Author Topic: Κυβέρνηση Webwarικής ενότητας!  (Read 250 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Κυβέρνηση Webwarικής ενότητας!
« on: October 12, 2014, 04:52:42 am »


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ WEBWARΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


MISTERMAX

Πρωθυπουργός. Ο μοναδικός λόγος που θα γίνει με το ζόρι πρωθυπουργός είναι για να μπορέσει να αποδείξει στην πράξη αν είναι εφικτή η ΑΝΑΡΧΗ διακυβέρνηση, χωρίς να μπορεί να κρυφτεί στην ανευθυνότητα της αναρχίας και της δημοκρατίας όταν πάει κάτι στραβά με τις γνωστές δικαιολογίες, δεν έφταιγα εγώ, αλλά ο προηγούμενος ή ο άλλος, όχι ο παππούς μου, όχι ο άτριχος Νεάντερταλ και αυτιαράς πρόγονός μου και πάει λέγοντας. Με αυτό τον τρόπο ή θα έρθει η σωτηρία του γιατί θα πραγματώσει τελικά την ουτοπική αναρχομαλακία που τον δέρνει στην πράξη κάνοντάς μας όλους αναρχικούς, ή θα έρθει η τιμωρία του γιατί θα αποδεχτεί τελικά το Φασιστικό μας δίκιο και θα γίνει Φασίστας σαν τον Μουσολίνι που ήταν και αυτός ένας MISTERMAX στην αρχή με πιο κομμουνιστικό προσανατολισμό, πριν αρχίσει μετά να ουρλιάζει πετώντας πύρινους φασιστικούς λόγους.

SOMALIAN PIRATE

Υπουργός Οικονομικών. Για να αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί να εφαρμόσει τον αναρχοκαπιταλισμό του που μας πρήζει τα αρχίδια με αυτόν τόσους μήνες όπως και ο Τζήμερός του στα κανάλια, αλλά και πώς θα χτυπήσει καπιταλιστικά τα γιγάντια Μονοπώλια των εβραιόσπορων αφεντικών του με τις πολυεθνικές τους. Έτσι και σε αυτόν ή θα έρθει η σωτηρία του γιατί θα πραγματώσει και το δικό του αναρχοκαπιταλιστικό ουτοπικό όνειρο ή θα έρθει η τιμωρία του αποδεχόμενος τελικά την ανωτερότητα του εθνικοσοσιαλισμού μας που εκμηδένισε την ανεργία και εκτίναξε την ΑΝΑΠΤΥΞΗ στα ύψη σε όλους τους τομείς όταν εφαρμόστηκε στην φασιστική Ιταλία και την Ναζιστική Γερμανία.

PULVEREM

Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Εθνικής παιδείας γιατί κάνει λιγότερα συντακτικά λάθη από μένα και Θρησκευμάτων γιατί είναι πιο σκατόψυχος από μένα. Θα τιμωρεί κάθε άπιστο σκυλί που δεν λατρεύει τον Δημιουργό μας Σατανά με πυρακτωμένο μαστίγιο, μέχρι να γίνει σαν τον Κουασιμόδο από τα ανελέητα βουρδουλιάσματα και μέχρι να σκοτώσει τον άνθρωπο μέσα του.

TYWIN LANNISTER

Υπουργός Εξωτερικών. Σκοπός του η ανεύρεση συμμάχων για την υλοποίηση της Πανφασιστικής Συμμαχίας των Αρίων εθνών μας απέναντι στα αντιφασιστικά δημοκρατικά σκουπίδια που σήκωσαν κεφάλι από το 1945 και έπειτα.

CALLAN

Υπουργός Δημοσίας Τάξης. Αποστολή του η προάσπιση του σοσιαλισμού του ΠΑΣΟΚ του απέναντι στους ατομιστές απάτριδες καπιταλιστές και απέναντι στον αναρχοκομμουνιστικό κίνδυνο των άθεων νεοπίθηκων που κρατάνε τον άνθρωπο πνευματικά ανάπηρο.

STASOU_MUGDALA

Υπουργός Εθνικής Αμύνης. Για στρατόκαβλο χρυσαυγίτη τον κόβω οπότε θα αναλάβει και το ανάλογο πόστο.

