Author Topic: Re: Βρετανία: Θρήνος για την 16χρονη που μαχαίρωσαν μα&  (Read 102 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THRINOS LEME

  • Guest
BOOM BOOM BOOM LETS GO BACK TO MY ROOM WHERE I WILL **** YOU ALL NIGHT AND YOU CAN MAKE ME FEEL FINE :P

ΗΘΙΚΟΛΟΓΕ,ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΤΗ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ ΚΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΑΝΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ.....ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΑΜΗΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΛΥΣΣΑΡΗ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΙΔΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΡΝΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΚΑΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΦΙΛΙΑΡΑ ΠΟΡΝΗ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΪΤΖ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΦΟΡΑ....

ΗΘΙΚΟΛΟΓΕ ΠΕΑΝΙΣΤΗ ΒΟΜΒΙΣΤΗ Η ΜΟΝΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΧΙΠΣΤΕΡΑΔΕΣ ΤΑ ΑΘΩΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΥΓΕΙΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ,ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΛΟΛ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΔΑΦΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΕ 4 ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΥ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΣΟΒΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ)

Ένας από τους θεμελιώδεις στόχους του Εθνικοσοσιαλισμού είναι να συνεχίσει τη δουλειά της Φύσης δημιουργώντας άτομα καλύτερα , πιο εξελιγμένα δημιουργώντας έτσι καλύτερη, πιο εξελιγμένη και πιο πολιτισμένη κοινωνία για τα άτομα που ζουν μέσα σε αυτήν. Ο Εθνικοσοσιαλισμός πιστεύει ότι καλύτερα άτομα μπορούν να γίνουν μόνο όταν βάλουν ως στόχους υψηλά ιδανικά - από άτομα δηλαδή που θέλουν να αυτοβελτιωθούν με την προσωπική τους δράση η οποία εκπορεύεται από τη θέλησή τους. Αυτά τα άτομα προασπίζονται την κοινωνία να προασπίζονται και αποτελούν θεματοφύλακες αυτών των αξιών οι οποίες δημιουργούν την προσωπική καταξίωση του ατόμου και βοηθούν την προσωπική αλλαγή.

Σύμφωνα με τον εθνικοσοσιαλισμό, αυτές οι αξίες είναι η Τιμή , η Αφοσίωση και το Καθήκον αυτές μόνον οι αξίες δημιουργούν το σωστό τύπο του ιδεαλιστή , αυτού δηλαδή του οποίου οι σκοποί και οι επιδιώξεις είναι αγνοί. Ένα πολιτισμένο άτομο είναι ένα πιο εξελιγμένο άτομο - κάποιο δηλαδή με ανώτερη , ευγενέστερη προσωπικότητα. Επιπλέον , είναι καθήκον του κάθε ευγενούς ανθρώπου να δρα σε συμφωνία με τα έργα , τη θέληση της Φύσης .

Σύμφωνα με τον Εθνικοσοσιαλισμό , το Volk η Φυλή- είναι ο τρόπος με τον οποίο η Φύση δουλεύει. Για τον εθνικοσοσιαλισμό, το volk είναι εκδήλωση της Φύσης , αφού οι δεσμοί μεταξύ Volk και Φύσης είναι άρρηκτοι. Tα διαφορετικά Volk τα οποία υπάρχουν στο ανθρώπινο είδος είναι έκφραση της διαρκούσης εξέλιξης - της φύσης που έδρασε στο ανθρώπινο είδος αιώνες για να δημιουργήσει την ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα. Συνεπώς το Volk είναι έκφραση της ανθρώπινης φύσης- της ανθρώπινης ταυτότητας. Σύμφωνα με αυτό , ο Εθνικοσοσιαλισμός επιθυμεί τη διατήρηση και την εξέλιξη με τρόπο ευγενή όμως του Volk. Οι άλλες φιλοσοφίες , πολιτικές και θρησκευτικές θεωρίες επιθυμούν την καταστροφή του Volk δημιουργώντας πολυφυλετικές και πολυπολιτισμικές κοινωνίες.Ωστόσο , αυτό που πρέπει να τονιστεί στον Εθνικοσοσιαλισμό - αφού βασίζεται πάνω στη τιμή - είναι ότι κάθε άνθρωπος , ανεξαρτήτως φυλής ή πολιτισμού, πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον δέοντα σεβασμό. Πράττοντας το αντίθετο είναι σε ευθεία αντίθεση με την ηθική του Εθνικοσοσιαλισμού ο οποίος βασίζεται στην έννοια της Τιμής.

