Author Topic: ΑΝΤΙΦΑ το μακρύ χέρι του Συστήματος!  (Read 314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

THULSA DOOM

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 472
  • Φήμη 0
  • Gender: Male
  • LUCIFERIANISM
  • Location: VALHALLA
    • View Profile
    • LUCIFERIANISM
Η ιστορία του αντιφασισμού και όλης αυτής της αναρχοαριστερής υποκουλτούρας, των αντιεξουσιαστών και της τρομοκρατίας τους είναι από παλιά. Με το πέρασμα των δεκαετιών και φτάνοντας στο σήμερα μετά την καταγραφή των γεγονότων στην ΠΡΑΞΗ, οδηγούμαστε ξεκάθαρα στο συμπέρασμα ότι όλη αυτή η διεθνιστική ιδεολογία λειτουργεί ως το μακρύ χέρι του Σιωνιστικού Συστήματος παγκοσμίως με μοναδικό στόχο να ανοίξει τον δρόμο για ένα παγκόσμιο κράτος όπου με κατάργηση των εθνών, των συνόρων, των θρησκειών και των Παραδόσεων τους, να πάρει υπό τον έλεγχό τους κάθε εθνική και λαϊκή περιουσία, για να φτάσουμε σε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων κατά την οποία θα εξουσιάζει ο αιώνιος εβραίος με το ιερατείο της Σιών, λιγοστοί εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε αυτούς και όλοι οι υπόλοιποι στην πείνα και στα επιδόματα, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα στο αντίστοιχο πείραμα που κάνουν για να δουν αν μπορεί να πετύχει.

Όταν σήμερα αναρωτιέται ο κάθε λοβοτομημένος μαλάκας νεοέλληνας γιατί δεν μπορεί να βρει δουλεία ή γιατί χρεοκοπεί η επιχείρησή του εξ’ αιτίας κάποιου δυνατότερου πολυεθνικού καπιταλιστή και δεν μπορεί να βρει την αιτία δεν έχει παρά να διαβάσει το παρακάτω άρθρο για να δει ποιοι άνοιξαν τον δρόμο όπως είπαμε για να φτάσουμε στην σημερινή κατάσταση:




Τα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου 1980 δύο ταυτόχρονες πυρκαϊές κατέστρεψαν δύο από τα ιστορικότερα πολυκαταστήματα της Αθήνας, «Μινιόν» και «Κατράντζος», εν μέσω της εορταστικής περιόδου. Επρόκειτο για εμπρησμούς και αποδόθηκαν από τις αρχές σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Στις 22 Δεκεμβρίου ήλθε και η επιβεβαίωση της τρομοκρατικής ενέργειας. Την ευθύνη για τους εμπρησμούς ανέλαβε η νεοεμφανιζόμενη «Επαναστατική Οργάνωση Οκτώβρης 80», που ήταν παρακλάδι του ΕΛΑ. Στην προκήρυξή της, που ταχυδρομήθηκε στις εφημερίδες, δικαιολόγησε την επίθεση στα πολυκαταστήματα υποστηρίζοντας ότι «κάθε επιχείρηση, έτσι και αυτές στηρίζονται στην εκμετάλλευση των προλετάριων. Τα αφεντικά εκμεταλλεύονται την ανάγκη των προλετάριων να έχουν ένα εισόδημα για να ζήσουν και τους στριμώχνουν στο μεροκάματο, την αλλοτρίωση και τη μιζέρια».

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή προχώρησε στη σύλληψη ενός υπόπτου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος του επιβαρυντικά στοιχεία. Αργότερα, συνέλαβε δύο αδελφές, την Αικατερίνη και την Ευαγγελία Τσαγκαράκη, 23 και 20 ετών αντίστοιχα, επειδή η μία σχετιζόταν με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Τα στοιχεία της Ασφάλειας δεν άντεξαν στη δικαστική βάσανο και ο ανακριτής της υπόθεσης Μιχάλης Μαργαρίτης (ο δικαστής της 17Ν) τις άφησε ελεύθερες.

Οι εμπρησμοί στα πολυκαταστήματα «Κατράντζος» και «Μινιόν» ήταν μόνο η αρχή. Το εφιαλτικό σκηνικό επαναλήφθηκε στις 3 Ιουνίου 1981 με την ταυτόχρονη πυρπόληση των πολυκαταστημάτων «Κλαουδάτος» και «Ατενέ» και σε μικρότερη έκταση στις 4 Ιουλίου στον «Δραγώνα» και τρεις μέρες αργότερα στο πολυκατάστημα «Λαμπρόπουλος» στον Πειραιά. Το μπαράζ αυτό των εμπρηστικών επιθέσεων έβαλε την «ταφόπλακα» στο ελληνικό λιανεμπόριο και οδήγησε στην εισβολή των ξένων πολυκαταστημάτων στη χώρα μας.




