Author Topic: Super Mario = Super Stalin  (Read 894 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FringeTheorist

  • Guest
Μόνο Λεφτά - Μόνο Ναζί
« on: November 25, 2013, 09:50:02 pm »
και ο καλυτερος εκφραστης αυτου ειναι η χα;;; χαχαχα

Όχι η Χ.Α. η ίδια, αλλά ο δυναμικός τρόπος της, ο τσαμπουκάς της, ο (λαϊκός) κόσμος της, ο στρατόκαβλος ανδρισμός της (ο οποίος είναι ο ίδιος ανδρισμός που διέκρινε τους καουμπόηδες και τους ιδιώτες σερίφηδες στην αναρχοκαπιταλιστική δύση), οι εθνικιστές βιτζιλάντες, που είναι τίμιοι άνθρωποι του ιδρώτα και δεν επιθυμούν να βολευτούν σε μια θέση. Ο τύπος του ανθρώπου που είναι νοικοκυραίος, που όταν έχει λεφτά βγαίνει με μουνιά, μιλάει για μουνιά και διεκδικεί ειλικρινώς τους στόχους του που είναι τα λεφτά και τα μουνιά, αντί να κάθεται στο μεγαλοαστικό γραφείο του και να κατασκευάζει βερμπαλιστικές αμπελοφιλοσοφίες για να κοροϊδέψει τους νοικοκυραίους (που του πήραν την γκόμενα) και να τους υποδουλώσει σε ένα τεράστιο κράτος, με αυτόν αρχηγό, για να τους συνθλίψει.

Υπό αυτήν την σκέψη, πρέπει να στραφούμε μόνο στους φασίστες ανθρώπους, τους μη ιδεολόγους όμως, γιατί σίγουρα βερμπαλιστές βρίσκονται και στην Χ.Α. , (ευτυχώς λίγοι). Οι αριστεροί, που πετάνε τα νιάτα τους στα lifo voice, οι συμβιβασμένοι δειλοί αντιλευκοί, οι προοδευτικοί χωρίς λόγο δεν μας κάνουν. Οι ιδεολόγοι αριστεροί ποτέ δεν μας έκαναν, είναι αθεράπευτοι. Οι σοσιαλδημοκράτες αργά ή γρήγορα συγκλίνουν με τους αριστερούς στο όραμα για παγκόσμια διακυβέρνηση. Οι εαακίτες γίνονται οικολόγοι, χίπηδες, φεμινοπούστηδες, και μετά πασοκοσύριζα, οι πασοκοσύριζα διαβάζουν βερμπαλιστικά μαρξιστικά σκουπίδια και δεν τους ξεχωρίζεις από τους εαακίτες. Και όλοι μαζί εξυπηρετούν τα αφεντικά τους, τους κορπορατιστές, τους παγκόσμιους μεγαλοεργολάβους κομισάριους και τραπεζίτες, υπό τα σλόγκαν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας. Οι δε φιλελεύθεροι παίζουν το παιχνίδι όλων αυτών και αναλαμβάνουν εργολαβία να ξεμπουρδελέψουν και να εκφυλίσουν τους νοικοκυραίους, και χωρίς την Οικογένεια και την Λευκή Φυλή δεν υπάρχει απολύτως καμία ελπίδα για τον καπιταλισμό.

Άρα ναι, ο μόνος δρόμος για τον αναρχοκαπιταλισμό είναι οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, μόνο αυτοί έχουν την δυνατότητα να επιβάλλουν αναρχοκαπιταλισμό. Όχι κατευθείαν φυσικά, μπορεί να στηρίξουν μια καπιταλιστική χούντα, αλλά σύντομα τότε θα τους πείθαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για την επικράτηση (και την ευγονική σκλήρυνση) της Λευκής Φυλής είναι ο οικονομικός ανταγωνισμός, ο πιο σκληρός αγώνας, και έτσι ο Δαρβινικός καπιταλισμός και οι λοιδωρημένοι και ζωοδότες κανόνες της ζούγκλας θα κυριαρχήσουν και πάλι και η Εξέλιξη θα συνεχιστεί κανονικά με τις κατώτερες φυλές να αφανίζονται και τους Άριους Λευκούς να χτίζουν την ανθρωπότητα του μέλλοντος!

Αμήν!