Author Topic: Super Mario = Super Stalin  (Read 882 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FringeWhitey

  • Guest
Re: Super Mario = Super Stalin
« on: December 19, 2013, 09:35:02 pm »
Μπήκα για να πω το εξής:

Αν από όλα τα εκατομμύρια τους ΈΛληνες που κωλοβαράνε σήμερα και εν γένει είναι παντελώς άχρηστοι άρχιζαν στην αρχή της κρίσης να δουλεύουν με 250 ευρώ (εύκολα θα τους έπαιρναν παντού!) θα είχαν βγάλει 1,000,000 *250*12*4 = 12 δις. Έστω λοιπόν 10 ευρώ ένα καλό γεύμα (βασικά πρωί βράδυ είναι αυτό αλλά ας το μετρήσουμε ως "γεύμα"), άρα έχουμε 1.2 δισεκατομμύρια γεύματα! Πόσα δίνει η Χ.Α. στα πολυδιαφημιζόμενα συσσίτια; 20 χιλιάδες γεύματα; Τρίχες. Βλέπετε λοιπόν τι φταίει σε αυτήν την χώρα;

Το είπα.
Τώρα ας απαντήσω στις αιτιάσεις του κυρίου.

Πρώτα από όλα ξέρουμε ποιος δεν είναι. Δεν είναι ο Νίκος Γεωργιόπουλος, ο αναλογιστής φιλελεύθερος, διότι δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τις συναρτήσεις πυκνότητας πιθανότητας.

Εάν στο σύστημα το οποίο υποστηρίζω, στο οποίο όλη η Γη ανήκει σε άτομα, βρεθώ περικυκλωμένος από 4 ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν μου επιτρέπουν να βγω από το σπίτι μου, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, όσον αφορά την ιδεολογία μου. Σε ένα βιβλίο του Ρόθμπαρντ απαντάται αυτό το ερώτημα. Τι πρέπει να κάνει τότε αυτός που βρίσκεται σε αυτή τη θέση: να βρει φίλους ή συμμάχους! Έτσι λοιπόν, έναν τέτοιο κόσμο θέλω και εγώ, συμπεριλαμβανομένων των ρίσκων.

Οι Εθνικιστές και εγώ δεν θα έχουμε επαφή με ανθρώπους που δεν είναι δικοί μας, δηλαδή νέγρους. Οι μη Εθνικιστές, οι κουφιοκεφαλάκηδες θα έχουν επαφή με τους υπάνθρωπους. Οι μη εθνικιστές θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα αρνητικά αυτής της επιλογής: έγκλημα, βιασμοί, υπανθρωπιά, παρακμή, τεμπελιά, κτλ. και επίσης θα απολαύσουν και τα θετικά: ___???
Οι Εθνικιστές, και εγώ, δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το έγκλημα, τους βιασμούς, την χαζομάρα, την υποκουλτούρα. Και δεν πιστεύω ότι θα χάσουμε κάτι...

Εμπόριο πάντως μπορούμε να κάνουμε. Ένοπλο εμπόριο φυσικά και από αποστάσεις γιατί οι νέγροι και οι αντιρατσιστές δεν είναι αξιόπιστοι εταίροι. Εγώ φερ'επείν τρώω τόνο (25% πρωτεΐνη ) από την Ακτή του Ελεφαντοστού. Πολύ φθηνό πράγμα και δεν φοβάσαι μην βγει κανένας από την κονσέρβα και σου κλέψει το αυτοκίνητο. Από μακριά και αγαπημένοι.

Το τελευταίο θα το απαντήσω, αλλά πρέπει να είσαι και μορφωμένος για να το καταλάβεις. Η κύρια μάζα των Φυλών δεν διαφέρει σημαντικά. Ο μέσος Λευκός και ο έξυπνος υπάνθρωπος είναι οι ίδιοι πάνω κάτω. Αυτό που διαφέρει είναι οι δεξιές ουρές. Μετά από ένα επίπεδο ευφυίας που θεωρείται για εμάς τους Λευκούς έξυπνος π.χ. 120 δεν υπάρχουν νέγροι. Η αναλογία είναι συντριπτική. Εκεί υπάρχουν δυο επιλογές: ή παραμένεις καθαρός Λευκός, ή γίνεσαι βλάκας. Γιατί όποιος τολμήσει από την δεξιά ουρά να αναπαραχθεί με υπάνθρωπο φεύγει από τη δεξιά ουρά. Οι δεξιές ουρές λοιπόν είναι το κλειδί για την φυλετική καθαρότητα.

Με άλλα λόγια: δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι λευκός είσαι στην δεξιά ουρά. Όχι καθόλου, εσύ π.χ. είσαι στην αριστερή ουρά! Αλλά για να μείνεις έξυπνος, δηλαδή η άρχουσα τάξη στον καπιταλισμό, πρέπει να είσαι στην δεξιά ουρά και αν δεν είσαι ρατσιστής δεν θα μείνεις στην δεξιά ουρά.


Τα ίδια πράγματα μπορούν να ειπωθούν από τους αν/ασιάτες εις βάρος των Λευκών. Αλλά - και εδώ συμφωνώ μαζί σου - εκτός από το IQ υπάρχουν και άλλα πράγματα (π.χ. EQ). Αν τα μετρήσουμε και αυτά φτιάχνουμε άλλες κανονικές κατανομές, στις οποίες οι λευκοί έχουν μεγαλύτερο μέσο (ή διασπορά, αλλά αυτό μάλλον δεν σου λέει τίποτα) από τους ανατολικοασιάτες. Αυτό δείχνει και η ιστορία. Οι Λευκοί, ακόμα και αν δεν είναι τόσο έξυπνοι, είναι διάολοι! Έτσι αυτή η θεωρία δένει, όχι αλά τον ρασιαλισμό, αλλά την θεωρία περί Λευκής Ανωτερότητας με τον καπιταλισμό.