Και φτάνοντας στο σήμερα έχουμε μια πιο διευρυμένη δράση από την ακροδεξιά εώς την αναρχοαριστερά που καλείται Αντιφασισμός με δημοκρατικά τόξα και ακόντια, διότι μόνο ο Φασισμός, ο Εθνικοσοσιαλισμός και κάποιοι μουσουλμάνοι απέμειναν ως το τελευταίο εμπόδιο στα σχέδιά τους. Ο ρόλος τους αντιαφσισμού στην σύγχρονη καταστολή αποδείχτηκε περίτρανα στο μόλις πρόσφατο ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑ στις αρχές του γιατρού από την Θες/νίκη για την περιβόητη ταμπέλα που απαγόρευε την είσοδο στους εβραίους και όλα τα σχετικά ναζιστικά ευρήματα. Εκεί που δεν καταστέλλει το κράτος γιατί η ποινικοποίηση των ιδεών δεν ευσταθεί πουθενά, επεμβαίνει κατασταλτικά ο αντιφασισμός και η αναρχοαριστερή τρομοκρατία ως το μακρύ χέρι του Σιωνιστικού Συστήματος σήμερα και από πάντα!



Όταν ο εθελοντισμός της δωρεάν εργασίας για το σύστημα περνάει και στον τομέα της καταστολής, όταν η ιδεολογική και μόνο διαφωνία με θέματα όπως το σύγχρονο δουλεμπόριο και τα εγκλήματα του αμερικανοσιωνισμού τιμωρείται με χυμένο αίμα στο δρόμο , όταν ομάδες δολοφόνων δρουν με τις πλάτες του συστήματος, και όταν η παρακρατική τρομοκρατία βαφτίζεται «πάλη ενάντια στο σύστημα», τότε σίγουρα ζούμε στη «νέα εποχή», την εποχή των «αντιφά»-δων.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, κανείς από τα αστικά μέσα «ενημέρωσης» δεν αναφέρεται στη δράση ομάδων που όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται έχουν αποκλειστικό σκοπό το «τσάκισμα» δηλαδή την τρομοκράτηση, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απόπειρα ανθρωποκτονίας, των «φασιστών» , όπως αποκαλούν οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από την πλανητική ολιγαρχία σχετικά με την παγκοσμιοποίηση του κεφαλαίου, ή απλώς όποιον τόλμησε να ντυθεί με τρόπο που δεν τους αρέσει.

Ας ξεκινήσουμε με το τι λένε οι ίδιοι.. Στόχος τους όπως λένε είναι να τσακιστεί ως κύριος «κίνδυνος» και «εχθρός» ο «εθνικισμός» και ο «ρατσισμός». Τα εισαγωγικά εδώ είναι απαραίτητα, γιατί ως «εθνικισμός» αποκαλούν όχι μόνο τον καθαυτό εθνικισμό αλλά και οποιουδήποτε τύπου πατριωτική άποψη ακόμα και από το χώρο της παραδοσιακής αριστεράς, ενώ στον όρο «ρατσισμός» περιλαμβάνουν από απόψεις με αναφορές στην ύπαρξη φυλών, μέχρι και οποιαδήποτε άποψη καταδικάζει το φαινόμενο της μετανάστευσης όπως αυτό εμφανίζεται σήμερα. Οτιδήποτε αποκαλούν ως «εθνικισμό» και «ρατσισμό» , τα συνοψίζουν μαζί με τον όρο «φασισμός». Αυτή η διευκρίνιση είναι απαραίτητη, για να καταλάβουμε ότι οι «αντιφά» δεν έχουν στόχο μόνο τους εθνικιστές ή εθνικοσοσιαλιστές, αλλά οποιαδήποτε άποψη δεν αποδέχεται την σύγχρονη ιμπεριαλιστική κυριαρχία, από όποιο χώρο και αν προέρχεται. Έτσι λοιπόν η αντιμετώπιση των «αντιφά» δεν θα πρέπει να είναι υπόθεση μόνο των εθνικιστών, αλλά ολόκληρης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, υπόθεση κάθε ανθρώπου που υφίσταται εκμετάλλευση από το σημερινό σύστημα της πλουτοκρατίας, από τον κάθε μισθωτό εργάτη μέχρι τον κάθε άνθρωπο που έχει μετατραπεί με το ζόρι σε ξένος ανάμεσα σε ξένους και μετανάστης ανάμεσα σε μετανάστες μέσα στην ίδια του τη χώρα.

