Refi

Author Topic: Αξιζει να γραφτω?  (Read 934 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

biohazard

  • Guest
Re: Αξιζει να γραφτω?
« on: April 12, 2014, 03:12:49 am »
O χιτης και εγω συνεχισαμε απο συντονιστες απο το προηγουμενο γουεμπγορ και μολις το επεσε το προηγουμενο γρηγορα γρηγορα στησαμε αυτο για να διατηρησουμε την δαδα της ελευθεριας. Ο nazbol ηρθε αργοτερα και εγινε συντονιστης, τοτε γραφαμε αν θυμαμαι καλα, εμεις οι 3 το 99% των ποστ στο γουεμπγορ. Μετα ο ναζμπολ εδειξε σημεια αυταρχοφασισμου διαγραφοντας ποστ, οποταν μετα απο μια συντομη εσωτερικη εδε, τον βγαλαμε απο συντονιστη. Μετα απο καιρο και αφου παραδεκτηκε το λαθος του, μεταμελημενος, ξαναμπηκε συντονιστης. Σε καποια στιγμη ομως ειχε κοψει απο το να γραφει και εμεινε ανενεργος, και μεσα στους κανονες που ψηφιστηκανε, οι ανενεργοι αντμινς διαγραφονται, και ετσι και εγινε.
Περασε αρκετος καιρος, αν ο Χιτης ή καποιος αλλος τα θυμαται καλυτερα, ας διορθωσει.
υγ-στον ακου ανθρωπακο, τα οσα λεει ειναι απαντημενα ηδη στα προηγουμενα ποστ.

Και εμένα με έσβησε χωρίς λόγο και δε μου εξήγησε ποτέ το λόγο. Και έσβησε και το λινκ για το backup. Και άμα ο nazbol ηταν ο σταλινάς όπως ψυθιριζόνταν τότε βάλατε μόνοι σας το λύκο στη στάνη. Και είναι αλήθεια ότι το φασισμός.gr το είχε αυτός; Με ποιο δικαίωμα τον κάνατε διαχειριστή χωρίς ψηφοφορία; Σε αυτό γιατί δεν απαντάς; Επειδή έγραφε κάθε μέρα; Γιατί δεν υπάρχει ούτε μια ψηφοφορία από τότε που έχεις αναλάβει εσύ; Που είναι οι κανόνες που είχαν ψηφιστεί; Που είναι το backup; Εσύ δεν έλεγες ότι πρέπει να ανανεώνονται οι διαχειριστές; Πότε θα γίνουν εκλογές;  Μάξ πρέπει να παραιτηθείς.

Ένα ιδρυτικό μέλος της κοινότητας, όπως η αφεντιά μου, δεν εξαφανιζεται ποτέ, Μίστερ Μαξ, ιδίως εάν αναλογιστείς ότι, πρωτίστως, εγώ επικοινώνησα μαζί σου και σου εξήγησα, εξ'αρχής, τα τεκτενόμενα, και εάν κάνεις τον κόπο και ελέγξεις το email account σου, θα διαπιστώσεις ότι σου είχα ήδη στείλει αναλυτική απάντηση και, συν τοις άλλοις, και μόνο το γεγονός ότι έχω επιβιώσει τόσα χρόνια που δραστηριοποιούμαι, αδιαλείπτως, σχεδόν σε κάθε ιστοσελίδα του ελληνόφωνου (και όχι μόνο) διαδικτύου, χωρίς να ταυτοποιηθώ, και παρά την ανελέητη προσπάθεια «λυτών και δεμένων», ώστε να με αποκαλύψουν, λέει πολλά από μόνο του. Εν πάση περιπτώσει, αν και δεν είναι εκεί η ουσία, τις τελευταίες εβδομάδες, ένεκα πολιτικών εξελίξεων και επαγγελματικών υποχρεώσεων τρέχω και δεν φτάνω, παρ'όλα αυτά με πολύ κόπο και μετά από πολλά μηνύματα σε γνωστούς (και όχι μόνο), εν τέλει, κατάφερα να βγάλω άκρη ως προς το τι έχει συμβεί, αν και η αλήθεια είναι ότι περιμένω ακόμα κάποια ζητήματα να διευκρινιστούν, ώστε να γνωρίζω τι έχει διαδραματιστεί, πέραν πάσης αμφιβολίας. Τώρα, επί της ουσίας, επειδή, αφενός, σέβομαι αυτούς που μου εμπιστεύνται πληροφορίες και κρατώ τον λόγο μου και, αφετέρου, δε συνηθίζω να μιλώ χωρίς αποδείξεις, προς το παρόν, δε θα αποκαλύψω ακόμα τις σχετικές λεπτομέρειες που γνωρίζω, ωστόσο αυτά που χρειάζεται, να γνωρίζετε είναι ότι α) για να ξαναστηθεί το forum απαιτείται ένα καινούργιο domain name, καθώς και χρήματα για τον host provider που πρέπει να βρεθεί εκ νέου, β) χωρίς τη βοήθεια κάποιου/ας με αρκετές τεχνικές γνώσεις δε μπορούμε να ρυθμίσουμε τα απαραίτητα στον server καθώς το back up είναι custom made και οι δικές μου γνώσεις σε κώδικα PHP δεν επαρκούν και γ) τον Φ/Σ να τον υπολογίζετε εκτός της όλης αυτής προσπάθειας. Τέλος, αναφορικά με τις επιθέσεις (βλ. Distributed Denial of Service Attacks) που δεν πάψαμε ποτέ να δεχόμαστε, σας πληροφορώ ότι είχαμε πάντα τα τεχνικά μέσα, ώστε να τις αντιμετωπίσουμε ή τέλος πάντων να τις περιορίσουμε αισθητά, ακόμα κι όταν μας «χτυπούσαν» με ολόκληρο botnet, καθιστώντας τη σύνδεση στο forum εξαιρετικά προβλήματική. Αν και, προσωπικά, εκ των πραγμάτων, δε μπορώ να συμμετέχω όσο θα ήθελα (όχι μόνο εδώ, γενικώς), εντούτοις, είναι στο χέρι όλων των μελών της κοινότητας, ώστε η παρούσα κρίση (!) να γίνει ευκαιρία και από τις διεργασίες επανοργάνωσης, να αναδειχτούν νέα ενεργά μέλη με επαναστατική συνείδηση και ουσιαστικό ρόλο στη νέα συλλογική προσπάθεια ελευθεριακής έκφρασης -όσοι/ες περισσότεροι/ες αναδυθούν από τις διεργασίες, καθιστώντας την ανανέωση πράξη και όχι μόνο λόγια και βέβαια συνεισφέρουν και αυτοί/ες με τη σειρά τους (και οικονομικά) στην όλη προσπάθεια, τόσο το καλύτερο, καθώς θα αποδειχθεί στην πράξη ότι αυτά που γράφαμε ως ούγια στο «about», τα εννοούσαμε. Εξάλλου, είπαμε, το «Webwar» δεν κλείνει ποτέ!

