Author Topic: HELP NEEDED! PSAXNW BIBLIO TOY GIWRGOU AYFANTH  (Read 490 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

  • Guest
HELP NEEDED! PSAXNW BIBLIO TOY GIWRGOU AYFANTH
« on: November 12, 2012, 06:51:32 pm »
ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ "ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ" ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΤΟ NETBOOK. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ;



ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ του στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή, υποψηφίου στις εκλογές με το ΟΧΙ

Πληροφορίες για τον εκλογικό Συνδυασμό ΟΧΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ
του στρατηγού ε.α. Γεωργίου Αϋφαντή
Υποψηφίου βουλευτού Α΄ Αθηνών με το ΟΧΙ

.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ,
.
Σήμερα γνωρίζουμε όλοι ότι η χώρα μας ψυχορραγεί κάτω από μία συντριπτική, καταιγιστική και συντονισμένη επίθεση αοράτων και ορατών δυνάμεων, διαπλεκομένων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής του τόπου. Αυτή την επερχομένη λαίλαπα είχα πληροφορηθεί προ 30 ετών από υψηλόβαθμο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών των κατακτητών μας και την δημοσιεύω επί δύο δεκαετίες εις όλες τις εκδόσεις των βιβλίων μου που κυκλοφορούν. Εις το τέλος κάθε βιβλίου μου γράφω και τις προτάσεις μου διά το πώς θα ελευθερωθούμε από τη σκλαβιά του διεθνούς κεφαλαίου και το πώς θα οδηγήσουμε το λαό μας στην πρόοδο, τον ανθρώπινο πολιτισμό και την ανθρωπιά, στη συνέχεια θα γράψω μερικές εξ’ αυτών σε γενικές γραμμές.
.
.
 α. Το πρόβλημα τις δυσπραγίας του λαού μας και όλων των λαών της γης δεν είναι οικονομικόν όπως μας το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί μας απατηλά, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ, το γράφω και αναπτύσσω στα βιβλία μου προ πολλών ετών. Εάν λύσουμε το πολιτικό πρόβλημα των λαών λύνουμε αμέσως και το οικονομικό. Το οικονομικό πρόβλημα το δημιουργούν τεχνητά οι τραπεζίται κατ’ εντολήν των εξουσιαστών δια να ταπεινώνουν τους λαούς διά να τους προσκυνούν και να τους εκμεταλλεύονται απάνθρωπα και σαδιστικά.
Οι εξουσιασταί δοκίμαζαν επί αιώνες στην Αγγλία διάφορα πολιτικά συστήματα μέχρι να βρουν ένα με το οποίο θα κυβερνούν τους λαούς, άνετα και δικτατορικά. Τον 19ο αιώνα έφθασαν εις τον κοινοβουλευτισμό και αφού τον δοκίμασαν στην Αγγλία και διαπίστωσαν ότι με αυτόν θα διοικούν τους λαούς της γης τον εξάπλωσαν εις ολόκληρο την ανθρωπότητα. Τις λεπτομέρειες για το πώς έγιναν όλα αυτά τις γράφω στο πόνημά μου «ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ» και καταλήγω εις το πολίτευμα με το οποίο θα σώσουμε την ανθρωπότητα από την εκμετάλλευσιν του αιμοβόρου κεφαλαίου.
.
Διαβλέπων ότι κινδυνεύει η ανθρωπότης να οδηγηθή ξανά σκλάβα του κεφαλαίου με την δήθεν «΄Αμεση Δημορκατία» των Αθηναίων έγραψα βάσει της μελέτης μου που δημοσιεύω στο «ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ» το Σύνταγμα της πραγματικής Αθηναϊκής Δημοκρατίας απηλλαγμένης από τα τότε μειονεκτήματά της και προσηρμοσμένης στα σημερινά κοινωνικά δεδομένα και τα δίδω στη δημοσιότητα μέσω του διαδικτύου Δεν δημοσιεύω τα αρχικά άρθρα περί δικαιωμάτων του ανθρώπου κ.λπ. διότι είναι σχεδόν τα ίδια εις όλα τα Συντάγματα της ανθρωπότητας, ούτε τα άρθρα περί οργανώσεως της κρατικής διοικήσεως χάριν συντομίας. Δημοσιεύω το πώς θα επιλέγονται οι άρχοντες, πως θα ασκούν τα καθήκοντα των, πως θα λειτουργή η πολιτική και πως θα ασκείται η Δικαιοσύνη, δηλαδή εις το τι θα διαφέρη η πραγματική Δημοκρατία από την σημερινή καμουφλαρισμένη Δικτατορία «Δημοκρατία» του κεφαλαίου. Και αυτό το Σύνταγμα που σας δημοσιεύω ΔΕΝ είναι πανάκεια, χρίζει περαιτέρω μελέτης και βελτιώσεως υφ’ ημών, αποτελεί απλώς μίαν βάσιν προς μελέτην διά την απαλλαγήν μας από την δικτατορίαν του Κοινοβουλευτισμού. Το Σύνταγμα αυτό δεν δύναται να επιβάλει η νέα βουλή της 6 Μαϊου 2012 αλλά δύναται αν ψηφίσει ο Ελληνικός λαός ΄Ελληνας ανεξάρτητους πολιτικούς να ορίσουν την επόμενη βουλή Συνταγματική και αν ξαναψηφιστούν ανεξάρτητοι (του κατεστημένου) πολιτικοί και  θέσουν το νέο Σύνταγμα εις Δημοψήφισμα και το ψηφίση ο λαός, τότε θα αλλάξουμε