Είναι υπόθεση του κάθε ανθρώπου που μπορεί να βρεθεί αύριο βαριά χτυπημένος στο νοσοκομείο ως «ρατσιστής» από «αντιρατσιστικές» συμμορίες, επειδή τόλμησε να πει ότι το κεφάλαιο χρησιμοποιεί τους δύσμοιρους μετανάστες σε ολόκληρο τον κόσμο για να διαλύει τον κοινωνικό ιστό που είναι ο συνεκτικός κρίκος των κοινωνικών αντιστάσεων και να κατεβάζει τους μισθούς και για να μετατρέπει τον άνθρωπο σε «πολίτη του κόσμου» που θα περιφέρεται μια ζωή από τόπο σε τόπο περνώντας τα «ανοιχτά σύνορα» για να επιβιώσει με μισθούς πείνας, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Είναι υπόθεση του κάθε ανθρώπου που μπορεί να βρεθεί με ανοιγμένο κεφάλι ως «εθνικιστής» επειδή αντί για καπιταλιστική «Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση» τόλμησε να μιλήσει για αυτοδιάθεση των εθνών, επειδή υποστηρίζει τα διεθνή απελευθερωτικά κινήματα ενάντια στην νεοταξική κυριαρχία, επειδή καταδικάζει το ρόλο των ΗΠΑ και Ισραήλ που δολοφονούν τους λαούς.

Στην εποχή της λεγόμενης «κοινωνίας των πολιτών» , της ανάθεσης δηλαδή λειτουργιών του κράτους που «κοστίζουν» στα αφεντικά σε ομάδες «εθελοντών», δεν θα μπορούσε να μείνει έξω και ο τομέας της καταστολής. Ο μπάτσος κοστίζει … O «αντιφά» συμμετέχει δωρεάν και εθελοντικά. Ο μπάτσος αν χρησιμοποιήσει ακραίες μορφές βίας εκθέτει την κυβέρνηση όπως και ολόκληρο το σύστημα.

Ο «αντιφά» αντίθετα, επιτρέπεται να χρησιμοποιεί βία σε οποιοδήποτε μορφή, μπορεί να διαπράττει μέχρι και απόπειρες ανθρωποκτονίας δίχως το θέμα να προβάλλεται πουθενά δίχως το παραμικρό πολιτικό κόστος, δίχως να κλονίζει τις «δημοκρατικές» αυταπάτες του λαού.

Δεν περιορίζεται από πουθενά και είναι εκεί που το σύστημα τον χρειάζεται όταν τον χρειάζεται. Θα γίνει ο ρουφιάνος και ιδεολογικός μπάτσος στη γειτονιά, στη σχολή, στο δρόμο, στη δουλειά, θα μπορεί να χρησιμοποιεί σιδηρολοστούς , ρόπαλα , καδρόνια , πέτρες και φωτιές όταν αυτά για λόγους «δημοκρατικών» αυταπατών δεν επιτρέπονται ακόμα να χρησιμοποιούνται εμφανώς από την επίσημη μισθωτή αστυνομία. Και όλα αυτά τα προσφέρει δωρεάν, χωρίς να ζητάει μισθούς και επαγγελματικά δικαιώματα. Δεν χρειάζεται να τον διατάξει κανείς, θα πάει μόνος του να πάρει τη γραμμή του από την αστική φυλλάδα στο περίπτερο ή από τη χρηματοδοτούμενη από το Σόρος και άλλα αφεντικά «ανεξάρτητη ενημέρωση» στο Internet και μόνο όταν υπάρχει «ανάγκη» θα τον βοηθήσει και θα τον οργανώσει ο «σύντροφος» ασφαλίτης με μαλλιά και μούσια που μπαινοβγαίνει όποτε θέλει στην «παρέα», στην «ομάδα» και στην «κατάληψη». Ο μπάτσος πάλι μπορεί κάποιες φορές να νιώθει «δημόσιος υπάλληλος» και να ενδιαφέρεται να βγάλει το μισθό του όσο πιο ανώδυνα γίνεται, αντίθετα ο «αντιφά» είναι ένα πορωμένο πρόβατο σε ιδεολογικό νεοταξικό παροξυσμό , πρόθυμο να θυσιαστεί με κάθε τρόπο για τα αφεντικά του. Ο μπάτσος δεν επιτρέπεται, κατά τα προσχήματα τουλάχιστον, να «ποινικοποιήσει» την πολιτική άποψη και γνώμη. Ο αντιφά αντίθετα ποινικοποιεί όχι μόνο την πολιτική άποψη αλλά ακόμα και το ντυσίματος που δεν του αρέσει. Έτσι οι «αντιφά» λειτουργούν ως εθελοντικές δυνάμεις επέμβασης και καταστολής, είναι η βάση της πυραμίδας της κατασταλτικής ιεραρχίας που ξεκινά με τους υπερεθνικούς στρατούς , και συνεχίζει με τις διάφορες μορφές καταστολής σε επίπεδο «εθνικού» κράτους.

