έψαξα μόνος μου να δω ποιον στον υποκατσίβελο πούτσο του Γιασέρ Αραφάτ κράζει. Και βρήκα τον μαλάκα του πρέζα. Και έχω μια απορία: Γίνεται σοβαρά να ασχολείται κάποιος με έναν τέτοιο άκυρο για 3ετία; Ή είσαι επικά άεργος και έχεις χρόνο για πέταμα για να τον κράζεις, ή είσαι επικά ψυχάκιας. Σοβαρά έχετε πιάσει έναν μικροψώλη καριόλη με copy-paste ψευτοενημερωτικό μπλογκ και ασχολείστε μαζί του. Εγώ 5 λεπτά μπήκα και έκλαψα τη ζωή που έχασα εκεί. Αν έχω stalkάρει κάποιον, αυτός είναι ο πιμάξ και το έκανα διότι σαν γνήσιο μουνόπανο πρέπει να μάθει να σέβεται τους μεγαλύτερους πριν του σοδομίσουν το νεκρό κουφάρι ενώ θα του το κοπανάνε με σφυροδρέπανα.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.