GEMISTA69

Υπουργός Δικαιοσύνης. Επειδή είναι ο πιο αμερόληπτος και κρατάει πάντα αποστάσεις από όλους μας τηρώντας χαμηλούς τόνους. Οπότε υποθέτω ότι θα είναι και ο πιο δίκαιος.

THULSA DOOM

Εγώ αναλαμβάνω το Υπουργείο Πολιτισμού γιατί ως Αριοσατανιστής τα Πιστεύω μου εκτείνονται και πέρα του Σατανισμού αγγίζοντας τα προχριστιανικά όρια του Αριανισμού και της σχετικής αισθητικής. Επειδή η Ευγονική και ο Φυλετισμός εννοείται ότι θεωρούνται δεδομένα, θα γίνει η Υπέρβαση και στην Κουλτούρα.

Για παράδειγμα, κούρεμα, ξύρισμα, γυάλισμα και στρατιωτικού τύπου εμφάνιση με τον πολίτη οπλίτη να ξαναεμφανίζεται στην κοινωνία. Τέρμα η μιζέρια, η απλυσιά, η αξυρισιά και όλο αυτή η γύφτικη κουλτούρα που κάνει τον πολίτη να μοιάζει κακομοίρη προσβάλλοντας την Αρία αισθητική και δίνοντας καθημερινά θάρρος στον όποιο εξωτερικό εχθρό της Πατρίδος για να επιτεθεί. Σατανική και αρχαιοελληνική εμφάνιση σε κάθε πόλη με αγάλματα, θέατρα, ναούς κ.λ.π. Η εκ φύσεως αντιαριανικότητα κάποιου θα διορθώνεται με την μέθοδο του Προκρούστη μέσο πλαστικών χειρουργών και γενετιστών. Π.χ. όποιος είναι γαμψομύτης με κοκκάλινο αρχίδι πάνω στην μύτη ή χωρίς, έχει μύτη μπουγατσομάχαιρο, μεγάλη σαν μελιτζάνα κ.λ.π. θα ισιώνει και θα διορθώνεται με πλαστική εγχείρηση. Με τον ίδιο τρόπο άμα είναι αυτιαράς θα κόβεται ότι περισσεύει, αν είναι χοντρός θα τον αδυνατίζουμε με το ζόρι π.χ. τρέξιμο όλη μέρα, αν είναι πολύ αδύνατος θα τον πλακώνουμε με το ζόρι στο φαγητό π.χ. με πάστες, τούρτες, πρωτεϊνες κ.λ.π., αν είναι κοντός πυγμαίος νάνος σαν τον PULVEREM εδώ πέρα, θα του φοράμε με τα ζόρι τακούνια για να φαίνεται ψηλότερος ή ξυλοπόδαρα και πάει λέγοντας.

Όποιος δεν διορθώνεται με τίποτα ή είναι και σκουρόχρωμο το δέρμα του και στις δυο περιπτώσεις θα κυκλοφορεί με λευκό σεντόνι και κουκούλα όπως οι Κου Κλουξ Κλαν στην Αμερική, γιατί εμείς τι χρωστάμε να βλέπουμε κάθε πρωί τα μούτρα του και να μας ανακατεύεται το στομάχι. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τις γυναίκες ακόμα και στις άσχημες φορώντας μαύρη μπούρκα όπως γίνεται στο Ισλάμ. Οι υπόλοιπες θα κυκλοφορούν υποχρεωτικά με προκλητικά ρούχα για να ερεθίζουν σεξουαλικά τους άντρες και να διαιωνίζεται καθαρή η Φυλή μας. Οι λευκοντυμένοι αδιόρθωτοι άντρες θα στειρώνονται υποχρεωτικά για να μην διαιωνίζονται τα προβληματικά γονίδιά τους στην επόμενη γενιά. Θα μπορούν να παίζουν το πουλί τους όσο θέλουν και να γαμάνε τις μαυροντυμένες γυναίκες όσο θέλουν, αλλά το παπάρι τους θα παραμένει άσφαιρο. Επειδή τώρα το τι θεωρούμε όμορφο σε μια γυναίκα είναι πολλές φορές υποκειμενικό, θα γίνονται καλλιστεία με ψηφοφορίες για να αποφασίζουν σχετικές επιτροπές αντρών, π.χ. σαν και αυτές του Τρισμέγιστου Γκουσγκούνη:

https://www.youtube.com/watch?v=2nGym5MJmjw

Αυτά και άλλα πολλά πράγματα..

