Author Topic: ναρκωτικα''.(ερωτησεις.εμπειριες.στηριξη) WEBWARικη απο  (Read 1007 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Η γραμμή ανάμεσα στην χρήση και την κατάχρηση είναι θωλή σαν αυτή της αγάπης και του μισερού πάθους. Έγκειται στο κατά πόσο η χρήση περιορίζεται στο όφελος και όχι στην αγνή μαστούρα. Όλα τα ναρκωτικά έχουν κάποιο πνευματικό όφελος και η συχνότητα με την ποσότητα της δόσης πρέπει να περιορίζεται στην εκπλήρωσή του.

Δύο παραδείγματα:

Αμφεταμίνη = Προσοχή. Αν φτάσεις στην κοκαϊνοειδή ευφορία κάνεις κατάχρηση.

Κοκαΐνη = Θέληση / πάθος. Αν φτάσεις στο ντελίριο κάνεις κατάχρηση.

βλέπεις λοιπον πως δεν ξερεις την σωστή δόση εαν δεν καταλάβεις πως είσαι στην λάθος περιοχη φυσικά λιγο αργά.

Ενα άλλο θεμα ειναι πως κρινεις την "υγειη" δοση απο τις αμεσες συνέπειες, παραβλέποντας οτι η μακροχρόνια χρηση στην συγκεκριμένη δόση μπορεί να προκαλέσει πολλές επιπλοκες (συνηθως ψυχιατρικες αλλα οχι μονο).

Συγνώμη για τυχόν λάθη αλλά μου έχουν σπάσει τα γυαλιά και θα τα αλλάξω την Δευτέρα, οπότε δυσκολεύομαι να διαβάσω αυτά που γράφω.

προσπαθησε να διαβαζεις και αυτα που σου γραφουν. Νομιζω contol ("ctrl")και "+", μεγαλώνουν τα γραμματα για παραπληγες συνανθρωπους με προβληματα σαν και σένα.
« Last Edit: October 23, 2015, 09:09:24 pm by mistermax »
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.