Author Topic: Αν θες ιστοσελίδα, ΘΕΣ TRAFFIC!!!  (Read 124 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Αν θες ιστοσελίδα, ΘΕΣ TRAFFIC!!!
« on: May 21, 2016, 07:28:52 pm »
Πολλοί στο διαδίκτυο βγαίνουν και φτιάχνουν ιστοσελίδες και ιστολόγια και διαδίδουν links και ιδέες αλλά μάταια. Κανείς δεν επισκέπτεται τα ματαιόπονές τους προσπάθειες και έτσι βρίσκονται συνεχώς να μιλάνε μόνοι τους. Το νόημα στο ίντερνετ δεν είναι να είσαι μόνος σου, αλλά να δικτύωνεται, να δείχνεις αυτό που έχεις στον κόσμο και ο κόσμος να το βλέπει.

Αυτό ακριβώς γίνεται και με τις ιστοσελίδες TRAFFIC EXCHANGE όπως το easyhits4u και το otohits, οι οποίες, μετά από ενδελεχή έρευνα όλων των υπαρχουσών ιστοσελίδων, σας διαβεβαιώ ότι είναι οι καλύτερες. Αυτές οι ιστοσελίδες είναι κατασκευασμένες για να φέρνεις κόσμο στην ιστοσελίδα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σερφάρεις ιστοσελίδες άλλων και οι άλλοι θα σερφάρουν τη δικιά σου.

Στο πρώτο, το οποίο όπως έχω αποδείξει και αλλού χρησιμοποιεί η Χ.Α., μπορείς μάλιστα και να βγάλεις χρήματα μετά από κάποιες εμφανίσεις ιστοσελίδων, ενώ στο δευτερο η αναλογία εναι 1 προς 1 και το σερφάρισμα γίνεται αυτόματα. Φαντάσου το έτσι: Εκεί που είσαι στο δημόσιο, συνδέεις το laptop με την πρίζα και το αφήνεις ανοιχτό μια ώρα. Κάθε δευτερόλεπτο που το έχεις ανοιχτό και φορτίζει κιόλας, παίρνεις ένα δευτερόλεπτο επίσκεψης στη δικιά σου ιστοσελίδα. Με 10 δευτερόλεπτα μινιμουν επίσκεψη, παίρνεις 360 διαφορετικές IP.

EXTRA TIP: Ως link βάζεις το link ανακατεύθυνσης του google που οδηγεί στο site σου και έτσι το site σου ανεβαίνει στο google.


Ακόμα μεγαλύτερη ένδειξη της αγάπης και της αλληλεγγύης που υπάρχει εθελοντική και διάσπαρτη σε αυτόν τον κόσμο, το otohits δίνει extra bonuses σε όσους κάνουν δωρεές στους referral τους. Εγώ πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχει τόση αγάπη μέχρι που άρχισα να παίρνω 1000 δευτερόλεπτα δώρο κάθε σαββατοκύριακο!

Και φυσικά το otohits δέχεται και τσοντίδια, τα οποία όμως εσύ μπορείς να αποκλείσεις από το σερφάρισμά σου.

Μην περιμένεις, απέκτησε traffic ΤΩΡΑ!
« Last Edit: May 21, 2016, 07:31:43 pm by Pinochet88 »

Share on Facebook Share on Twitter


AxthosArouris

  • Guest
Quote
Συνδεδεμένοι χρήστες
97 επισκέπτες, 3 χρήστες
Ενεργοί χρήστες τα τελευταία 1440 λεπτά


kalo alla den kanei gia tin periptwsi tis stauroulas... me toses araxnes... oxi anthrwpos, alla oute link de prokeitai na patisei ekei mesa

bebaia to pio gelio einai erxontai edw gia dialogo, alla epeidi i eleutheria kai i alitheia mas tou zorizei poli mougkainontai kai eksafanizontai