Τα υπόλοιπα τώρα Υπουργεία παραμένουν ανοιχτά για τον καθένα που μπορεί να αποδείξει με τις απόψεις και τις σχετικές θέσεις του εδώ στο WEBWAR ότι είναι ικανός να αναλάβει αυτό που νομίζει καλύτερα.

Μην βιαστείτε να χαρείτε όμως κάποιοι. Τα αξιώματα αυτά δεν θα παραμένουν ισοβίως σταθερά, αλλά κάθε 4 χρόνια θα αναδιανέμονται με ΚΛΗΡΟ αφού όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα στο WEBWAR. Έτσι όλοι θα έχουν την πιθανή δυνατότητα να αναλάβουν διαφορετικό υπουργείο έτσι ώστε και να δοκιμάζεται η υπεράρια αξιά τους, αλλά και να μην κουράζεται ο υπόλοιπος λαός να βλέπει συνεχώς τα ίδια πράγματα, π.χ. εμένα τον μαλάκα να τον υποχρεώνει να κυκλοφορεί με λευκό σεντόνι γιατί δεν λέει να φύγει με τίποτα το κοκάλινο αρχίδι πάνω από το μπουγατσομάχαιρο που έχει για μύτη.

Εννοείται ότι οι εκλογές και η ψήφος του λαού ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ. Σιγά μην αφήσουμε τον κάθε άξεστο νεοπίθηκο της αγελαίας μάζας που νοιάζεται μόνο για το τομάρι του και το ατομικό του όφελος να επιβληθεί εξουσιαστικά σε έναν Υπεράνθρωπο σαν και εμάς.

Μου θέλατε και ψήφο εμπιστοσύνης.Τώρα βέβαια πολύ εύλογα θα ρωτήσει κάποιος, καλά ρε ψυχάκια τι είναι αυτά που κοινοποιείς ξημερώματα;

Μα εδώ είναι που φαίνεται η αξία του Υπεράνθρωπου. Τι δεν καταλαβαίνεις; Πες μου έναν πολιτικάντη αυτή την ώρα που συντάσσει κυβερνητικό πρόγραμμα και απονέμει εξουσίες. Μόνο στο WEBWAR συμβαίνουν αυτά και μόνο Αριοσατανιστές στοιχειώνουν τέτοια ώρα τα όνειρά σας

Καιρό είχε να δημοσιευθεί άρθρο στον ΑΠΟΠΑΤΟ του WEBWAR και είπα να κάνω την αρχή.

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter


stasou_mugdala

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 384
 • Φήμη 0
  • View Profile
Eυχαριστω για τη μεγάλη τιμή να με προτείνετε για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και για να μην το καθυστερούμε πολύ προτείνω την άμεση αγορά 100 αρμάτων μάχης Leopard ,5 υποβρυχίων απο τους Γερμανούς και 12 πλοίων για το Πολεμικό Ναυτικό μας γιατί οι προαιώνιοι  εχθροί μας οι Τούρκοι-Βουλαγοι-Αλβανοι  άρχισαν να μας απειλούν  ;D 


mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
αν είναι εφικτή η ΑΝΑΡΧΗ διακυβέρνηση, χωρίς να μπορεί να κρυφτεί στην ανευθυνότητα της αναρχίας και της δημοκρατίας όταν πάει κάτι στραβά με τις γνωστές δικαιολογίες, δεν έφταιγα εγώ, αλλά ο προηγούμενος ή ο άλλος, όχι ο παππούς μου, όχι ο άτριχος Νεάντερταλ και αυτιαράς πρόγονός μου και πάει λέγοντας. 