Θα το ξαναπώ, εδώ και δυο χρόνια ποιος έχει ενδιαφερθεί να το ανοίξει σε δικό του server; Κανείς γιατί κανείς δε θέλει να φορτωθεί τους βασανισμούς ζώων και να λερώσει το ποινικό μητρώο. Μάξ αφού η ψαριαλένα σε βρήκε πρώτη και σου ζήτησε να το ξανανοίξετε, λογικά σου εξήγησε και τι παίχτηκε στο παρασκήνιο, γιατί δε μας λες τι έγινε και το κουκουλώνεις; Ποιος έκλεισε το προηγούμενο WW θέλουμε απαντήσεις. Βασικά η ψαριαλένα λέει ότι αποχώρησε γιατί δεν είχε τις τεχνικές γνώσεις και γιατί δεν ήθελε να βάζει μόνο αυτή τα λεφτά. Εσύ που δε ξέρεις ούτε το word verification να βγάλεις γιατί είσαι ακόμα εδώ; Τόσα free forums υπήρχαν, αυτή τη παπαριά πήγες και διάλεξες; Ο σφακιανάκης είχε μπουκάρει στο σπίτι παλιού διαχειριστή του WW λόγω της μήνυσης της Ηλιοπούλου και του zoosos και καλά οτι ήθελαν να το κλείσουν προεκλογικά και να κάνουν συλλήψεις κράχτες. Δεν ήταν ένα αστείο του σταλινά μέσα στο κρυφό δωμάτιο. Η μήνυση είχε γίνει κανονικότατα και ήταν μέσα εκτός από την Ηλιόπουλου και άλλες φιλοζωικές οργανώσεις και η δικογραφία είχε μέσα τα ονόματα του Πλατή του Περελλή και του Ιωάννου. Μου κάνει εντύπωση γιατί ενώ ο σταλινάς λίγες μέρες πρίν το κλείσιμο μας έλεγε οτι και καλά θα αλλάζαμε hosting και άλλες παπαριές, και παίζει να ήταν και έτοιμη η μεταφορά εκείνο το διάστημα σε ισλανδικό host και ξαφνικά λίγες μέρες πρίν τις εκλογές έκλεισε. Άρα η πρόφαση του τάχα μου μας κάνουν Dos οι τρόμπες και ο urfurslag δεν έστεκε. Γιατί το σαιτ δεν μπορούσε να συνδεθεί στην database για μέρες ενώ συνήθως μετά απο λίγο ξανανερχόμασταν. Ολοκληρος Άδωνις το είχε κάνει βούκινο στη Βουλή και δεν έγινε τίποτα αρα να πιστεύω οτι το κλείσιμο πρίν τις εκλογές και η εξαφάνηση του σταλινά δεν είχαν τυχαία. Γιατί στις κουβέντες που είχα μαζί του δεν είπε τίποτα οτι θα αποχωρήσει και μου έλεγε οτι είχε περάσει το διάστημα κινδύνου και οτι τάχα ήμασταν έτοιμοι να συνεχίσουμε κανονικά. Παπαριές. Κάτι βρώμαγε.

Δυο χρόνια μετά και δεν βλέπω να κινείται τίποτα. Χρειάζεται δωρεές και κάποιος για να μοντάρει και να βλέπει τι παίζει γενικά. Η Ντοκλόνιους που ήξερε δυο πράγματα εξαφανίστηκε. Οπότε έχετε βολευτεί στη τρώγλη που έχεις φτιάξει και με αυτά που κάνετε στηρίζετε τον παραπληγισμό. Καλύτερα να είχε κλείσει. Μάξ είσαι υπεύθυνος για το σημερινό κατάντημα και τους παραπλήγες που έχεις μαζέψει. Απαιτούμε να γυρίσει πίσω ο Finalbos. Δε ξαναφτιάχνω λογαριασμό αμα δε μου ζητήσετε συγνώμη και αμα δε φτιάξετε ειδική κατηγορία για τον Βασίλη Λεβέντη. Και Μάξ έβαλα το αληθινό μέηλ που είχα για να μη νομίζεις ότι γράφει άλλος γιατι κάθε φορά που γράφω δε μου δίνετε σημασία.