Author Topic: Εθνικοσοσιαλιστική έκδοση: “Νέα Εποχή”  (Read 147 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

eparatos mhtraloias

  • Guest


Λίγα λόγια για την έκδοση από την ομάδα σύνταξης:

Η σύγχρονη εποχή χαρακτηρίζεται από μια πλήρη έλλειψη πνευματικής καλλιέργειας και ιδεολογικής συνειδητοποίησης. Αποτελεί την αρχή του σκοτεινού 21ου αιώνα της παρακμής του Δυτικού Πολιτισμού και των Ευρωπαϊκών Λαών. Εμείς αναλογιζόμενοι την ευθύνη την οποία έχουμε απέναντι στην Ιστορία και προπαντός απέναντι στον Εαυτό μας και την Ιδεολογία μας, προχωρήσαμε στην έκδοση αυτού του λιτού εντύπου με το χαρακτηριστικό τίτλο: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

Γιατί ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ; Μα για τον απλούστατο λόγο ότι όντες ΝΕΟΙ και με την ΖΩΗ να πάλλει τις ψυχές μας στα κελεύσματα του ΑΓΩΝΑ για την ΝΙΚΗ των Ιδεών μας, που τόσο λοιδορήθηκαν από εχθρούς και προπαντώς από ‘’φίλους’’, ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για τον Κόσμο και τα Όνειρα μας, θέλουμε να  πάρουμε πίσω το ΜΕΛΛΟΝ, που μας στέρησαν και να επαναξιολογήσουμε το ΠΑΡΕΛΘΟΝ μας, χωρίς φετιχισμούς και γραφικότητες. Πιστοί ακλόνητα στον Εθνικοσοσιαλισμό, που αποτελεί τον μόνο πραγματικό και ανώτερο εκπρόσωπο των αξιών του Εθνικισμού, του Πατριωτισμού και προπαντός του Σοσιαλισμού!

Εμείς όντας γεννήματα της σύγχρονης εποχής της διάλυσης και της υποβάθμισης,  προσβλέπουμε σε ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, σε ένα ΚΟΣΜΟ που για  κάποιους γερασμένους ορθολογιστές ή όψιμα συμβιβασμένους φαντάζει ΟΥΤΟΠΙΚΟΣ.

Ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα και τις δομές του, ενάντια στην σύγχρονη θρησκοληψία και τον πουριτανισμό της ‘’πολιτικής ορθότητας’’, που  συμπορευόμενη πρόθυμα με τους κρατικοδίαιτους ψευδο-επαναστάτες της ΑΝΤΙ-θεσης και της σύγχρονης Ιεράς Εξέτασης καταδικάζει Ιδέες και Πρόσωπα, σηκώνουμε το ΜΑΥΡΟ ΛΑΒΑΡΟ της ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ, σηκώνουμε το ΛΑΒΑΡΟ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΉΣ!

Νέοι Συναγωνιστές του Σήμερα και Επαναστάτες του Αύριο, συστρατευτείτε στις γραμμές μας και ενισχύστε το έντυπό μας !

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ είναι αυτό που φοβάται το σύστημα και οι εχθροί μας, η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ είναι το πιο ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ!

Για επικοινωνία και ερωτήσεις για τα σημεία διάθεσης του εντύπου και όχι μόνο:


neaepoxh88@gmail.com

ΧΑΤΖΗΜΟΥΣΙΑΣ88

  • Guest
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ?ΕΘΝΟΜΑΟΙΚΟΙ Η ΦΛΩΡΟΙ?



ΧΑΤΖΗΜΟΥΣΙΑΣ88