Εκτός από τη φυσική καταστολή, βασική και κυριότερη σήμερα μορφή καταστολής είναι η ιδεολογική καταστολή. Οι δύο βασικές λειτουργίες των «αντιφά» στην ιδεολογική καταστολή είναι πρώτον να προβάλλεται στο λαό ως κύριος εχθρός αντί για την διεθνή και ντόπια πλουτοκρατία αυτοί που αντιστέκονται σε αυτοί, δεύτερον είναι η ιδεολογία της πλανητικής ολιγαρχίας να καμουφλαριστεί με «επαναστατικό» και «αντιεξουσιαστικό» περιεχόμενο και να περάσει σε μάζες ατόμων που νιώθουν την ανάγκη για αμφισβήτηση. Σε σχέση με το πρώτο, είναι σαφές ότι δεν είναι ο «εθνικισμός» και ο «ρατσισμός» που δολοφονεί σήμερα τους λαούς αλλά ο «αντιεθνικισμός» και ο «αντιρατσισμός».

Και στην Ελλάδα για παράδειγμα, το δικαίωμα χρήστης του Ελληνικού εδάφους για το βομβαρδισμό του Ιράκ και της Γιουγκοσλαβίας, δεν το έδωσαν εθνικιστές, ούτε το εκστρατευτικό σώμα στο Αφγανιστάν και τη Γιουγκοσλαβία τα έστειλαν εθνικιστές, αλλά ήταν έργο ορκισμένων «αντιεθνικιστών» ,από αυτούς όμως που δεν χτυπάνε αλλά προτιμάνε να συμμετέχουν μαζί τους στα «αντιρατσιστικά» φεστιβάλ, με τα περίπτερα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΣΠ, της ΓΣΕΕ κλπ. Το βασικό μισθό δεν τον πήγαν 600 Ευρώ στην Ελλάδα κάποιοι «ρατσιστές» αλλά αυτοί οι ίδιοι «αντιρατσιστές» και για να το πετύχουν εισήγαγαν στη χώρα δύο εκατομμύρια παράνομους μετανάστες. Την διάλυση των δικαιωμάτων στη δωρεάν παιδεία , την υγεία , την ασφάλιση δεν την προώθησαν εθνικιστές, αλλά αντιεθνικιστές επίσης, και το Ελληνικό κράτος δεν είναι «εθνικιστικό» αλλά αντιεθνικιστικό, άλλωστε το ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις είναι οι πιο θερμοί υποστηρικτές της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση από κάθε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, και η διδασκαλία του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού» στα σχολεία, μέχρι και η διαφήμιση του Indymedia από τα σχολικά βιβλία και την κρατική τηλεόραση μιλάνε από μόνα τους. Εφόσον όμς το κράτος και τα αφεντικά είναι «αντιρατσιστές» και για να το πετύχουν εισήγαγαν στη χώρα δύο εκατομμύρια παράνομους μετανάστες. Την διάλυση των δικαιωμάτων στη δωρεάν παιδεία , την υγεία , την ασφάλιση δεν την προώθησαν εθνικιστές, αλλά αντιεθνικιστές επίσης,  Εφόσον όμως το κράτος και τα αφεντικά είναι «αντιρατσιστές» και «αντιεθνικιστές», αυτοί δε βάλλονται από τους αντιφά, αντίθετα διοργανώνουν μαζί τους τα φεστιβάλ τους, από τα «αντιρατσιστικα» με το ΠΑΣΟΚ μέχρι τα GAY PRIDE των χορηγών και των πολυεθνικών , ως τα «οικολογικά» του Αλ Γκορ και των πετρελαϊκών εταιρειών,, ενώ αυτοί που βάλλονται είναι όσοι από τους «γης τους κολασμένους» τολμάνε να σηκώσουν κεφάλι στην εξουσία τους.
 
