Author Topic: Πειθαρχημένος Ομοερωτισμός  (Read 284 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Fringe_Elements

 • Guest
Πειθαρχημένος Ομοερωτισμός
« on: February 15, 2014, 11:53:23 am »
Quote
Η έννοια της συντροφικότητας

Το ζήτημα της συντροφικότητας είναι εν πολλοίς άγνωστο. Ίσως επειδή συνηθίσαμε ν ακούμε κυρίως από  αριστερούς τον όρο σύντροφος, όρος ο οποίος έγινε χαρακτηριστικό των απανταχού μπολσεβίκων και ως εκ τούτου μέχρι σήμερα πολλοί άνθρωποι τον αποστρεφόνται.
Πράγματι, ο όρος σύντροφος έχει καπηλευθεί και συνεχίζει να καπηλεύεται από μπολσεβίκους και αριστερούς όλων των αποχρώσεων. Μέχρι και αυτοί οι νεοκαπιταλιστές του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν αυτόν τον ιερό, καθ όλα τ άλλα, όρο μεταξύ τους, μην γνωρίζοντας την πραγματική του ταυτότητα.
Η ετυμολογία της λέξεως σύντροφος προέρχεται από τα αρχαία χρόνια και σημαίνει τον άνθρωπο που έχει επιλέξει να μοιράζεται το ιερό αγαθό της τροφής. Είναι γνωστή η ιερότητα της τροφής κατά την αρχαιότητα, κάλυπτε την ανάγκη του σώματος από την πείνα και σε καμία περίπτωση δεν την χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι  πρόγονοι για να ικανοποιήσουν κάποια λαιμαργία, η οπτοία παρατηρείται μόνο στα ζώα, πράγμα που συμβαίνει δυστυχώς σήμερα και στους ανθρώπους. Εκτός αυτού το να μοιράζεσαι την τροφή σου με κάποιον άλλον δεν ήταν μόνο συνήθεια αλλά και θεϊκή επιταγή.
Η έννοια, όμως, της λέξεως δεν περιορίζεται μόνο σ αυτό το σημείο. Η λέξη αυτή καθ αυτή περικλείει κάποια ιερή μυσταγωγία καθώς ως σύντροφος ερμηνεύεται και ο συναγωνιστής, ο συμμαχητής, ή ο άνθρωπος που έχει επιλέξει ο καθένας μας για να περάσει τον υπόλοιπο βίο του. Από τα παραπάνω μπορούμε να καταλάβουμε την σοβαρότητα του όρου σύντροφος.
Ποιόν επιλέγεις όμως για σύντροφο; Για συναγωνιστή; Τον οποιονδήποτε άνθρωπο; Επιλέγεις λοιπόν τον οποιονδήποτε άνθρωπο της ράτσας σου, ο οποίος κινείται στο ίδιο πλαίσιο κοσμοθέασης με σένα. Επιλέγεις αυτόν που συμβάλλει στον κοινό αγώνα. Τον αγωνιστή. Αυτόν που προσπαθεί, όπως κι εσύ, να ζει έναν ηρωικό τρόπο ζωής. Φίλος σου μπορεί να τύχει να είναι ένας νεοφιλελεύθερος ή ένας κομμουνιστής, επειδή έτσι ήθελαν κάποιες συγκυρίες. Ποτέ όμως, έναν από αυτούς δεν θα τον έχεις σύντροφο. Η κοσμοθεωρία και ο ηρωικός τρόπος που μπορεί να βιώνει ένας Εθνικιστής έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον παρακμιακό και μίζερο τρόπο ζωής των κομμουνιστών και των νεοφιλελευθέρων.
Είναι όμως και κάποιες φορές που δεν επιλέγεις εσύ ο ίδιος τον σύντροφο και συναγωνιστή σου: Αυτό το ζούμε πολλές φορές και εμείς εδώ στα γραφεία μας, και εν γένει στο κίνημά μας. Άνθρωποι άγνωστοι μέχρι χθες, βρεθήκαμε κάτω από μια σημαία, έναν αγώνα, ένα κίνημα, μια κοσμοθεωρία. Την Εθνικιστική.
Οφείλουμε λοιπόν να συνεργαστούμε στενά μεταξύ μας στον ύψιστο βαθμό. Αμοιβαίος σεβασμός του ενός προς τον άλλον, ειλικρίνεια, πίστη και τιμή είναι αυτά τα μυστικά που αποτελούν την συντροφικότητα. Οι μικροκακίες και τυχόν κουτσομπολιά δεν αρμόζουν σε Εθνικιστές. Αρμόζουν μόνο στους δειλούς και ευθυνόφοβους που έχουν το σύνδρομο της αμόρφωτης κυράτσας της γειτονιάς.
Σύντροφος, λοιπόν, η έννοια η παρεξηγημένη, η έννοια η διαστρεβλωμένη από τον κάθε θολοκουλτουριάρη που υποστηρίζει πως η συντροφικότητα και η φοβερή πίστη στον σύντροφο, είναι ταυτόσημη με την ομοφυλοφιλία. Πόσους και πόσους μεγάλους ήρωες έχουν κατηγορήσει οι σημερινοί ταγοί του πνεύματος και της κουλτούρας; Περιληπτικά αναφέρω ορισμένες περιπτώσεις ηρώων που κατηγορήθηκαν από τους παραπάνω λαπάδες: Αχιλλεύς-Πάτροκλος, 300 του Λεωνίδα, Ιερός Λόχος Θηβαίων, Μέγας Αλέξανδρος κ.ά..
Συνεπαρμένοι λοιπόν από τα κόμπλεξ τους, προσπαθούν ανεπιτυχώς να αντικατοπτρίσουν την "ιδιαιτερότητα" τους στο ιστορικό γίγνεσθαι.
Ν αγαπάς τον καθένα, ανάλογα με την συνεισφορά του στον αγώνα. Μην ζητάς φίλους, να ζητάς συντρόφους. Ν. Καζαντζάκης Ασκητική
Λευτέρης ΠαπαθανασίουΔιαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ennoia-ths-suntrofikothtas#ixzz2tNXyCb00
Φαίνεται από το κείμενο ότι θέλει ο Λευτεράκης να κρυφτεί αλλά ο συντροφικός τρόπος ζωής δεν τον αφήνει.