τον κοινοβουλευτισμό. ΄Ετσι απλά και ειρηνικά χωρίς αιματοχυσία δυνάμεθα, αν έχουμε Ελληνικήν συνείδησιν, να απαλλαγούμε από την ξενοκρατία του κεφαλαίου. «Κάθε φορά που η ψυχή της ανθρωπότητας εξαντλείται εις τον Ελληνισμό αναζητείται, η ανανεωτική πνοή διά την ανανεωτικήν πορείαν. Ο Ελληνισμός είναι η ανεξάντλητος πηγή πνεύματος και μεγάλων διανοημάτων από τα οποία οικοδομείται και προάγεται ο πολιτισμός και η Αρετή του Ανθρωπίνου γένους. Ο ΄Ελλην στηρίζεται εις το ελεύθερο άτομο, πηγή πάντων των μεγάλων». «ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ» σελ. 1076. ΄Όταν η ανθρωπότης κινδυνεύει, όπως και σήμερα οι ΄Ελληνες προμαχούν και την σώζουν, όπως στον Μαραθώνα και την Σαλαμίνα. ΄Ελληνες αγωνιζόμενοι σήμερα κατά του κοινοβουλευτισμού σώζετε την ανθρωπότητα από βέβαιη καταστροφή και στήνετε τρόπαιον ισάξιον του τροπαίου του Μαραθώνος.
.
β. Προτείνουμε (ως  ΣΚΕΠ) την ίδρυσιν μιας εταιρείας με τίτλο «ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» η οποία θα εκμεταλλεύεται την Δημόσια περιουσία και τον ορυκτό  πλούτο μας και θα μοιράζη τα κέρδη της εις όλους τους ΄Ελληνας. Προς τούτο κάθε γηγενής ΄’ Ελλην πολίτης που κατοικεί στο εσωτερικό θα έχει δύο (2) προσωπικές και αμεταβίβαστες μετοχές εις όλην του τη ζωή και ο κάθε απόδημος ΄Ελλην μια (1) μετοχή.
.
γ. Προτείνουμε να αγωνιστούμε σκληρά μέχρι να πετύχουμε ο χώρος της Ελλάδος του Αιγαίου και της βορειοανατολικής Μεσογείου να θεωρηθή από τον ΟΗΕ ως Ζωτικός Χώρος της προϊστορίας της ανθρωπότητος, του πολιτισμού και της επιστήμης ως ιερό πολιτιστικό μνημείο της ΟΥΝΕΣΚΟ και να κηρυχθή ουδέτερος όπως η Ελβετία.
.
δ. Προτείνουμε επαναδιαπραγμάτευσιν με τους πιστωτάς μας το οφειλόμενο νόμιμο και πραγματικό χρέος μας, και το συμψηφίζουμε με τις νόμιμες απαιτήσεις μας που προέρχονται :
1.    Από το αναγκαστικό Δάνειο που έλαβε από το κράτος μας ο Χίτλερ και τροφοδοτούσε με καύσιμα και υλικά τη στρατιά του Ρόμελ στην Αφρική.
2.    Από τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις – επανορθώσεις.
3.    Από την έντοκη επιστροφή των χρημάτων που καταβάλαμε στο Β.Π.Π. την άνοιξιν του 1940 για την αγορά 60 υπερσύγχρονων τότε μαχητικών αεροσκαφών από την Αγγλία και 20 από τη Γαλλία, τα οποία δεν μας παρέδωσαν μέχρι σήμερα.
4.    Από τα πνευματικά δικαιώματα που δικαιούμεθα από όλα τα κράτη που εκμεταλλεύονται τους πολιτιστικούς μας θησαυρούς στα Μουσεία τους.
5.    Από την επανεξέτασιν όλων των συμβάσεων-προμηθειών- δανείων και έργων που έχουν υπερτιμολογηθεί και περιέχουν καταχρηστικούς όρους.
.
ε. Προτείνουμε την αναβάθμισιν της εργασίας και της εργατικής τάξεως οικονομικά και κοινωνικά εις την πρώτην θέσιν, ήτοι η κοινωνία θα τιμά κατά σειράν τις τάξεις ως κάτωθι :
1.    Τους εργαζόμενους στον πρωτογενή τομέα, τους πνευματικούς και συγγραφείς και καλλιτέχνας πάσης φύσεως.
2.    Τους εργαζόμενους στον δευτερογενή τομέα.
3.    Τους εμπόρους και όχι ως πρώτους που τους έχει σήμερα το κεφάλαιο.
5.    Τους προσφέροντες υπηρεσίες.
.
στ. Να καταργήσουμε όλες τις ιδιωτικές τράπεζες. ΄Οσο υπάρχουν ιδιωτικές τράπεζες, δεν θα σταματήσει η εκμετάλλευσις των λαών οποιοδήποτε πολίτευμα και αν εφαρμόσουμε, ούτε οι πόλεμοι θα σταματήσουν.
.
ζ. Να καταργήσουμε τις πολυεθνικές επιχειρήσεις και τα πολυκαταστήματα – Σούπερ Μάρκετ, (τα οποία κατέστρεψαν τους μικρομεσαίους και εξάγουν τα κέρδη των στο εξωτερικό δεν τα επενδύουν εις την Ελλάδα. Να επανέλθουμε εις τις αρχαίες δημόσιες αγορές, μια τέτοια λειτουργεί σήμερα εις τα Χανιά της Κρήτης.
.
η. Να διαλύσουμε με κάθε τρόπο όλες τις μυστικές εταιρείες – οργανώσεις και δη τις πολυεθνικές. Εφ’ όσον υπάρχουν μυστικές εταιρείες- οργανώσεις δεν δύναται να αποδοθεί δικαιοσύνη στο λαό και τον πλούτο του θα διαχειρίζονται οι μυστικές οργανώσεις.
.
θ. Να οργανώσουμε ένα εθνικό φιλοσοφικό- πολιτιστικό κέντρο με δοκιμασμένους ανθρώπους από τους αγώνες τους για την πατρίδα, την αρετή, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την ελευθερία. Εμείς δημιουργήσαμε έναν άτυπο πυρήνα και τον ονομάσαμε «Συντονιστικό Κέντρο Εθνικού Προσανατολισμού, το «ΣΚΕΠ».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ  ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ

1.         Άρνησις της Ελευθέρας Οικονομίας και κατάργησις της αρχής περί «προσφοράς και ζητήσεως». Αυτή εξυπηρετεί μόνον το διεθνές κεφάλαιο.
.
2.         Επαναφορά του «Αγορανομικού Κώδικα» και αυστηρός έλεγχος του κέρδους.
.
3.         Αυστηρός έλεγχος των εισαγωγών. Δεν θα εισάγονται αγαθά αν δεν καταναλωθούν τα ντόπια. Εδώ δεν θα πρυτανεύει το κέρδος των εμπόρων, ως μέχρι σήμερα αλλά η τόνωσις της εγχώριας παραγωγής.
.
4.         Επαναπατρισμός των βιομηχανιών μας.
.
5.         Επαναπατρισμός των εξαχθέντων κεφαλαίων.
.
6.         Επαναπατρισμός της Ναυτιλίας μας και στήριξις αυτής διότι μας την καταστρέφουν.
.
7.         Φορολογία των καταθέσεων του εξωτερικού.
.
8.         Φορολογία του ΚΙΣΕ.  Δηλαδή φορολογία των εβραϊκών περιουσιών.
.
9.         Απορρόφησις κοινοτικών κονδυλίων. Το 2011 εχάθησαν 48 δις ευρώ.
.
10.      Να εκδώσουμε ομόλογα έναντι του ορυκτού μας πλούτου. Πετροομόλογα.
.
11.      Να εκδώσουμε μετοχές ορυκτού πλούτου, αλλά προσεκτικά να μην περιέχουν και την κτήσιν του εδάφους και των πηγών.
.
12.      Να προκηρύξουμε Διεθνή Διαγωνισμό δια ορισμένα ορυκτά μας με όρο ο ανάδοχος να προκαταβάλλει π.χ. 30 δις ? τα οποία θα εξοφλήσουμε με δόσεις, από τα δικαιώματά μας από την εκμετάλλευσιν του ορυκτού.
.
13.      Να προγραμματίσουμε πραγματικήν ανάπτυξιν και όχι λόγια.
.
14.      Να καταργήσουμε την Σύμβασιν «Κούπερ» ως ανενεργόν επισήμως για πολλά- πολλά χρόνια.
.
15.      Να οριοθετήσουμε την «ΑΟΖ», οι δούλοι κυβερνήτες μας  δεν το κάνουν δια να μη στενοχωρήσουν τ’ αφεντικά τους. Έχουν κάνει όμως κάτι χειρότερο. Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Δωδεκανήσου επέτρεψε στους Τούρκους να αγοράζουν γη στο Καστελόριζο και τα γύρω νησιά. Το σχέδιο  των κατακτητών μας είναι αφού αγοράσουν το μεγαλύτερο μέρος του Καστελόριζου και των νήσων Ρω και Στρογγίλης θα μεταφέρουν πολλούς Τούρκους. Θα οργανώσουν επεισόδια μεταξύ αυτών και των Ελλήνων, θα επέμβει ο ΟΗΕ και θα διατάξει Δημοψήφισμα, οι Τούρκοι θα ζητήσουν ανεξαρτησία και θα δημιουργηθεί το ανεξάρτητο κράτος «Τουρκμενιστάν» με τις νήσους Ρω, Καστελόριζο και Στρογγίλη. Το νέο κράτος έχει ΑΟΖ και ο χώρος μεταξύ Κύπρου και Κρήτης διαμοιράζεται στα τρία κράτη. Και τότε θα εργάζονται τα βαθυσκάφη  των εξουσιαστών στην Ελληνική ΑΟΖ μέχρι και τη Γαύδο και θα ισχυρίζονται ότι εργάζονται στην ΑΟΖ του «Τουρκμενιστάν». Ποιος από αυτούς τους δούλους που θα ψηφίσετε θα σηκώσει ανάστημα να τους σταματήσει; Και γιατί δεν απαγορεύουν σήμερα αυτοί που είναι στη βουλή την αγορά γης στο Καστελόριζο από τους Τούρκους; Ούτε οι υπερπατριώτες βουλευτές της αντιπολιτεύσεως τόλμησαν να το ζητήσουν και ας  επισήμανα  επανειλημμένως τον κίνδυνο από τηλεοράσεως.
.