Ο εξωραϊσμός της νεοταξικής βαρβαρότητας και το ντύσιμο των δολοφονιών με ανθρωπιστικό περιεχόμενο είναι σήμερα βασικό όπλο ιδεολογικής καταστολής. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα του 21ου αιώνα και όλες οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις είναι σαφές ότι θα γίνουν στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» του «αντιεθνικισμού» και του «αντιρατσισμού»Οι «αντιφά» και λοιποί «ανθρωπιστές» είναι αυτοί που στρώνουν το έδαφος για όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις Η Γιουγκοσλαβία έπρεπε να βομβαρδιστεί με τόνους απεμπλουτισμένο ουράνιο, γιατί ο Μιλόσεβιτς ήταν «φασίστας» «εθνικιστής» και «ρατσιστής»,ενώ κατασκευάστηκαν «στοιχεία» με «ομαδικούς τάφους» σκάβοντας νεκροταφεία η δείχνοντας φωτογραφίες από νεκρούς από άλλους πολέμους ή ακόμα και από Σέρβους. Το Ιράκ επίσης, αυτή τη φορά ο «φασίστας» ήταν ο Σαντάμ, και μαζί με αυτόν και ο λαός του Ιράκ, που επιπλέον «κατέστρεφαν και το περιβάλλον» αφού «έχυσαν πετρέλαιο στη θάλασσα» και ψόφησαν κάτι κορμοράνοι που όμως δεν υπήρχαν τέτοια πτηνά στο Ιράκ, αλλά τα βίντεο που προβλήθηκαν ήταν από χυμένο πετρέλαιο από πλοίο πολυεθνικής σε άλλη περιοχή…

Το σύγχρονο δουλεμπόριο βαφτίζεται «προοδευτικό φαινόμενο» και η διάλυση των πολιτισμών «πολυπολιτισμικότητα».

Η αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση του κεφαλαίου πρέπει να χτυπηθεί ως «φασισμός», τα κράτη που εμφανίζουν αντιστάσεις όπως Κούβα, Βενεζουέλα, Βόρεια Κορέα «καταπιέζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα» και οι προετοιμαζόμενες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις θα έχουν το «θετικό» ότι θα οδηγήσουν και αυτές τις χώρες σε «σύνορα ανοιχτά για όλους τους εργάτες», έτσι και οι άνθρωποι αυτών των χωρών θα «ελευθερωθούν» αφού θα μπορούν πια «ελεύθερα» να γυρνάνε από χώρα σε χώρα να δουλεύουνε για ένα κομμάτι ψωμί, με πατρίδα τους «όλη τη γη», να διασκεδάζουν τον πόνο τους λικνιζόμενοι στους ρυθμούς του Μανού Τσάο στα αντιρατσιστικά φεστιβάλ της νέας τάξης, στα «open border camp» στα φεστιβάλ για την νομιμοποίηση της κάνναβης, στα gay pride, ή φωτογραφιζόμενοι σε «αντιρατσιστικές» πορείες για αφιερώματα στα αστικά ΜΜΕ, κρατώντας πικέτες με υπογραφές γκρουπούσκουλων που δεν μπορούν να διαβάσουν οι ίδιοι.



ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ/ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ:



Η Εωσφορική ιδεολογική κατάσταση υποστηρίζει πως όντα με αποδεδειγμένα ανώτερη ευφυϊα έχουν το δικαίωμα να διοικούν αυτούς που είναι λιγότερο προικισμένοι, διότι οι μάζες δεν γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για αυτούς. Η Εωσφορική ιδεολογία είναι αυτό που ονομάζουμε σήμερα Ολοκληρωτισμός
« Last Edit: March 04, 2014, 05:08:15 pm by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter


mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
οκ, αν σκεφτουμε λιγο σοβαρα τις παραλογες σου σκεψεις, τοτε μπορουμε να πουμε πως αν με ποιοτικα κριτηρια οι αντιφασ ειναι μακρύ χερι του συστηματος, ο νεοναζιστικος αριοσατανισμος ειναι η κοντη χνουδωτη ουρα του συστηματος.

