Author Topic: Super Mario = Super Stalin  (Read 887 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mixaligamiesai

  • Guest
Re: Super Mario = Super Stalin
« on: December 19, 2013, 02:29:43 pm »
Μαλάκες κλάιωω! Έβαλε το βίντεο του Fringe Elements που λέει πόσο αντιπρολεταριακό αγώνα κάνει ο σούπερ μάριο (έχει καλά επιχειρήματα, αλλά ο τρόπος που το παρουσιάζει ο γκρεγκ είναι κλασσικό γουεμπγουορικό ύφος).

Στα υπόλοιπα νταξ ξέρουμε τι είναι (και ποιος είναι) ο Γκρεγκ. Ένας κρυφοκομμουνιστής-κρυφοεθνικομπολσεβίκος που μπερδεύει τα μπούτια του και τρολλάρει για να πείσει ότι οι Libertarians (δηλαδή εμείς) έχουν σχέση με τους White Nationalists που είναι λοβοτομημένοι ηλίθιοι. Αυτός ο βλαξ δεν παραδέχεται ότι σε ιδιωτικό κόσμο:
α) Ο ίδιος δε θα μπορεί να μιλάει γιατί θα τον έχουν εξοστρακίσει αρκετοί από την ιδιοκτησία τους (συμπεριλαμβανομένων αρκετών εθνικοσοσιαλιστών, από τη στιγμή που θα τον θεωρούν (δικαίως) εχθρό τους και τρολ.
β) Οι εθνικιστές ναι μεν θα μπορούν να έχουν επαφή μόνο με "δικούς τους", αλλά αυτό σαν προσωπική προτίμηση θα το πληρώνουν παραπάνω.
γ) Οι περισσότεροι απλά θα δρουν ως άνθρωποι-καταναλωτές και θα διαλέγουν τον καλύτερο ανεξαρτήτως φυλής. Τώρα καλό είναι τέτοια σούργελα να ξέρουν ότι
γ.i) Τα IQ tests δεν είναι καθόλου ακριβή σε ΠΑΡΑ πολλούς τομείς. Όποιος λέει το αντίθετο είναι θετικιστής και ζωντόβολο που νομίζει ότι με λογική ουγκ μπορεί να εξηγήσει ντετερμινιστικά το σύμπαν.
γ.ii) Όσο η ανθρωπότης ακολουθά κανονική κατανομή (ξέρει ο Γκρεγκ, δε θα επεκταθώ) και δεν παρουσιάζει ασυμμετρία κατανομής, τόσο οι προτιμήσεις της ανθρωπότητας θα απέχουν από τις φυλετικές προτιμήσεις. Δυστυχώς γι' αυτόν, πέραν του να χαπακώνεται στα αναβολικά και να μας το παίζει μάτσο, όλοι θα τον παίρνουν στο ψιλό στην αγορά εργασίας και στην αγορά γενικότερα. Καλή χώνεψη.

Disclaimer: Οποιαδήποτε πληροφορία ανέφερα δεν είναι "απόρρητη", ακριβώς επειδή βρίσκεται στο public domain, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.