Poll

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ;

ΝΑ ΠΑΥΘΗ ΑΠΟ ADMIN
1 (20%)
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ADMIN
2 (40%)
ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΦΡΟΥΜΠΕΣ
1 (20%)
ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ
1 (20%)
ΔΕ ΞΕΡΩ, ΜΟΥ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΤΩΡΑ
0 (0%)
ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ
0 (0%)

Total Members Voted: 3

Author Topic: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ADMIN Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ MISTER MAX;  (Read 477 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Κοιτάξτε πως εχουν τα πράγματα: Αντμίν δεν μπορει να υπάρχει μόνο ενας. Πρεπει να ειναι 2+. Ο λογος ειναι για να μην μετατραπει το γγ σε τυρρανικο φορουμ. Το εμπνευστικαμε αυτό απο την σπαρτη οπου υπήρχαν δυο "αντμίνς" (βασιλειάδες).

Εχουμε πει πως οι αντμινς θα κρατάνε το κατασταττικό του γγ (αλλοι το λενε "κιβωτο", διαθηκη, νομο, συνταγμα) που λεει πως το γγ ειναι ιστοχώρος που προστατευει καθε άποψη, ιδιως τις κατατρεγμένες, πολυμπαναρισμένες αλήθεις που αλλοι φοβουνται να αφησουν να γραφτεί στην ιστοσελιδα τους.

Αυτο μας εφερε πολλες φορες μπροστα σε εντονους προβληματισμους. Σε δυσκολες στιγμες, οπου για το παραμικρο πολιτικάντιδες που θελαν να το παίξουν "μαγκες" και να πουλησουν νομο και ταξη στο κουρελοπόπολο εβγαζαν καποιον απο το ιντερνετ. Παράδειγμα ο παστιτσιος, ο οποιος διασυρθηκε. Υπο τον φοβο παστιτσιοποιησης, ή αλλων φοβων στοχοποιησης κτλ, πολλοι έκλαναν μέντες μολις ακουγαν για ευθυνες που τυχον να εχουν ενώπιον του νομου. Οπόταν δεν υπήρχαν και πολλοι ενδιαφερόμενοι για τον ρόλο, και αν καποιος πληρουσε τα ελάσσωνα κριτηρια αξιοπιστίας, αν ηθελε γινότανε αντμίν πχ ενας μπολσεβίκος που εγραφε πριν κανα-δυο χρόνια.

Στο διαταυτα για να μην πολυλογώ. Κριτηριο αξιοπιστιας οτι ειναι καποιος γγ-ιστας, δλδ να εχει δικαιωμα ψηφου, για να μην γεμίσουμε κλωνους, ειναι τα 100 ποστ και να ειναι στο γγ τουλάχιστον 1 μηνα. Ειχαμε πει, αν θυμαμαι καλά, πως η Γερουσία ή η απέλλα, οπως στην σπάρτη, μπορουσε να εμποδίσει αν υπήρχε ικανός λογος καποιον να γινει γγ-ιστας.

Να σημειωσω πως θα ηθελα να φυγω απο αντμιν, αλλά βλέπω πως δεν υπάρχει καποιος αναρχικος ή ελευθεριακος προθυμος να αναλάβει. Θα έδινα και σε φασιστα την θεση μου αν ηξερα πως ηταν αφοσιωμένος στις αυτονομιστικες και αναρχικες αξίες του γγ. Δεν ειμεθα καρεκλοκένταυροι αλλά δεν βλέπω καποιον προθυμο να αναλαμβάνει. Δεν υπάρχει μια Ψαριαλενα Μαιτανος, ενας φασιστοφάγος, μια αρτεμις ή εστω ενας τέντωμαςftw.

 Αρα αν θελετε να φυγω απο αντμιν, ο δρομος ειναι:
α)βρίσκετε καποιον να γινει αντμιν
β)κανετε εκλογές για καθαίρεση του μιστερ μαξ.

Καλή επιτυχία!

υγ-Με συγκινησε η στηριξη του Χιτη, μετα την επανάσταση θα φροντίσω το σκοινί να είναι βελουδινο! θαμπαπ!
« Last Edit: November 01, 2015, 01:11:35 am by mistermax »
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.