Δλδ αν ο τροπος λειτουργειας των αντιφα αντιστοιχει σε χερι, τοτε εσεις ειστε κατι μεταξύ ουρας και του σκατού που πέφτει απο τον κ-λο.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Βρες πρώτα στοιχεία για τις παπαριές που λες και μετά μίλα πουστρομαξ!


mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Βρες πρώτα στοιχεία για τις παπαριές που λες και μετά μίλα πουστρομαξ!

Ο,τι λεω στηρίζεται σε στοιχεία και ατσαλένια λογική. Πες μου ενα θεμα για να στο εξηγησω, μην καθομαι να γραφω σεντονια νυχτιατικα για να απαντω στα copy paste του "αριοσατανιστη" (λολ) απο πανω. Αν το εκανα αυτο, θα ηταν βασανηστήριο, δεν με λυπαστε;
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Ας παρουμε για παραδειγμα αυτο το κομμάτι:

Quote
Τα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου 1980 δύο ταυτόχρονες πυρκαϊές κατέστρεψαν δύο από τα ιστορικότερα πολυκαταστήματα της Αθήνας, «Μινιόν» και «Κατράντζος», εν μέσω της εορταστικής περιόδου. Επρόκειτο για εμπρησμούς και αποδόθηκαν από τις αρχές σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Στις 22 Δεκεμβρίου ήλθε και η επιβεβαίωση της τρομοκρατικής ενέργειας. Την ευθύνη για τους εμπρησμούς ανέλαβε η νεοεμφανιζόμενη «Επαναστατική Οργάνωση Οκτώβρης 80», που ήταν παρακλάδι του ΕΛΑ. Στην προκήρυξή της, που ταχυδρομήθηκε στις εφημερίδες, δικαιολόγησε την επίθεση στα πολυκαταστήματα υποστηρίζοντας ότι «κάθε επιχείρηση, έτσι και αυτές στηρίζονται στην εκμετάλλευση των προλετάριων. Τα αφεντικά εκμεταλλεύονται την ανάγκη των προλετάριων να έχουν ένα εισόδημα για να ζήσουν και τους στριμώχνουν στο μεροκάματο, την αλλοτρίωση και τη μιζέρια».

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή προχώρησε στη σύλληψη ενός υπόπτου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος του επιβαρυντικά στοιχεία. Αργότερα, συνέλαβε δύο αδελφές, την Αικατερίνη και την Ευαγγελία Τσαγκαράκη, 23 και 20 ετών αντίστοιχα, επειδή η μία σχετιζόταν με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Τα στοιχεία της Ασφάλειας δεν άντεξαν στη δικαστική βάσανο και ο ανακριτής της υπόθεσης Μιχάλης Μαργαρίτης (ο δικαστής της 17Ν) τις άφησε ελεύθερες.

Οι εμπρησμοί στα πολυκαταστήματα «Κατράντζος» και «Μινιόν» ήταν μόνο η αρχή. Το εφιαλτικό σκηνικό επαναλήφθηκε στις 3 Ιουνίου 1981 με την ταυτόχρονη πυρπόληση των πολυκαταστημάτων «Κλαουδάτος» και «Ατενέ» και σε μικρότερη έκταση στις 4 Ιουλίου στον «Δραγώνα» και τρεις μέρες αργότερα στο πολυκατάστημα «Λαμπρόπουλος» στον Πειραιά. Το μπαράζ αυτό των εμπρηστικών επιθέσεων έβαλε την «ταφόπλακα» στο ελληνικό λιανεμπόριο και οδήγησε στην εισβολή των ξένων πολυκαταστημάτων στη χώρα μας.

Για την ευθυνη της ελευσης των πολυεθνικων, ευθυνη εχουν οι καπιταλιστες, αφου με τον καπιταλισμο ετοιμαζεται το εδαφος για αυτες τις επιχειρησεις. και αυτο αποδυνκυεται με πολλους τροπους:

α)Η πολυεθνικη εταιρεια ειναι μια μονο-εθνικη που υπηρξε πετυχημενη και αναπτύσσεται φυσιολογικα και σε αλλες αγορες.
β)Σε αλλες χωρες που δεν υπηρξαν επιθεσεις σε ντοπια πολυκαταστηματα, παλι κυριαρχησαν οι πολυεθνικες
γ)Τι εχει να πει ο συγγραφεας για την καταστροφη απο αναρχικους του Ιντερσπορ στην Ερμου πριν λιγα χρονια; Πολεμάμε τις πολυεθνικες;
δ)Βρεθηκε οργανωμενο σχεδιο σε γιαφκες αναρχικων επιχειρησεις για καταστροφη του ελληνικου λιανεμπόριου;