Καθίσταται σαφές, ότι η ιδεολογία του Γερμανικού και όχι Ιταλικού Φασισμού (διότι η δεύτερη ήταν ανέκδοτο) απαιτεί από τα μέλη της μια "συντροφικότητα", η οποία είναι μια ιδιότητα όπου το άτομο δίνεται ολοκληρωτικά και με κάθε σοβαρότητα σε ένα είδος ομαδικής συνεργασίας ή "αγώνα" μαζί με κάποια άλλα άτομα.

Έχουμε τα εξής δεδομένα:

 • Αυτό το πράγμα κατ'αρχήν αντίκειται στο οικογενειοκρατικό πρότυπο το οποίο πηγάζει από μια αγροοκτηνοτροφική κοινωνία, διότι ο αγροτοκτηνοτροφικός τρόπος ζωής είναι πασιφιστικός και θεωρεί ως μοναδικό σύντροφό σου την/τον σύζυγο και τα παιδιά ενός ανθρώπου.
 • Ο συντροφικός τρόπος ζωής αναφέρεται σε άντρες, για αυτό και ο συγγραφέας αναφέρει δυο αρσενικά συνώνυμα "ο συναγωνιστής, ο συμμαχητής" για να εκφράσει καλύτερα αυτό το οποίο έχει στο μυαλό του.
 • Ο συντροφικός τρόπος ζωής παρουσιάζεται όχι ως συμπληρωματικός αλλά ως αντικατάστατο του ερωτικού δεσμού. Από την πρόταση που έχω σε bold δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο συγγραφέας είχε στο νου του ότι ένας άντρας μπορεί να είναι σύντροφος με τη γυναίκα του και σύντροφος με το τάγμα ολόκληρο. Αυτό θα του αφαιρούσε σοβαρότητα διότι θα μείωνε τον βαθμό στον οποίο δίδεται κάποιος σε ένα από τα δύο.
 • Ο συντροφικός τρόπος ζωής μπορεί να πραγματωθεί μόνο μέσα στα πλαίσια μιας μυστικότητας. Απαιτεί έναν κώδικα τιμής και κάποιες αρχές, τις οποίες μόνο οι Φασίστες και όχι οι υπόλοιποι διαθέτουν (βλ. αυτά που έχω σε κόκκινο). Η παρεκτροπή δε από αυτόν τον κώδικα τιμής αποτελεί για τον συγγραέα παρακμιακό και μίζερο τρόπο ζωής.

Επομένως είμαστε σε θέση να συμπεράνουμε ότι ο ηρωισμός, ένα αρχέγονο Ευρωπαϊκό χαρακτηριστικό των ανδρών οι οποίοι έπεφταν υπέρ της Πατρίδος,  που σύμφωνα με τον συγγραφέα είναι το ανώτατο στάδιο του συντροφικού τρόπου ζωής, είναι αλληλένδετα συνδεδεμένος με τον ομοερωτισμό, ο οποίος και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κρυφής Πίστης. Η ολοκληρωτική αφιέρωση του συντρόφου/ήρωα στο συλλογικό βίωμα του μιλιταριστικού Πατριωτικού αγώνα εγείρει συγκεκριμένες απαιτήσεις στη βάση ενός Κώδικα Τιμής, η εκπλήρωση των οποίων βρίσκει σε ευνοϊκή θέση τον πειθαρχημένο ομοερωτιστή.

