Author Topic: κοψτε κατι ΧΑ φατσες  (Read 2336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ethnikodimokratis

  • Guest
Re: κοψτε κατι ΧΑ φατσες
« Reply #60 on: September 17, 2012, 09:25:42 pm »
Τα περί ομοφυλοφιλίας είναι από το ημερολόγιο του Hans Mend και από το βιβλίο του Machtan "The Hidden Hitler".
Δηλαδή θα πάρω στα σοβαρά το βιβλίο ενός εβραίου για τον Χίτλερ. ::)

εδώ τους υμνείς όταν σφάζουν τους παλαιστινίους, τα βιβλία τους έχεις πρόβλημα να διαβάσεις;
Πρέπει να μην διαβάζεις τι γράφω πιο πάνω, εγώ θεωρώ τους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους εχθρούς δέχομαι κάποιες εξαιρέσεις βέβαια στο θέμα των Μουσουλμάνων (όπως το Ιράν το οποίο σέβομαι). Από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω να διαβάσω το λιβελογράφημα ενός Εβραίου γιατί εσύ θεωρείς (επειδή είσαι προκατειλημμένος, και πιστεύεις ότι αρνητικό ακούσεις για τον Χίτλερ) ότι είναι αλήθεια.
E, εντάξει, είχε ΟΛΑ τα κουσούρια, δε θα αλλάξει κάτι αν εσύ δεν πιστεύεις ότι ήταν ΚΑΙ ομοφυλόφιλος.

Συννενοηθείτε επιτέλους ρε διανοητικά καθυστερημένες χιτλερόκοτες, τι ήταν ο Στράσερ, κομμουνιστής ή δεξιός; Όσο για το "μόνο Αδόλφος και Μιχαλολιάκος" αυτό τα λέει όλα. Τέτοια κατεύθυνση έδωσε στον εθνικοσοσιαλισμό ο Χίτλερ, να εκπροσωπείται σήμερα από Μιχαλολιάκους.

Το ίδιο είναι πουτάνας γιε. Κομουνιστής = Δεξιός. Δυο όψεις έχει το εβραϊκό νόμισμα του υλισμού, η μία λέγεται κομμουνισμός, η άλλη καπιταλισμός.

Η Ρεπούση είναι κομμουνίστρια, ο Δένδιας είναι καπιταλιστής. Είναι το ίδιο πράγμα όμως, δουλεύουν για το ίδιο αφεντικό, έχουν τον ίδιο ατομιστικό σκοπό. Να καλοπερνάνε. Ούτε ο λαός, ούτε η φυλή, ούτε η Βαλχάλα, μόνο η ξάπλα και η μαλακία.

Ο Στράσερ ήταν κομμουνιστής και είναι ειρωνικό να μιλάς για χιτλερόκοτες γιατί κομμουνιστής = κότα. Πίστευε στον σοσιαλισμό μαρξιστικού τύπου, όπου η κάθε κότα που δεν μπορεί να επιβιώσει μόνη της γίνεται βάρος όλων των υπολοίπων. Στην εξωτερική πολιτική πίστευε στην ειρήνη με τις άλλες φυλές, λες και αυτό δεν είναι κόντρα στην φύση. Ψοφοδεείς, υπάνθρωπες, κοτοπαραγωγικές, αποκεντρωτικές, δειλές Ιδέες κι όμως η δεύτερη λέγεται και καπιταλισμός.

Και αυτή η κριτική στην πουστιά περισσότερο έχει να κάνει με την πατριαρχική σύλληψη του κράτους π.χ. Stefan George παρά με θέματα ουσίας. Δεν μπορούν να πουν τίποτα απέναντι στο κράτος και ψάχνουν Εβραίους, πούστηδες για να σπιλώσουν την Ηγεσία. Χίπηδες και αναρχικοί, φιλελεύθεροι και αντι-ιμπεριαλιστές, στρασερικοί και πλουτοκράτες, όλοι τα ίδια σκατά είναι.

Η λευκή Φυλή χρειάζεται στρατιώτες της Ιδέας, χρειάζεται Ηγεσία, χρειάζεται πυρωμένους ποιητές και πολιτικούς ιππότες. Σκατά στο κωλογαμημένο κωλάντερο όλων των υπολοίπων γιατί μόνο Εμείς αξίζουμε και μόνο Εμείς θα γίνουμε το μέλλον.
Πω ρε φίλε, πραγματικά τόσο απύθμενης ηλιθιότητας "πολιτική ανάλυση" θα δυσκολευόταν να την κάνει ακόμα και 2 χρονών μωρό. Τα γάμησες μέσα στο μυαλό σου φίλε. Αχταρμά τα 'χεις κάνει. Ότι να 'ναι με πατάτες. Κάτι τέτοια διαβάζω ρε πούστη και αναρωτιέμαι, βάλανε ίντερνετ στα ιδρύματα ή απλά έχουν ανοιχτές τις πόρτες και το σκάνε όλα τα μόγγολα;