16.      Να εφαρμόσομε εις τις συναλλαγές μας με άλλα κράτη για τρία χρόνια την αρχή της «ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΟΣ», ήτοι θα συναλλάσουμε τα προϊόντα μας όχι με άμεσο πληρωμή αλλά  με «Αμοιβαίο – Αμφιφόρο προληπτικό συμβιβασμό» και ο διακανονισμός θα γίνεται στο τέλος του έτους. Αυτό θα σώσει την οικονομία μας.
.
17.  Στάσις πληρωμών του εξωτερικού χρέους για 3 χρόνια, ώστε να ανασάνει η οικονομία μας και να περάσουμε στην ανάπτυξιν.
.
18.  Να επανέλθουμε εις το εθνικό μας νόμισμα, όχι με  διαπληκτισμούς αλλά κατόπιν διαπραγματεύσεων και την συγκατάθεσιν των Ευρωπαίων εταίρων μας. Η παραμονή μας στο Ευρώ είναι καταστροφή   της οικονομίας μας και μόνιμη δουλεία του λαού μας, δι’ αυτό την δυσφημίζουν οι Δούλοι πολιτικοί μας και οι ανεγκέφαλοι οπαδοί των,  διότι πλην των άλλων θα δανειζόμαστε 40 δις € το χρόνο με αυστηρό επιτόκιο δια να καλύψουμε το έλλειμμα εις συνάλλαγμα. Αυτό δημιουργείται από 12-13 δις € που στέλνουν οι αλλοδαποί στις οικογένειές των Φιλιππίνες- Αλβανία κ.λπ., από τα Καζίνο και Σούπερ Μάρκετ που στέλνουν τα κέρδη των στο εξωτερικό, και 25-30 δις €  από το ισοζύγιο πληρωμών επειδή εισάγουμε περισσότερα αγαθά από αυτά που εξάγουμε.
 .
Ορίστε αγαπητοί μου συνέλληνες πόσες πολλές ευκαιρίες υπάρχουν για να σώσουμε την οικονομία μας και όχι ΜΟΝΟΝ δεν εφαρμόζουν καμία οι ΔΟΥΛΟΙ κυβερνήτες μας αλλά ούτε και οι βουλευτές της αντιπολιτεύσεως που παριστάνουν τους ήρωες αγωνιζόμενοι για τα δίκαια του λαού και της εργατιάς, οι υποκριτές δεν τολμούν  να τις προτείνουν στη βουλή να τις μάθει ο ελληνικός λαός. Δεν το κάνουν διότι είναι και αυτοί δούλοι του κατεστημένου και αφήνουν το λαό απληροφόρητο για να θεωρεί μονόδρομο  το ΔΝΤ και τη φτώχεια, αυτοί είναι πιο προδότες από τους κυβερνητικούς. Έτσι βρίσκουν ανενημέρωτους τους Έλληνες και όπως είναι παθιασμένοι και τυφλοί από την μισαλλοδοξία, που τους έχουν καλλιεργήσει, τους εκμεταλλεύονται αλύπητα.
.
Η μισαλλοδοξία τυφλώνει τον νουν, την κρίσιν μας και μας διοικούν ξετσίπωτα οι εχθροί μας, οι διεθνείς τραπεζίτες. Για να πάμε μπροστά πρέπει  να συνειδητοποιήσουμε πλήρως ότι όλους τους εμφυλίους πολέμους, τις μεταξύ μας έριδες και τη μισαλλοδοξία μας, μας την καλλιέργησαν οι εχθροί μας για να μας εξοντώσουν ως φυλή. Λεπτομέρειες εις τα πονήματά μου «ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ» και  «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ». Όποιος αναφέρεται και καλλιεργεί τα παλαιά μίση του διχασμού είναι προδότης και  εχθρός της φυλής των Ελλήνων.   
.
Στις 6 Μαϊου 2012 Έλληνες θα ξαναψηφίσετε αυτούς τους πολιτικούς για μία θεσούλα των παιδιών σας στο Δημόσιο, στην ουσία θέσιν  ΔΟΥΛΟΥ ημιαμειβόμενα και κλωτσοσκούφι του κεφαλαίου; Τόσο χαμη

