Author Topic: Super Mario = Super Stalin  (Read 911 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Libertarian

  • Guest
Re: Super Mario = Super Stalin
« on: December 25, 2013, 12:27:56 am »
Στην εφαρμογή διαφωνούμε κυρίως. Εσύ λες να έχουμε μια μεταβατική φάση Marx Style, εγώ λέω να πέσει μια και έξω είτε με διαμελισμό είτε με κάποιον άλλο τρόπο.

Τώρα στο "όνειρο θερινής νυκτός" μάλλον θα διαφωνήσω. Αν έχουμε μία ελευθεριακή ζώνη (σαν ΕΟΖ) (π.χ Κέρκυρα ή Ρόδος) χωρίς έλεγχο στα όπλα, όποιος τη δει μάγκας και εισβάλλει θα έχει να κάνει με πολλούς αρματωμένους πουτσαράδες έτοιμους να μοιράσουν ελευθεριακό καπιταλιστικό πέος και σπέρμα στα πουτανάκια του κομμουνισμού-εθνοκομμουνισμού.

Να σου πω, ρε μαν, με τους Μελανοκρινίτες τι θα γίνει; Εσύ πώς θες να ξεμπερδέψεις μαζί τους; Σου το λέω γιατί στο κίνημά σου παίζουν ΠΑΡΑ πολλοί κόκκινοι εθνικιστές και αυτό θα σας στείλει στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που οραματίζεσαι.

Τώρα στα φυλετικά, έχω δει Fringe Elements και Libertarian Realist, αλλά πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να βγάλουμε συμπέρασμα once and for all είναι η πλήρης απελευθέρωση της αγοράς. Μπορεί και να αποδειχθεί ότι λένε μαλακίες, μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση δηλώνω ενημερωμένη αδιαφορία...