Η αληθεια ειναι πως οι αναρχικοι δεν βλεπουμε την εθνικοτητα του αφεντικου. Ειτε ελληνας ειτε ξενος το ιδιο μας κανει. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΕΚΡΑ

Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Libertarian

  • Guest
Ο καπιταλισμός είναι εξ ορισμού και αντίφα και φα, διότι είναι πλήρης αναρχία. Εσύ ορίζεις το πώς θα ζεις. Αν θες φασισμό, επιβάλλεις στον εαυτό σου φασισμό, αν θες πολυπολιτισμικότητα κλπ, απλά δέχεσαι να κάνεις συναλλαγές με τους πάντες. Ο καπιταλισμός δεν έχει όρια, ακριβώς όπως και η αναρχία. Αν δε γουστάρεις αράπηδες, δεν τους βάζεις στο μαγαζί σου και χάνεις κέρδη, πράγμα που δε σε χαλάει γιατί είναι μία προτίμηση το να μη βάζεις μαύρους στο μαγαζί σου, δηλαδή πληρώνεις. Εντός της ιδιοκτησίας σου επιβάλλεις ό,τι κανόνες γουστάρεις. Αν τους δεχτεί ο άλλος, τα ψευτοαναρχικά ανδρείκελα μπορούν να μας πάρουν ένα τσιμπούκι για αρχή και να βουτήξουν στην πηγάδα στη συνέχεια.

THULSA DOOM

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 472
  • Φήμη 0
  • Gender: Male
  • LUCIFERIANISM
  • Location: VALHALLA
    • View Profile
    • LUCIFERIANISM
Η αληθεια ειναι πως οι αναρχικοι δεν βλεπουμε την εθνικοτητα του αφεντικου. Ειτε ελληνας ειτε ξενος το ιδιο μας κανει. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΕΚΡΑ


ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ! ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΕΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ:



Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ.

Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!! Τα είχα σκεφτεί όλα για αυτή την ενέργεια που θα αποκτούσε παγκόσμιο κύρος και θα σήκωνα όλο το βάρος μόνος μου, όλη την ευθύνη. Θέλω να μεταφέρω ότι με την αγνότητα του πολεμιστή και με ένα μίσος εναντίον όλων , θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.





ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ! ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! 14 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΙΑ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΑ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! Η ΜΟΝΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ:



ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
.........

βλέπω πως δεν προσπαθεις καν να σχολιασεις την απαντηση που σου εχω δωσει. Και ο λογος της λιποταξιας σου ειναι προφανεστατος. Δεν εχεις τι να πεις, οχι γιατι εισαι βλακας (πολυ πιθανον αλλα τεσπα), αλλά δεν υπάρχει κατι να απαντήσεις.

Φυσικα και στο νεο θεμα που εχεις φερει, μην νομιζεις πως εχεις κατι να κερδίσεις.

Ο Κουνταρδας εχει την εκτίμηση μου. Υπήρξε εντιμος αναρχικος. Στην φυλακή ομως εκανε μια πολυήμερη απεργεια πεινας, και αν ξερεις, οι απεργειες πεινας κανουνε κακο στο κεφάλι. Ο ανθρωπος απεκτησε ψυχιατρικη νοσο. Αυτα που λέει δεν αντιστοιχουνε στην πραγματικοτητα. Φυσικά, δεν λεει ενα γεγονος-ψεμα, απλως τα συμπερασματα του ειναι λαθος. Και εξηγούμε:

Η αφήγηση πως οι μασωνοι-εβραοι-τουρκοι μας πολεμάνε, δεν ειναι αναρχικη αφηγηση, αλλά ακροδεξιά παραμύθα. Οπόταν γιατι να κτυπήσουμε τους στοχους που θεωρείτε εσεις ως "νομιμους"; Επιπλέον, η 17Ν κτύπησε τουρκους, ομως αυτο δεν σας σταμάτησε απο το να λετε πως ειναι πρακτορες των ZOG αμερικανών, οπόταν φαινεται πως και να κτυπήσει κανεις τους εβραιοτουρκους κτλ, παλι αν δεν προσκυνησει την ελληνικη σημαια δεν σας κανει για.... ανταρτης!

Επίσης, σε πολλές διαδηλωσεις φωναζαμε την αλληλεγγυη μας για την παλαιστίνη και συνθηματα κατα των σιωνιστών. Οπως πχ πριν λιγα χρονια εξω απο την ισραηλιτικη πρεσβεία. Εκει δεν ειδα κανενα αριοσατανιστη με σβαστικες ή σατανιστικα συμβολα να φωναζει κατα του ισραηλ. Μουγκα στην στρουγκα, τσιγαρο και καναπέ ησασταν και ειστε.

