Author Topic: κοψτε κατι ΧΑ φατσες  (Read 2309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

viet cong

  • Guest
Re: κοψτε κατι ΧΑ φατσες
« on: September 13, 2012, 01:17:21 pm »
ποτε ακριβως αναφερθηκες σε αυτο και δεν το καταλαβα? ::)  ειπες οτι οι ΧΑτες μισουν τους εαυτους τους γιατι¨κατα την γνωμη σου δεν ειναι αρειοι συμφωνα με τον Χιτλερ (μπουρδα και αυτο μιας που ο Χιτλερ ηταν λατρης τουε αρχαιοελληνικου πολιτισμου)... εγραψες μια μαλακια δηλαδη που αναμασαται συνεχια απο ασχετους στο youtube.
Το επικεντρο της ΧΑς ειναι η Ελλαδα.Ποιος σου πε οτι ονειρευοντε την οποια Αρειοσυνη φανταζεσαι εσυ?
αν πράγματι τα πιστεύεις αυτά, πάνε τράβα μέχρι το webcache της αντεπίθεσης, να δεις αν δεν τους ένοιαζε η "αριοσύνη" τους χρυσαυγίτες. Ή καλύτερα άνοιξε καμιά εφημερίδα χρυσή αυγή μέχρι το 2009. Μαλάκα.

(αυτή τώρα η σύνδεση αδόλφου με ελλάδα, ε πόσο αρνητικό iq πρέπει να έχει κάποιος για να την κάνει εν έτει 2012;)
αστον ρε φιλε, μην ασχολεισαι, ο ιδιος παραπληγας ειναι που ειχε μπερδεψει εμενα με τον nargaroth.
ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥ ΣΑΔΙΣΜΟΥ, ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΩΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑΤΕ ΧΩΡΙΣ DOMAIN. ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΟΚΚΑΔΟΧΥΜΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ). ΑΠ' ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΛΩΡΑΚΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΓΑΠΕΣ ΓΙΑ ΦΥΛΕΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΙΟΛΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΑΛΒΑΝΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
σε μενα τα λες; στον χρυσαυγοκαθυστερα που νομιζε οτι ειμαι εσυ πεστα.