Για τον Εθνικοσοσιαλισμό , το θεμελιώδες νόημα της ύπαρξής μας, ως άτομα, είναι να συνεχίζουμε σε όλα τα επίπεδα την εργασία της Φύσης . Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει να αγωνιζόμαστε για να βελτιωθούμε κρατώντας ψηλά τις έννοιες της τιμής , της αφοσίωσης και του καθήκοντος. Τούτο σημαίνει ότι πράττοντας το καθήκον μας με ευγένεια και πολιτισμένα αγωνιζόμενοι για τη διατήρηση και εξέλιξη του Volk στο οποίο ανήκουμε , και τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Volk ξεχωριστό από τα υπόλοιπα. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τα ήθη , η ψυχή , ο χαρακτήρας , η κουλτούρα της εθνικολαϊκής κοινότητας. Σύμφωνα λοιπόν με τον εθνικοσοσιαλισμό , ο χαρακτήρας του ανθρώπινου είδους εκφράζεται μέσω των εννοιών της τιμής, της γόνιμης περιέργειας και της δημιουργικής εξερεύνησης- και αυτά τα πράγματα συγκροτούν την ουσία της ανθρώπινης φύσης.

Οι θεμελιώδεις αρχές του εθνικοσοσιαλισμού η βάση της ηθικής του εθνικοσοσιαλισμού - είναι οι τρεις αξίες της Τιμής , της Αφοσίωσης και του Καθήκοντος.

Ο εθνικοσοσιαλιστής μάχεται για την προστασία αυτών των αξιών :

Ο εθνικοσοσιαλιστής είναι αυτός του οποίου η ζωή διέπεται από αυτές τις θεμελιώδεις αρχές.
Συνεπώς, ο γνήσιος εθνικοσοσιαλιστής αγωνίζεται για την τιμή του, είναι αφοσιωμένος σε αυτά που ορκίστηκε να προστατεύει και αυτός ο οποίος εκπληρώνει στο έπακρο το εθνικοσοσιαλιστικό του καθήκον. O ρόλος αυτών των αξιών είναι να εκπολιτίζουν, διότι αυτές οι αξίες είναι εκείνες που κάνουν το άτομο να έχει πολιτισμό και ευγένεια. Αυτές οι αξίες εκπέμπουν το πνεύμα της ευγένειας και του πολιτισμού.

Συνεπαγωγικά, οι αξίες αυτές μπορούν να οδηγήσουν ένα άτομο στην αυτοβελτίωσή του. Μια εσωτερική , προσωπική επανάσταση μπορεί να επιτευχθεί μέσω του θριάμβου της ατομικής θέλησης και με οδηγό αυτές ακριβώς τις αξίες.

Η τιμή :

Η τιμή βασικά είναι το φυσικό ένστικτο μιας ευγένειας η οποία οικοδομείται συνειδητά και αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός κώδικα Τιμής. Κάποια πράγματα είναι δικαία και κάποια άδικα. Ένα άτομο με ευγένεια- κάποιος με εγγενή αίσθηση του δικαίου- γνωρίζει και ξεχωρίζει μεταξύ δικαίου και αδίκου. Η τιμή καθορίζει την προσωπική συμπεριφορά και τα υψηλά επίπεδα της προσωπικής συμπεριφοράς τα οποία απαιτεί η έννοια της Τιμής καθορίζονται μέσω αυτού του κώδικα. Το πιο σημαντικό από όλα , ένα άτομο με Τιμή πρέπει να είναι προετοιμασμένο να πεθάνει- ακόμη και από τα δικά του χέρια- παρά να ατιμαστεί. Εάν κάποιος δεν είναι προετοιμασμένος να το κάνει αυτό, ή αν δεν το κάνει για την Τιμή του, δεν ζει με έντιμο τρόπο. Η τιμή είναι ένας σκληρός τρόπος για να ζει κανείς , και αυτοί οι οποίοι είναι έντιμοι έχουν ισχυρό χαρακτήρα και αγνότητα στους σκοπούς τους. Είναι καλύτερα, πιο ευγενή, πιο πολιτισμένα, πιο εξελιγμένα άτομα εξαιτίας αυτού .Η αφοσίωση :