???

  • Guest
Re: HELP NEEDED! PSAXNW BIBLIO TOY GIWRGOU AYFANTH
« Reply #1 on: November 05, 2013, 11:28:27 pm »
ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ "ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ" ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ;

poios einai autos? prwth fora ton akouw? o stasou_myglala mporei na to exei se pdf autos exei polla

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: HELP NEEDED! PSAXNW BIBLIO TOY GIWRGOU AYFANTH
« Reply #2 on: November 05, 2013, 11:35:26 pm »
poios einai autos? prwth fora ton akouw? o stasou_myglala mporei na to exei se pdf autos exei polla
Ένας γερο-στρατηγός που έβγαζε κάθε τόσο ο Βελόπουλος στις εκπομπές του.

Pulverem

  • Guest
Re: HELP NEEDED! PSAXNW BIBLIO TOY GIWRGOU AYFANTH
« Reply #3 on: November 06, 2013, 02:45:01 am »


Ω ΣΑΤΑΝΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΕΡΕΑ ΣΑ ΒΡΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ... ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΜΟΥ.

ΕΤΣΙ ΑΚΥΡΑ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΛΛΑΡΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ WEBWAR.
« Last Edit: November 06, 2013, 02:51:17 am by Pulverem »

Sagapaw

  • Starshy leytenant
  • **
  • Posts: 284
  • Φήμη 0
    • View Profile
Re: HELP NEEDED! PSAXNW BIBLIO TOY GIWRGOU AYFANTH
« Reply #4 on: February 20, 2014, 05:43:14 pm »






ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ




just saying

  • Guest