Author Topic: κοψτε κατι ΧΑ φατσες  (Read 2340 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wtf

  • Guest
Re: κοψτε κατι ΧΑ φατσες
« Reply #60 on: September 16, 2012, 09:46:14 pm »
από τους Αμερικάνους ΜΟΝΟ. Όλοι οι άλλοι είναι είτε τσιράκια τους, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής αστικής τάξης, είτε αντιαμερικάνοι και αντισιωνιστές, όπως οι μουσουλμάνοι, και με αυτούς ο εθνικιστής πρέπει να είναι σύμμαχος.
Ο πραγματικός εθνικιστής οφείλει να είναι σύμμαχος μόνο με τους φυλετικούς του αδερφούς, δηλαδή τους άλλους λευκούς λαούς όχι με τους μουσουλμάνους γενικά και αόριστα. Το μόνο μουσουλμανικό κράτος που αξίζει πλέον την στήριξη των εθνικιστών είναι το Ίραν και κανένα άλλο. Άμα εσύ θεωρείς συμμάχους σου τους μουσουλμάνους πήγαινε αγκάλιασε κάναν Πακιστανό και πες του να συνεργαστείτε για να νικήσετε τους Αμερικάνους και τον σιωνισμό, γιατί προφανώς δεν καταλαβαίνεις ότι όσο είναι εχθροί μας οι Εβραίοι άλλο τόσο είναι και οι μουσουλμάνοι!
Aυτό που λες εσύ λέγεται φυλετιστής. Εγώ σου μιλάω για εθνικιστή αντιιμπεριαλιστή. Ο φυλετισμός έχει αποτύχει ιστορικά, και έχει καταντήσει να περιορίζεται σε ηλιθιότητες του Μιχαλολιάκου όπως "ο λευκός εγκληματίας είναι αδερφός μας". Βούτυρο στο ψωμί της αστικής τάξης δηλαδή. Ο λαίκός εθνικισμός του Μάο και του Χο Τσι Μινχ επιδιώκει να φτιάξει μια κοινωνία βασισμένη πάνω σε ένα δυνατό έθνος, στο οποίο όμως θα συμμετέχουν όλα τα στοιχεία της κοινωνίας που μπορούν να βοηθήσουν, ΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ναζιστική γερμανία έχασε το παιχνίδι (όχι τον Β' παγκόσμιο, το παιχνίδι, το οποίο είχε αρχίσει πολύ πριν τον πόλεμο) επειδή απέκλειε από τον εθνικό κορμό κοινωνικές ομάδες που θα μπορούσαν να την βοηθήσουν (πχ τους φτωχούς εβραίους, που θα μπορούσαν να είναι στρατιώτες στο μέτωπο αλλά αντίθετα πέθαιναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς το έθνος να κερδίζει τίποτα από αυτό). Σύμφωνα με τον Όργουελ, οι φτωχοί είναι πιο πατριώτες από τους πλούσιους. Έτσι μια πατριωτική κοινωνία πρέπει να βασιστεί σε κάθε λογής φτωχούς, να μην απορρίψει ΚΑΝΕΝΑΝ.

Oι μουσουλμάνοι έγιναν "εχθροί" επειδή το ήθελε η Αμερική και το Ισραήλ. Θες εσύ να πέσεις στην παγίδα τους, πέσε. Θα είσαι συνυπεύθυνος όμως για μια κοινωνία ακόμα πιο σιωνιστοκρατούμενη από τη σημερινή, αν δεις σαν εχθρό σου αποκλειστικά τους μουσουλμάνους.
"Και οι μετανάστες", "φτωχοί εβραίοι". Από αυτά τα δύο θα έλεγα ότι ανήκεις σε κάποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν σου λέω ότι μόνο οι μουσουλμάνοι είναι εχθροί της Λευκής Φυλής αλλά ότι και αυτοί είναι εχθροί όπως και οι Εβραίοι. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η Λευκή Φυλή οφείλει να τσακίσει όλες τις άλλες φυλές και να κυριαρχήσει στον κόσμο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Και μόνο που μιλάς για ναζιστική και όχι εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία σημαίνει ότι δεν είσαι εθνικιστής. ::)
κομμουνι να δηλωνει εθνικιστης στο webwar? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ¨ :o