Αυτα τα πραγματα ισχυουν για τους αστους και τους φασιστες. Εχεις δει ποτε καποιον πολιτικο να παραδεχεται οτι φταιει αυτος και οχι η προηγουμενη διακυβερνηση, ο προηγουμενος δημαρχος, οτι την ευθυνη την εχει αλλο υπουργειο; Εχεις ακουσει αυτα που ειπε/υποσχέθηκε καποιος πολιτικος να δεσμευουνε τον επομενο; αφου καποιος λεει πως "το μαχαιρι θα φτασει στο κοκκαλο και θα θα θα θα", μολις αλλαξει υπουργειο, τιποτα απο ολα αυτα δεν στεκει. Οι αστοι ειναι ανευθυνοι.Αλλα και οι φασιστες, πάντα μετακυλύουν τις ευθυνες. Οχι προς τα πανω φυσικα, γιατι ειναι χεσμενες κοτες και ο ανωτερος εχει υπερμετρη εξουσια, αλλα προς τα κατω. Οποταν αν γινει καμια στραβη, ο ατυχος τελευταιος ζουρνας θα ξερει οτι το σκατο θα κυλησει πανω του και θα γινει και με ενα θεατρικο τροπο ωστε να ικανοποιηθει το φασιστικο κοινο που διψαει για αιμα.

Σε αντιθεση με τον κοσμο που χανεται (φασισμος, αστοι κοκ) στον κοσμο που γεννιεται, τον Αναρχισμο, ο καθενας ειναι υπευθυνος και υπολογος για τις πραξεις του. Η λασπη πως αναρχια=ανευθυνοτητα ειναι για να γελαν οι πετρες.

Quote
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ WEBWARΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Τα παιδάκια συνηθως μιμουνται στα παιχνιδάκια τους την συμπεριφορα των ενηλικων. Αυτο το πας να κανεις; Να παιζουμε μιμουμενοι τους μεγαλους; να μιμηθουμε το αποτροπαιο και ανευθυνο τους προσωπο;

Προτειμω το παρον αμεσοδημοκρατικο μοντελο του γουεμπγορ και αρνουμε να καθομαι να "παιζουμε με τις κουκλες" οπως κανουν τα κοριτσάκια με τις μπαρμπι τους- αυτο προτεινει ο θουλσα.

υγ-Αν παντως ημουν πρωθυπουργος θα καλουσα τον υπεξ και τον υπαν να βοηθησουν αμεσα τους υπερανταρτες του Κομπανι, και να ετοιμάσουν το εδαφος για μια αναρχικη συνομοσπονδια που θα ξεκινα απο τον ευφρατη και θα φτανει στο γιβραρταλ. ο υπ δικαιοσυνης φυσικα θα ελευθερωνε τους αναρχικους που ειναι στα κελια. Ο υπ πολιτισμου θα ειχε ως σκοπο την αναπτυξη των αθλητικων εγκαταστασεων, γηπεδων, κολυμβητηριων, και σε συνεργασια με τον δημοσιας ταξης, θα καταργουσε τις πολεις και θα επαναριμοτομουσε το ελλαδισταν φροντηζοντας την ισοτητα ολων στην στεγαση. Ο υπ Παιδειας θα φροντιζε να καταργηθουν τα σχολεια και να παταχθουν οι διαφορες εκκλησιες, και στην θεση των σχολειων θα υπαρχουν προσωπικοι δασκαλοι ποιυ θα μαθαινουν στα παιδια αριθμιτικη και αναγνωση και τιποτα αλλο (τα υπολοιπα μαθηματα στο σχολειο πχ ιστορια, θρησκευτικα κτλ) ειναι σκετη προπαγανδα
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

@thulsa

 • Guest
σομαλος και μυγδαλος ειναι το ιδιο προσωπο και ουτε που πιστευει αυτα που γραφει, κατι σαν διπλοθεσιτης πασοκολαμογιο

