Author Topic: Διοργανώνει η Χρυσή Αυγή παρτούζες;  (Read 386 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Fringe_Elements

  • Guest
Πούστης, οροθετικός... καλά τελικά αν ο Βαλλιανάτος ήταν τρολ και τον έβριζαν θα είχαν πετύχει διάνα τους μισούς χαρακτηρισμούς. Πάντως η Φιλελέπουστη Συγκαυλία είναι καλή μόνο για να κάνει το ελευθεριακό ρεύμα να φαίνεται ένα μάτσο αριστεροί που τους έφτυσε η αριστερά. Μάλλον, λέω μάλλον, θα έπρεπε να προσεγγίζουν τον φιλελευθερισμό από την πλευρά των paleoconservatives. Σε κάθε περίπτωση οι "φιλελεύθεροι" στην Ελλάδα είναι πιο άμπαλοι και από τα δίχτυα του Casillas...


Οι ομοφυλόφιλοι είναι πολύ λίγοι ανάμεσα στον γενικό πληθυσμό και αυτό τους κάνει, υπό κανονικές συνθήκες, να ψάχνουν να γαμηθούν με τρόπο πολύ πιο επιτακτικό από τους νορμάλ ανθρώπους.

Το ίδιο ισχύει - σε μικρότερο βαθμό - με τις μαύρες γυναίκες. Αφενός λόγω των υψηλών επιπέδων ντοπαμίνης που έχουν μέσα οι υπάνθρωποι εγκέφαλοί τους και αφετέρου διότι δεν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία θα έκαναν σεξ μαζί τους. Για αυτό και βλέπεις ενώ οι λευκές γυναίκες δείχνουν το πρόσωπό τους στα social media οι μαύρες δείχνουν τα βυζιά και τον κώλο τους.

Ε ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση με τους πούστηδες όπου οι σεξουαλικοί τους σύντροφοι είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Αυτό τους κάνει, προκειμένου να κάνουν σεξ, να χάσουν κάθε αναστολή και να βγαίνουν στα social media και να λένε "ελάτε γαμήστε με, χύστε με" και να πηγαίνουν στα τσοντοσινεμά να παρτουζώνονται με αγνώστους.

Από έρευνες έχει βρεθεί ότι ένας ανώμαλος έχει 7 φορές περισσότερους συντρόφους από έναν νορμάλ. Αυτό από μόνο του συντελεί στο aids να είναι διαδεδομένο στους μαύρους και στους πούστηδες.

Έτσι λοιπόν είναι βέβαιο ότι οι ανώμαλοι, υπό τις ισχύουσες συνθήκες, όσα "δικαιώματα" και να τους δώσουμε, θα παραμένουν κοινωνικά εκτρώματα.

Ο μόνος τρόπος να τους αντιμετωπίσουμε δεν είναι να τους σκοτώνουμε, διότι θα χρειάζεται να τους σκοτώνουμε συνέχεια. Τα γονίδια που τους δημιουργούν είναι τόσο διεσπαρμένα στη γενετική σούπα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να φύγουν με συμβατική ευγονική. Όλοι τα έχουμε αυτά τα γονίδια. Απλά χρειάζεται ένα σπάνιος (2-3%) συνδυασμός τους για να φτιάξει τον ομοφυλόφιλο. Οι ομοφυλόφιλοι δεν αναπαράγονται για να πει κανείς ότι έτσι αποτρέπουμε κάτι δολοφονώντας τους. Μέχρι να βρούμε τα συγκεκριμένα άλληλα γονίδια το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί. Η αναπαραγωγή των νορμάλ ανθρώπων θα οδηγεί συνέχεια κατά 2-3% σε ανώμαλο γόνο.

Η μόνη λύση μέχρι να βρούμε το ποια άλληλα ευθύνονται είναι η αξιοποίησή τους. Πρέπει να τους πείσουμε να υπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο και επίσης πρέπει να τους αποτρέψουμε από το να είναι τόσο ξεφτίλες. Ένας σοβαρός τρόπος να γίνει αυτό είναι να τους κάνουμε να θεωρήσουν ότι η "Φυλή" ή η "Κοινωνία" είναι η οικογένεια τους, η μόνη οικογένεια την οποία μπορούν να έχουν. Δηλαδή να τους πείσουμε μέσω ιδεολογίας. Και αντί να πηδιούνται με τους σκύλους, να τους αναθέσουμε να φροντίσουν την οικογένειά τους, δηλαδή τη "Φυλή" ή την "Κοινωνία". Δηλαδή να λειτουργήσουν ως μέλισσες, οι οποίες θρέφουν και προστατεύουν τη βασίλισσα και τους κηφήνες και αναπαράγονται μέσω αυτών που θρέφουν και προστατεύουν, καθότι δεν μπορούν να αναπαραχθούν οι ίδιες.

Η καλύτερη θέση των ανώμαλων πούστηδων σε μια Εθνική Αναρχοκαπιταλιστική Κοινωνία είναι ως Κοινωνικοί Λειτουργοί της ασφάλειας, της τάξης και της Εθνικής μας Ακεραιότητας. Αυτός ο οποίος θα καταφέρει να δαμάσει τη σεξουαλικότητα των πούστηδων και τη χρησιμοποιήσει προς όφελος των πολιτικών του σκοπών θα κατακτήσει το μέλλον!

Τελειώνω την ομιλία μου, όπως πάντα με τα λόγια του άδικα φυλακισμένου και πολιτικού κρατούμενου αυτού του σάπιου ανθελληνικού και αντικαπιταλιστικού συστήματος Αρχηγού μου, του Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Δεν νομίζω ότι μπορούν να παρθούν μέτρα κατά των ομοφυλοφίλων, οι ομοφυλόφιλοι είναι μια πανίσχυρη Χούντα που εξουσιάζει πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Αυτή λοιπόν τη Χούντα θέλουμε! Για την πάρτη μας! Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Χούντα! Ζήτω η Πούτσα! Κάτω τα μουνιά! Ζήτω η Νίκη! 88

http://www.youtube.com/watch?v=hRw2X13r0R4
« Last Edit: February 20, 2014, 09:45:45 pm by Fringe_Elements »