Author Topic: ναρκωτικα''.(ερωτησεις.εμπειριες.στηριξη) WEBWARικη απο  (Read 1055 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K.I.S.

  • Guest
GIA NA PEIS ESY EMENA ALVANO PREPEI PRWTA NA MAKELEPSEIS DYO 35XRNOUS ALVANOUS, NA FAS 100GRAMMARIA MAURO APTHN KAVATZA ALVANOU, NA KLEPSEIS 1 GLX ALVANOU KAI NA PHDHKSEIS KAI ADERFH ALVANOU.. YPOPSIN SOU MILAW GIA ALVANARADES GNHSIOUS, NTAHDES POU POUSTRAKIA ME MAKRIA KOMMH SAN ESENA TA SFALIARIZOUN KAI GELANE KAI DEN GYRNAEI OUTE ENAS FLWROS APTHN PAREA SOU NA ZHTHSEI TA RESTA..THA ME PEIS K ALVANO RE XAZOKALAMPOKI

 Ώχου, μωρέ μαλάκα και συ πας πίσω νομίζεις. Η ανάγκη σου να ζαλίσεις τ' @@ του σχεδόν μηδενικού κόσμου επισκεπτών σε παρακμιακό site με τα προσωπικά της παρακμιακής ζωής σου όπως το WW σαν να 'σουνα στη Πάνια μιλάει απο μόνη της. Αν σεβόσουν τον εαυτό σου δεν θα το κανες αυτό αυταποδείκτως. Φαντάζομαι τη φάτσα σου πίσω απ' το πληκτρολόγιο, "τώρα θα του δείξω εγώ", "ουά ουά", "κλάψ λυγμ", "ποιος είναι αυτός που θα τολμήσει... να μου υπενθυμίσει το απόλυτο μηδέν που είμαι."

 Τα πολλά πολλά ως προς δηλώσεις δείχνουν διαμετρικά της έντασης και της ποσότητος τους αποτυχημένο και ανασφαλή χαρακτήρα εξ ορισμού. Σου εγγυώμαι εγώ ότι απο πνευματικής και ψυχολογικής απόψεως δεν μπορείς να κουνήσεις φύλλο στη ζωή σου και καταρρέεις στο πρώτο πρόβλημα και δυσκολία, πράγμα που άλλωστε είναι καταφανές στους πάντες (εκτός απο... σένα). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πασιφανή νευροψυχωσισμό και συμπλεγματισμό σου (λόγω υποσυνείδητης και συνειδητής αναγνώρισης της τραγικής αλήθειας της ζωής σου), και επιβεβαιώνεται και απο τη χρήση ναρκωτικών, ήτοι τη δίοδο και μέσον διαφυγής του δειλού και του αδυνάμου απο τη πραγματικότητα της ζωής του.

 Εξ άλλου αυτή και μόνο είναι η αιτία (και καρατσεκαρισμένα) όλων αυτών των νοοτροπιών κουτσαβομαγκιάς, ψευτονταηλικού κοινώς σε απλά Ελληνικά ότι δεν έχεις το σθένος, την αντοχή, τη δύναμη να αντιμετωπίσεις με το κεφάλι ψηλά, δίχως να εκδηλώνεσαι πιθηκοειδώς στον νεκρό εξωτερικό χώρο, τα προβλήματα και τις ευθύνες της ζωής σου. Όποιος τα 'χει καλά με τον εαυτό του και έχει αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια δε βγάζει μιλιά στη ζωή του και ούτε τα διαφημίζει παντού αλλά αφήνει τα πράγματα να φαίνονται απο μόνα τους και να αποκτούν έτσι πραγματικό αντίκρυσμα, επίδραση και ισχύ.

 Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς κανέναν και τίποτα σωματικά, γιατί το σώμα που φέρεις είναι απλώς ένα κουφάρι που κουβαλάει όλες τις για πνευματικούς-ηθικούς-ψυχολογικούς λόγους προκληθείσες ψυχωνευρώσεις και απωθημένα απο τις πολλαπλές ως φαίνεται ατυχίες/αποτυχίες της ζωής σου, έτοιμα να εκραγούν με την παραμικρή επιφανειακή αφορμή (διάβαζε : η εύκολη και δειλή λύση που θα σε αποτρέψει απο την ουσιαστική εσωτερική επεξεργασία όλων αυτών). Δεν έχεις παράξει κανένα ουσιαστικό έργο σε όλη σου τη τρισάθλια και ελλεεινή ζωή, και ακριβώς διότι δεν έχεις τη ποιότητα της εσωτερίκευσης των προβλημάτων-ευθυνών, άλλωστε κύριο οργανικό μέρος της διαδικασίας αυτής.

 Ευτυχώς που άτομα σα και σένα κάποια στιγμή στο άμεσο μάλλον εκτός απο στείρωση θα πάρουν και τη θέση που τους αναλογεί, ήτοι στο καιάδα της κοινωνίας μια και καλή και οριστικά ή το πολύ πολύ σε διαπιστωμένες περιπτώσεις αρκετά εώς πολύ σκληρής παιδικής και εφηβικής ηλικίας σε κέντρα κράτησης. Αν ισχύει αυτή η περίπτωση (πραγματικά) ντάξει δε σε κατηγορώ.

 Στ' @@ μας τι έχεις κάνει στη ζωή σου. Εδώ δεν είναι "γυμνάσιο", όπου και φαίνεται ότι έχεις κολλήσει διανοητικά και πνευματικά. Wake up and smell the fresh air! There is life out of WW motherfucker. Και δε στα λέω αυτά για κανένα άλλο λόγο ή για να υποστηρίξω κανέναν, γιατί δε θα σου κανα τη χάρη να σου γράψω, αλλά δε μ' αρέσει άτομα σα και σένα να έχουν ψευδαισθήσεις. Πάρε και 'συ μερικά ψυχολογικά να 'χεις να σου θυμίζουν την θέση σου στο κόσμο και στη ζωή. Ότι και να κάνεις ότι και να πεις, θα ξέρεις κάθε στιγμή στη ζωή σου την ΑΛΗΘΕΙΑ, όσο και αν πονάει αυτή (ευτυχώς με πιθανό αποτέλεσμα αυτοκτονίας του σηψαιμικού κουφαριού σου).