Author Topic: ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ  (Read 516 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile

Εσύ το χαμίνι του δρόμου που δεν πήγε σχολείο (κατα τα δικά σου λεγόμενα) με τι κριτήρια θα την κρίνεις?Με το ασάλιωτο δάχτυλο που έχωνε σε κάθε κατάληψη?

Oπως πάντα κρίνω βασιζόμενος στο σκεπτικό μου. Σαν χαμίνι του δρόμου κάθομαι και διαβάζω τι ελεγε ο Φουκω και τι προσέφερε η συγκεκριμένη και κρίνω πως ο Φουκώ ηταν πολλές σκάλες ανώτερος της. Δλδ το αμφισβητεις οτι η σκεψη του ήταν πολύ ανώτερη;


Quote
Πολυεθνικά κράτη και αυτοκρατορίες έχουν υπάρξει.Πολυπολιτισμικα ελάχιστα,τυραννικά και όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άρνηση παραδοχής της πραγματικότητας. Στις ήπα, γερμανια, γαλλία κτλ, υπάρχουν τζαμιά στο κέντρο της καθε μεγάλης πόλης. Deal with it. To μονοπολιτισμικό ιραν, ελλάδα και ζιμπάμπουε εχουν μεγαλα οικήματα μονο της κυρίαρχης θρησκείας. Εκτος αν λες τυρρανική την σουηδία και χωρα της ελευθερίας το ιραν. Τοσο στοκος είσαι.

Quote
Αυτιστικός όπως πάντα.Έχεις σπαστεί σε καταλαβαίνω

κρινεις εξ ιδιων τα αλλώτρια.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.