Επίσης, οταν κτυπάμε τράπεζες, αφου οι τραπεζες τελικά ελεγχονται απο τους εβραίους, συμφωνα με την αφηγηση σας, τοτε γιατι ουτε αυτο σας κανει;

Τελος, επειδη πολυ ασχολήθηκα με το κουτοχορτο που τρως:

Ο καπιτλισμος οδηγει αναγκαστηκα την επιβίωση των πιο ανταγωνιστικων εταιριων οι οποιες γινονται πολυεθνικες.
Οι αναρχικοι δεν βλεπουμε την εθνικοτητα του αφεντικου. Ειτε ελληνας ειτε ξενος το ιδιο μας κανει. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΕΚΡΑ
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

callan

  • Μπράβος
  • Major
  • *****
  • Posts: 711
  • Φήμη 0
    • View Profile
Στην φυλακή ομως εκανε μια πολυήμερη απεργεια πεινας, και αν ξερεις, οι απεργειες πεινας κανουνε κακο στο κεφάλι. Ο ανθρωπος απεκτησε ψυχιατρικη νοσο. Αυτα που λέει δεν αντιστοιχουνε στην πραγματικοτητα.


Libertarian

  • Guest
Εγώ ουδέποτε δεν υποστήριξα τις βλακείες των εθνικιστών σχετικά με υποτιθέμενες "ZOG" και μασώνους. Υποστηρίζω ότι οι στόχοι σας πρέπει να είναι ξεκάθαροι: Ξύλο και θάνατος στα μεγάλα κρατικοδίαιτα κεφάλια, απειλές κοινωνικού αποκλεισμού των Δ.Υ και όσων τα παίρνουν από το κράτος (συνταξιούχων, μισθωτών, ΟΛΩΝ), μαζικά μποϊκοτάζ επιχειρήσεων που έχουν πάρε-δώσε με το κράτος, χτυπήματα με ξεκάθαρο στόχο στις προκηρύξεις να ανοιχτούν επαγγέλματα, μονοπώλια και καρτέλ επαγγελματιών και συντεχνιών για να συμμετέχει όποιος γουστάρει. Κατάργηση του αντι-αναρχικού θεσμού των Πανεπιστημίων. Τίτλοι σπουδών να μπορούν να δίδονται από ιδιωτικά-αναρχικά ανεξάρτητα ιδρύματα και οι τίτλοι να είναι αυθαίρετοι και να υπόκεινται στον φυσικό ανταγωνισμό της αγοράς. Δε χρειαζόμαστε κρατική αναγνώριση. Αναρχική αλληλεγγύη σε όσους φοροδιαφεύγουν (και ΕΙΔΙΚΑ στους πλούσιους και μεσο-αστούς). Δημιουργία ιστοτόπων σαν το webwar όπου θα εκτίθενται δημοσίως τα στοιχεία εγκληματιών, αλλά και ατόμων που τακτικά δεν πληρώνουν χρέη τους (δηλαδή κλέφτες) σε βάρος νοικοκύρηδων. Σε τέτοια site και μέρη μπορούν να εκτίθενται στοιχεία κομμουνιστών και κολλεκτιβιστών γενικότερα και proxy-κρατιστών "αντικαπιταλιστών". Ο στόχος δεν είναι να δεχτούν βίαιες επιθέσεις αυτά τα άτομα (ούτε καν οι εγκληματίες), αλλά να είναι ενημερωμένος ο κόσμος και να αποφεύγει τις συναλλαγές με αυτά τα αναξιόπιστα άτομα. Επίσης πάλη για την ελεύθερη διακίνηση όπλων σε όλο τον πληθυσμό. Στόχος να μπορεί κάθε άτομο να αμυνθεί αναρχικά κόντρα σε κράτος και τραμπούκους κομμουνιστάς.

Το σχέδιο αυτό είναι υλοποιήσιμο. Εσύ, Κύπριε, έκανες μία λογική αρχή και χαιρετίζω την αξιόλογη προσπάθειά σου, αν και χαρακτηρίζεται από ημιμάθεια σε συγκεκριμένους τομείς. Εμείς, οι Αναρχικοί, θα συνεχίσουμε τον Αγώνα, στο όνομα της Αναρχίας, της Ελευθεριακής Αγοράς, του Ανθρώπου.