Author Topic: κοψτε κατι ΧΑ φατσες  (Read 2327 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Re: κοψτε κατι ΧΑ φατσες
« Reply #60 on: September 19, 2012, 01:55:42 am »
Καλά ρε πουτάνα, από το Jungle Report είσαι;;;

Αδερφάρα ο Χίτλερ, αλλόφυλοι να είναι μέρος του "εθνικιστικού" κράτους, Χο Τσι Μινγκ, "κορπορατισμός" το μεγάλο έγκλημα του Χίτλερ, σε μια Γερμανία που με κάθε θυσία χρειαζόταν κάθε είδους βιομηχανία για τον πόλεμο, κτλπ.

Έλα, τελείωσε το αστείο κουφάλα, από αυτούς είσαι; Σε κατάλαβα...
λολ, πόσο γελοίο είναι να μιλάει ένας που όσο ήταν λάος ήταν "αντιχιτλερικός" υπέρ του Χίτλερ τώρα που έκανε στροφή στη ΧΑ, ενώ τον Χίτλερ πάνε να τον αποκηρύξουνε μέχρι και οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες. Δε σου έκατσε το "πλατορουφιάνος" και έπιασες το "τζανγκλριπορτάκιας" τώρα; Θα σου πρότεινα να κόψεις τα σκληρά ναρκωτικά. Αν μη τι άλλο σε χαλάνε.

Καλά ρε Χο-Τσι-Μιν-τζιχότζιρα, δε ντρέπεσαι λίγο ρε υποκείμενο;

Τραγικό το επίπεδό σου, δεν μπορείς να απαντήσεις και αρχίζεις τις κατηγορίες, καραγκιοζάκο. Κοίτα υποκείμενο, αν ήμουν λαοσίτης προφανώς σε ένα μπουρδελοφόρουμ δε θα δίσταζα να το πω. Ούτε λαοσίτης ήμουνα, ούτε χρυσαυγίτης έγινα. Αντικειμενική ανάλυση εθνικών πολιτικών και πιθανοτήτων κάνω, Βιετναμέζε εβραιολάγνε.
Άρα, βρωμοδημοκράτη, ούτε αντιχιτλερικός υπήρξα εσκεμμένα, ούτε φιλοχιτλερικός. Στα αρχίδια μου στην πραγματικότητα, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Εγώ δεν πιστεύω στη "Λευκή Φυλή" έτσι γενικά και αόριστα που την οδηγεί το φάντασμα του Χίτλερ, διότι δεν υφίσταται τέτοια σύνδεση, αλλά επιμέρους συμφέροντα. Δε με ενδιαφέρουν οι Γερμανοί ούτε οι Βόρειοι, μωρή Φιλιππινέζα! Μόνο Ελλάς. Δε θα μου έκανε εντύπωση λοιπόν και να ήταν όλοι οι αρχηγοί των ναζί αδερφάρες, συνηθισμένα πράγματα για τους βαρβάρους. Άλλωστε είναι πασίγνωστο παγκοσμίως ότι οι Γερμανοί (και οι Ιάπωνες) είναι πρωτοπόροι στην υπανθρωπία της κοπρολαγνείας και της ουρολαγνείας!
Ακόμα χειρότεροι βέβαια από όλους αυτούς είναι οι άβουλες μάζες των σχιστομάτηδων που έχεις θεοποιήσει! Ρε γελοίο άτομο, πάρε τις 50.000 Φιλιππινέζες της Γκρίς και φτιάξε τον νέο Ελληνικό εθνικιστικό κομμουνιστικό στρατό με μέσο ύψος 1.30!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ... πλάκα έχεις κουφάλα.

Λοιπόν ιδέα δεν έχεις τι είμαι, αλλά τι να συμπεράνουμε για σένα, φανατικός ερευνητής των "σκοτεινών" πτυχών του Χίτλερ, εβραιόφιλος, μεταναστόφιλος, δημοκράτης (αυτό που κολλάει ακριβώς; ), Βιετνάμ, Καμπότζη, Φιλιππίνες, πρότυπο "πατριωτικής" ενσωμάτωσης μεταναστών, όλοι καλοί χωράνε, ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; Απλά θες να δυσφημήσεις τον Εθνικισμό μπουρδουκλώνοντας τα πάντα; Του Jungle Report ρουφιάνος είσαι;;; Λέγε ρε
« Last Edit: September 19, 2012, 01:59:52 am by Codename Nemesis Ghost »