Η έννοια του πειθαρχημένου ομοερωτισμού είναι κάτι που διαφεύγει τόσο από τους μη ομοερωτικούς Φασίστες, οι οποίοι παραγνωρίζουν την καταλληλότητα ορισμένων ανθρώπων για την ιδιότητα του Ήρωα, με αορίστως ορισμένες έννοιες όπως πατριωτισμός, ιδεολογία κτλ., όπως όμως διαφεύγει και από τους Καπιταλιστές και τους Κομμουνιστές*, που αδυνατούν να συσχετίσουν τον ιστορικό ομοερωτισμό των Ηρώων με κάτι το βαθύτερο, καταλήγοντας οι πρώτοι να θεωρούν ότι οι ήρωες είναι απλά εύπιστοι και οι δεύτεροι ότι είναι απλά φανατισμένοι. 

Η θεωρία του πειθαρχημένου ομοερωτισμού καλύπτει τις παραπάνω ασυνέχειες και βρίσκεται σε θέση, μακράν πέραν κάθε αντιρασιοναλιστικού μυστικισμού ή διάθεσης συκοφαντίας (βλέπετε δεν είπα ούτε μια φορά τη λέξη πουστιά), να εξηγήσει πλήρως το ιδεολογικό φαινόμενο του ηρωισμού, όπως και να το συνδέσει με το ομοερωτικό ιστορικό του παρελθόν.

Με απλά λόγια: ο συντροφικός/ηρωικός τρόπος ζωής, στα πλαίσια της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας, αποτελεί μια πειθαρχημένη συμπεριφορά, βασιζόμενη σε Ηθικούς Κώδικές καταλλήλως σχεδιασμένους ούτως ώστε να βρίσκει τo έσχατο της πραγμάτωσής του στην πειθαρχημένη διοχέτευση των φυσιολογικών σεξουαλικών ομοερωτικών ενστίκτων στην πολεμική υπηρεσία του Συνόλου, ένα φαινόμενο το οποίο αποκαλώ Πειθαρχημένο Ομοερωτισμό.*μιλάμε για τους κομμουνιστές που δεν βρίσκονται στην εξουσία. Ιστορικά παραδείγματα έχουν δείξει πως όταν βρίσκονται στην εξουσία οι σοσιαλιστές κομμουνιστικού τύπου, ο κόσμος πολεμάει με μεγάλη δυσαρέσκεια και συνήθως με καταναγκασμό υπέρ των. Αυτό δικαιολογεί και τα λεγόμενα του συγγραφέα ότι οι κομμουνιστές δεν μπορεί να είναι "σύντροφοι". Παρ'όλα αυτά δεν αποκλείω μεμονομένες περιπτώσεις. Η "ομοφοβία" των κομμουνιστικών καθεστώτων έχει να κάνει περισσότερο με θέματα ολοκληρωτισμού και οπισθοδρόμησης, παρά με στρατιωτικά θέματα.

PFAman

 • Guest
Ο Fringe εχει απολυτο δικιο. Αυτο χρειαζομαστε για να κατατρωπωσουμε την Νεα Σοσιαλιστικη Ταξη Πραγματων.
Πειθαρχημενοι Ομοερωτιστες και Παλαιοελευθεριακοι Φασιστορασιαλιστες Αναρχοκαπιταλιστες ολου του Κοσμου Ενωθειτε!

gemista69

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 489
 • Φήμη 5
  • View Profile
όχι όλο κρέας όμως. φάτε και κάνα σαλατικό

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Το να θεωρούνται τα κείμενα της ΧΑ ως εθνικοσοσιαλιστικά ή φασιστικά είναι το λιγότερο αστείο. Η ΧΑ όπου σταθεί και όπου βρεθεί αποκηρύσσει αυτήν την ιδεολογία μέχρι και το αίμα τιμή το έκανε πατρίδα τιμή. Η ΧΑ είναι η γαλανόλευκη αντίφα που παλαιότερα έκραζε!

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile

Με απλά λόγια: ο συντροφικός/ηρωικός τρόπος ζωής, στα πλαίσια της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας, αποτελεί μια πειθαρχημένη συμπεριφορά, βασιζόμενη σε Ηθικούς Κώδικές καταλλήλως σχεδιασμένους ούτως ώστε να βρίσκει τo έσχατο της πραγμάτωσής του στην πειθαρχημένη διοχέτευση των φυσιολογικών σεξουαλικών ομοερωτικών ενστίκτων στην πολεμική υπηρεσία του Συνόλου, ένα φαινόμενο το οποίο αποκαλώ Πειθαρχημένο Ομοερωτισμό.