Pulverem

 • Guest
Για παράδειγμα, κούρεμα, ξύρισμα, γυάλισμα και στρατιωτικού τύπου εμφάνιση με τον πολίτη οπλίτη να ξαναεμφανίζεται στην κοινωνία. Τέρμα η μιζέρια, η απλυσιά, η αξυρισιά και όλο αυτή η γύφτικη κουλτούρα που κάνει τον πολίτη να μοιάζει κακομοίρη προσβάλλοντας την Αρία αισθητική και δίνοντας καθημερινά θάρρος στον όποιο εξωτερικό εχθρό της Πατρίδος για να επιτεθεί. Σατανική και αρχαιοελληνική εμφάνιση σε κάθε πόλη με αγάλματα, θέατρα, ναούς κ.λ.π. Η εκ φύσεως αντιαριανικότητα κάποιου θα διορθώνεται με την μέθοδο του Προκρούστη μέσο πλαστικών χειρουργών και γενετιστών. Π.χ. όποιος είναι γαμψομύτης με κοκκάλινο αρχίδι πάνω στην μύτη ή χωρίς, έχει μύτη μπουγατσομάχαιρο, μεγάλη σαν μελιτζάνα κ.λ.π. θα ισιώνει και θα διορθώνεται με πλαστική εγχείρηση. Με τον ίδιο τρόπο άμα είναι αυτιαράς θα κόβεται ότι περισσεύει, αν είναι χοντρός θα τον αδυνατίζουμε με το ζόρι π.χ. τρέξιμο όλη μέρα, αν είναι πολύ αδύνατος θα τον πλακώνουμε με το ζόρι στο φαγητό π.χ. με πάστες, τούρτες, πρωτεϊνες κ.λ.π., αν είναι κοντός πυγμαίος νάνος σαν τον PULVEREM εδώ πέρα, θα του φοράμε με τα ζόρι τακούνια για να φαίνεται ψηλότερος ή ξυλοπόδαρα και πάει λέγοντας.


ΩΣ "ΣΩΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ" ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ. ΟΡΘΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΤΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΔΕΛΥΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕ, ΩΣ "ΣΩΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ Η ΧΩΡΑ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ, ΠΟΤΕ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ!

PULVEREM

Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Εθνικής παιδείας γιατί κάνει λιγότερα συντακτικά λάθη από μένα και Θρησκευμάτων γιατί είναι πιο σκατόψυχος από μένα. Θα τιμωρεί κάθε άπιστο σκυλί που δεν λατρεύει τον Δημιουργό μας Σατανά με πυρακτωμένο μαστίγιο, μέχρι να γίνει σαν τον Κουασιμόδο από τα ανελέητα βουρδουλιάσματα και μέχρι να σκοτώσει τον άνθρωπο μέσα του.
ΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ:

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΑΣ ΤΙΜΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩ ΘΕΩ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΡΡΕΝ Ή ΓΥΝΗ, ΜΙΚΡΟΣ Ή ΜΕΓΑΛΟΣ, ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΩΜΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ή ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΩΣ ΑΥΤΟΝ:

http://www.youtube.com/watch?v=uZmDL_PzvdY

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΘΑ ΗΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΔΕΛΥΓΜΕΝΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΗ Η ΚΑΚΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ. ΕΚΑΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΧΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΝ ΤΕΚΝΟΝ ΤΗΣ ΙΝΑ ΒΑΠΤΙΣΘΗ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΣΗ ΜΙΑΝ ΕΚ ΤΩΝ  ΑΝΟΣΙΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΩΝΤΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΑΣ ΦΟΡΑΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ.

ΕΚ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΔΕ ΝΑ ΠΙΗ ΚΡΑΣΙ ΜΙΓΜΕΝΟ ΕΝ ΑΙΜΑΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΗΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΟΙ ΨΑΛΜΩΔΙΑΙ ΘΑ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΟ ΜΑΛΛΙ Ή ΦΟΡΑΕΙ ΑΠΡΕΠΗ ΡΟΥΧΑ, ΟΠΩΣ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΤΑΙ ΑΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗΝ. ΟΠΟΙΑ ΠΟΡΝΗ ΕΒΔΕΛΥΓΜΕΝΗ ΔΕ, ΑΡΝΗΘΗ ΝΑ ΦΟΡΕΣΗ ΜΑΥΡΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ, ΜΑΥΡΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΝ ΡΑΣΟΝ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΤΑΙ ΔΙΑ ΖΩΝΤΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΡΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟΝ ΑΙΔΙΟΝ ΤΗΣ.

ΟΣΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑΙ ΑΛΛΑΓΑΙ, Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΗΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.
« Last Edit: November 11, 2014, 08:03:43 pm by Pulverem »