H αφοσίωση, όπως η τιμή, είναι απλό να την κατανοήσει κανείς και εύκολη στο να την εφαρμόσει. Η Αφοσίωση είναι του να είσαι αληθής σε ένα άτομο στο οποίο ορκίστηκες να είσαι αφοσιωμένος. Η αληθινή αφοσίωση σημαίνει να παίρνεις όρκο για την αφοσίωση, όρκο πίστης, σε ένα συγκεκριμένο άτομο και ποτέ να μην αίρεις τον όρκο αυτό. Ένας όρκος αφοσίωσης μπορεί να σπάσει με δύο τρόπους : (α) με τον θάνατο του ατόμου στο οποίο ορκίστηκες να είσαι αφοσιωμένος , (β) με αμοιβαία συμφωνία μεταξύ του εαυτού σου και του ατόμου που ορκίστηκες να είσαι αφοσιωμένος.

Έτσι, η αληθής αφοσίωση , όπως η τιμή , θέτει υψηλά πρότυπα για ένα άτομο , και απαιτεί πειθαρχία. Στη βάση της , η αφοσίωση σημαίνει Συντροφικότητα - η αληθής αφοσίωση σημαίνει να είσαι Σύντροφος με το άτομο στο οποίο ορκίστηκες αφοσίωση και φυσικά ποτέ να μην απογοητεύεις τους Συντρόφους σου. Η αληθής αφοσίωση σημαίνει να βοηθάς και να συνδράμεις τους Συντρόφους σου ακόμη και όταν σου είναι προσωπικά δύσκολο να το κάνεις - ή ακόμα και όταν αυτό μπορεί να σημαίνει το θάνατό σου. Η αληθής αφοσίωση συχνά σημαίνει να θέτεις τον εαυτό σου- τις δικές σου απόψεις για παράδειγμα- σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το άτομο στο οποίο ορκίστηκες να είσαι αφοσιωμένος.

Το καθήκον :

Το καθήκον είναι η υποχρέωση ενός ατόμου να κάνει αυτό που είναι αναγκαίο και έντιμο. Συνεπώς , υπάρχει καθήκον να είσαι αφοσιωμένος σε εκείνους που ορκίστηκες αφοσίωση. Υπάρχει καθήκον να ζεις με έντιμο τρόπο. Για έναν εθνικοσοσιαλιστή , υπάρχει το καθήκον να προωθεί τον εθνικοσοσιαλισμό, το καθήκον να προσπαθεί να δρα σε συμφωνία με τη
θέληση της Φύσης διατηρώντας, υπερασπίζοντας και εξελίσσοντας τo Volk στο οποίο ανήκει, και τέλος το καθήκον να αγωνίζεται για προσωπική διάκριση (αρίστευση). Η παράβλεψη του καθήκοντος κάποιου είναι μια ατιμωτική πράξη και δείγμα αδυναμίας χαρακτήρα.

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ  ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΤΕ ΣΕΠΟΥΚΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΖΩΣΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΘΕΟΣ,ΟΙ ΘΕΟΙ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΔΙΚΑΙΟΙ,ΤΙΜΙΟΙ ,ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ,ΠΙΣΤΟΙ,ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΓΩΝ-ΠΙΣΤΗ-ΓΟΕΜΠΓΟΥΟΡΙΟΣ ΦΡΙΚΗ.

ΤΕΣΠΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ....

http://www.youtube.com/watch?v=YYVwVvCn2Zs

ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ,ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ ΟΠΟΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΛΑΟΣΙΤΟΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΟΜΕΤΩΠΙΤΕΣ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΘΝΙΚΙΖΟΜΑΖΩΧΙΣΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ.ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΙΖΕΡΙΕΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ....ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕΣ ΓΚΡΟΥΠΕΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ,ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ....ΠΟΥ ΠΗΔΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟΝ ΛΑΘΟΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=XbaKwcE9SSk

http://www.youtube.com/watch?v=MRD3miLExOU

http://www.youtube.com/watch?v=-CjSFF6ITjk prigkipessa mou esy