αυτο ειναι αληθεια, πολυ καλος ο φρινγκλ στην αναλυση του, ομως μου κανει εντυπωση που μιλαει για ομοερωτικα ενστικτα, αυτα τα λενε οι συριζαίοι της Αντιεξουσιαστικης κινησης. Σε λιγο θα μας παραθέτει αποσπασματα απο λακαν.


Το να θεωρούνται τα κείμενα της ΧΑ ως εθνικοσοσιαλιστικά ή φασιστικά είναι το λιγότερο αστείο. Η ΧΑ όπου σταθεί και όπου βρεθεί αποκηρύσσει αυτήν την ιδεολογία μέχρι και το αίμα τιμή το έκανε πατρίδα τιμή. Η ΧΑ είναι η γαλανόλευκη αντίφα που παλαιότερα έκραζε!


Ο κασσιδιαρης εχει πει πως απεχθανεται τον φασισμο, αλλά δεν ειπε κατι αναλογο για τον ναζισμο. Και ο χιτλερ δεν γουσταρε τον αντιφασιστα(συμφωνα με τον φρινγλ) μουσολινι.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Fringe_Elements

 • Guest
Ο Κασιδιάρης είναι γαμιάς σαν τον μουσσολίνι, αλλά εν αντιθέσει με τον Μουσολίνι ο οποίος ήταν τυχοδιώκτης, ο Καβλιδιάρης έχει ιδεολογία, είναι Φασίστας Ιδεολόγος Σκληρός, και φτάνει σε σημείο μέχρι και να παραμελεί το γαμήσι για χάρη της Ιδεολογίας του Φασισμού, ενώ ο Πουτσολίνι δεν είχε ιδεολογία, μόνο  μουνιά έψαχνε να γαμήσει.

Ο Φασίστας Καβλιδιάρης λοιπόν, στην εκπομπή Ζούγκλα του 30φυλόφιλου είπε πως οι ομοφυλόφιλοι, δηλαδή οι πούστηδες, θα ψηφίσουν Χ.Α., κόντρα στις παθητικές αρλούμπες του προσκλεκλημένου bottom Βαλλιανάτου και αναγνώρισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο Εθνικός Φορέας που ενώνει όλες τις κοινωνικές ομάδες. Υπό ένα Εθνικό Καθεστώς, όλες οι κοινωνικές ομάδες, και οι μουνοχύστες και οι πρωκτοφάγοι, εργάζονται για το καλό του Συνόλου, έκαστος από το μετερίζι του. Ο σκοπός του παλιόπουστα είναι να καταπιέζει τα σεξουαλικά ένστικτά του, με το να διάγει έναν βίο ενάρετο βεβαίως βεβαίως, με αποτέλεσμα να γίνεται σύντροφος στη μάχη, δηλαδή ήρωας λυσσασμένος για αίμα του Εχθρού, κτήνος καβλωμένο, ψυχάκιας δολοφόνος, ενώ ο μουνοχύστης έχει περισσότερο παραγωγικά καθήκοντα στα μετόπισθεν.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Ο κασσιδιαρης εχει πει πως απεχθανεται τον φασισμο, αλλά δεν ειπε κατι αναλογο για τον ναζισμο. Και ο χιτλερ δεν γουσταρε τον αντιφασιστα(συμφωνα με τον φρινγλ) μουσολινι.

Ο Κασιδιάρης έχει δηλώσει ότι απεχθάνεται και τον φασισμό και τον ναζισμό και ότι θεωρεί  τους χαρακτηρισμούς φασίστας και ναζί υβριστικούς. Για τα υπόλοιπα είναι απλό, άμα δεν υπήρχε ο Μουσολίνι δεν θα υπήρχε εθνικοσοσιαλισμός και φασισμός. Ο Χίτλερ και όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι φασίστες της εποχής από τον Μουσολίνι εμπνεύστηκαν και αυτόν χρησιμοποίησαν ως παράδειγμα, ο Χίτλερ μάλιστα στα πρώτα του βήματα είχε ζητήσει δια αλληλογραφίας αυτόγραφο από τον Μουσολίνι! Τα περί αντιφασίστα Μουσολίνι τα λέει μόνο ο βλάκας ο fringe ο οποίος μάλιστα γράφει ανοησίες περί ομοερωτισμού κάτι που δείχνει ότι είναι βλάκας κομουνιστής ρεμικός/στρασσερικός που αρέσκεται να του γλεντάν τον πισινό.

Υ.Γ. στις υπόλοιπες μαλακίες του fringe δεν θα απαντήσω γιατί το έχω κάνει αρκετές φορές και φαίνεται ότι ο άνθρωπος είναι ηλίθιος.