Author Topic: Super Mario = Super Stalin  (Read 880 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FringeElements

  • Guest
Re: Super Mario = Super Stalin
« on: December 21, 2013, 11:57:50 am »
Ο FringeElements τώρα έχει ιδρύσει ένα νέο κανάλι στο youtube, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα νέο παγκόσμιο αντιγκλoμπαλιστικό κίνημα και το οποίο δεν μπορεί να ετεροπροσδιοριστεί από τις ταμπέλες με τις οποίες θέλετε να ντύσετε τους αληθινούς επαναστάτες κατά του συστήματος (τους παλαιοελευθεριακούς φασιστορασιαλιστές αναρχοκαπιταλιστές) και στο οποίο κανάλι το έχει γυρίσει στον Φασισμό! Υπερασπίζεται με τόση μαεστρία τον που κάνει τους μελανοκρινίτες να μοιάζουν με χίπηδες νεοφιλελέδες!

Η στροφή αυτή μπορεί να αποδοθεί στην κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική, όπου η δημιουργία ενός αντιπολιτικού κινήματος, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν οι ΠΦΑνκάπς για να επιβάλλουν την αληθινή ελευθερία, είναι αδύνατη, λόγω πολυφυλετισμού κυρίως. Έτσι οι όσες προσπάθειες γίνονται δεν είναι για να διώξουν τους αλλόφυλους αλλά για να αποσχιστούν οι διαφορετικές φυλές σε διαφορετικά μέρη. Είναι δηλαδή "τέτοια ώρα τέτοια λόγια". Προβλέπω ότι εάν δεν ληφθούν σοβαρά οι προτάσεις των παλαιοελευθεριακών φασιστορασιαλιστών αναρχοκαπιταλιστών προς μια Καθαρή και Ελεύθερη Κοινωνία (ωραίο σλόγκαν) θα φτάσουμε και εμείς εις τας Ευρώπας να ελπίζουμε στην απόσχιση για να δούμε άσπρη μέρα.

Και αυτό δεν αφορά μόνο τους Φασιστορατσιστές αλλά και τους αναρχοκαπιταλιστές! Ο Hoppe, τον οποίο τον καλούν ξανά και ξανά στο Mises σε όλα τα μεγάλα events, στην ιστορική ομιλία του What Must Be Done προτείνει την ίδια λύση. O Μises έβλεπε στην δημοκρατία μόνο την απόσχιση ως καλό. Οι FreeStateProject είναι στην ουσία απόσχιση. Και όλα αυτά διότι τα πράγματα είναι απλά: ή στηριζόμαστε σε μια καπιταλιστική ακροδεξιά Χούντα, η οποία θα διώξει τους κόκκινους και τους υπάνθρωπους, διότι αυτοί είναι το πρόβλημα, ή κοιτάμε πως να κλειδώνουμε τα σπίτια μας να μην μπούνε μέσα τα ορκ του σοσιαλισμού και η βρωμερή παλίρροια των χρωμάτων!