Author Topic: Super Mario = Super Stalin  (Read 895 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FringeElements

  • Guest
Re: Super Mario = Super Stalin
« on: December 28, 2013, 11:10:10 am »
Με φοροδιαφυγή θα καταργήσεις το κράτος; Με παθητική επιθετικότητα (;) θα εξαφανίσεις αυτήν την κρίσιμη μάζα των κομμουνιστών που έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στον λαό να προσκυνάει το κράτος; Αυτό είναι η στρατηγική σου; Μου φαίνεται δεν ξυπνάς κάθε μέρα με μοναδική σου σκέψη να εξαφανίσεις τους κομμουνιστές και αυτό είναι πολύ κακό!

Οι κομμουνιστές και οι αντιλευκοί, μαζί με τους αλλοδαπούς, πρέπει να εξαφανιστούν. Η υποστήριξη ενός αμιγώς καπιταλιστικού συστήματος θα γίνει πιο εύκολη μέσα από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς το οποίο θα υπερασπίζεται τις παραδοσιακές κοινωνικές δομές, που ο καπιταλισμός δημιούργησε, και θα καταστέλλει τους κομμουνιστές, τους εχθρούς της Ευρώπης.

Βασικό δόγμα της Χρυσής Αυγής είναι ότι το κράτος θα υπάρχει για το Έθνος και όχι το Έθνος για το κράτος. Λένε στο pdf της Ιδεολογίας τους: "Για εμάς η Ιδέα του Κράτους είναι σεβαστή μόνο στην περίπτωση, όπου το Κράτος αυτό έχει ουσία και περιεχόμενο Εθνικό και υπηρετεί την Λαϊκή Κοινότητα." Εδώ δεν ξέρουν που να βάλουν το κόμμα, δεν ξέρουν που φεύγει το τελικό νι και είναι να αναρωτιέται κανείς αν είναι δύσκολο να τους πείσουμε ότι αυτό το οποίο συμφέρει το κράτος είναι η ελεύθερη αγορά σε μια φυλετικά ομοιογενή κοινωνία;

Επίσης καλό θα είναι να τα αντιπαραβάλλουμε όλα αυτά με αυτά που πιστεύουν οι κόκκινοι. Κάθε τι κρατικό οι κόκκινοι το θεωρούν κοινωνικό, λαϊκό, αναπόσπαστο κομμάτι της "ανθρωπότητας", και θεωρούν κάθε τι μη κρατικό ως μέγα έγκλημα κατά του "ανθρώπου". Με λύσσα οι "αναρχο"κομμουνιστές σπάνε τα μαγαζιά των ιδιωτών για να μην απολυθούν κρατικοί υπάλληλοι (θέλοντας να τους πουν: καθάρματα νοικοκυραίοι, δεν μας δίνετε ότι έχετε να πληρωθούν οι γονείς μας στο κράτος, πληρώστε μας γιατί αλλιώς θα σας σκοτώσουμε), κρεμιούνται από τα κάγκελα της ΕΡΤ για να μην κλείσει η κρατική τηλεόραση. Όπως έγινε και στον "Διαφωτισμό", οι εκπαιδευτικοί του καθεστώτος ξεσήκωσαν τον λαό εναντίον του καθεστώτος γιατί το καθεστώς ήταν μικρό και οι ίδιοι δεν διέθεταν αρκετή εξουσία έναντι του λαού. Έτσι πράττουν και τα παιδιά των δημοσίων υπανθρώπων σήμερα. Είναι ζήτημα βιολογικό, ζωής και θανάτου για αυτούς να γιγαντώνεται το κράτος συνέχεια. Δεν νοιάζονται για το αν θα πνίξει την (αληθινή) κοινωνία, το μόνο που τους νοιάζει είναι να αρπάξουν και άλλους φόρους, να πάρουν και άλλη εξουσία.  Και ότι δεν ληστεύει τον λαό είναι ρατσιστικό, φασιστικό, θρήσκο, ομοφοβικό, και ότι ληστεύει τον λαό είναι κοινωνικό, προοδευτικό, λαϊκό, επιστημονικό.

Χρειάζεται να διαγραφούν εν μια νυκτί χιλιάδες τόμοι ακαδημαϊκής προπαγάνδας, χρειάζεται να αποτεφρωθούν χιλιάδες κόσμου, να δει ο λαός αίμα στην Αθήνα και την Πατησίων διάσπαρτη με νεκρούς για να αντιστραφεί αυτή η καταστροφική λαίλαπα του κρατισμού. Χρειάζεται μια καπιταλιστική και συντηρητική επανάσταση!