Author Topic: κοψτε κατι ΧΑ φατσες  (Read 2370 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

ethnikodimokratis

  • Guest
Re: κοψτε κατι ΧΑ φατσες
« on: September 16, 2012, 04:30:16 pm »
Ναι, κόψε και τον πούτσο σου για έναν Βοημό δεκανέα, χάρη θα του κάνεις. Άλλωστε είναι γνωστό ότι εν ζωή είχε εμπειρίες με αγοράκια.
Από που κι ως που Βοημός;  ??? Νομίζω πάντως ότι δεν πρέπει να μιλάει για εμπειρίες με αγοράκια ένας ακόλουθος του Ρεμ! ::)
Χαχα, ούτε αυτό δεν ξέρεις ε; Πού γεννήθηκε ο Χίτλερ; Στην ενωμένη Αυστροουγγαρία δεν γεννήθηκε; Και μάλιστα σε αυτό το κομμάτι της που σήμερα ονομάζεται Βοημία (δυτική Τσεχία-Ανατολική Αυστρία, εκσλαβισμένη από τον 7ο αιώνα, πριν κατοικιόνταν από Άβαρους, δηλαδή Μογγόλους). Ξέρεις μήπως πώς τον αποκαλούσε ο Χίντεμπουργκ τον Αδόλφο; Ξέρεις φαντάζομαι ότι όλοι οι μεγάλοι Πρώσοι στρατηγοί τον θεωρούσαν παρακατιανό εξαιτίας 1) της καταγωγής του και 2) του ότι ο μόνος βαθμός που έφτασε στο στρατό ήταν του δεκανέα. Ξέρεις μήπως τι είχε πει ο Πάουλους όταν ο Χίτλερ τον διέταξε να αυτοκτονήσει στο Στάλινγκραντ; Γράψε Bohemian Corporal στο Google και θα τα βρεις όλα.

Υ.Γ. Εγώ ομοφυλόφιλος δεν είμαι. Ο Ρεμ ήταν, αλλά ήταν και ο Αδόλφος, και το ξέρεις πολύ καλά.
Από ότι ξέρω γεννήθηκε στο Breslau τότε κομμάτι της Αυστρίας. Τώρα, να έλεγες τον Χίτλερ ανίκανο ή στείρο θα το καταλάβαινα αλλά πούστη από που κι ως που;
Mπρεσλάου; Το Βροτσλάβ δηλαδή; Εντάξει, τότε είναι σίγουρα βοημός:

"
Wrocław - Wikipedia, the free encyclopedia






en.wikipedia... - Προσωρινά αποθηκευμένη - Μετάφραση αυτής της σελίδας


In 1335, Breslau, together with almost all of Silesia, was incorporated into the Kingdom of Bohemia, then a part of the Holy Roman Empire."

Αν και, αν είναι από το Βροτσλάβ, παίζει να είναι πολωνοβοημός (και γαμώ τη φυλετική καθαρότητα να 'ουμ).

Τώρα, για την σεξουαλικότητα του Χίτλερ:

Το 1915 ο Αδόλφος Χίτλερ, εκτελώντας το πάτριο καθήκον του στη Γαλλία, εμφανίζεται σε ημερολόγιο/απομνημονεύματα του Hans Mend, που υπηρετούσε στον ίδιο τόπο και χρόνο, ώς εραστής του Ernst Schmidt. Γραμμένο αρκετό καιρό πριν ο Αδόλφος ανέβει στο βήμα. Μάλιστα υποστιρίζεται πως η σχέση αυτή κράτησε γύρω στα 5 έτη.
Στο ημερολόγιό του ο Hans Mend χαρακτηρίζει μάλιστα τον Ernst Schmidt (κατά Αδόλφο "Schmidl") ώς την "αρσενική πόρνη του Χίτλερ".

Το 1934 δολοφονείται ο συνιδρυτής του ναζιστικού κινήματος, κεφαλή των Brown Shirts, και "ανοιχτός" ομοφυλόφιλος Ernst Roehm [Röhm]. Ήταν ένας από τους λίγους που γνώριζαν αλήθεια για την διπλή προσωπικότητα του Αδόλφου Χίτλερ με τον οποίο και διατηρούσε μακροχρόνια σχέση.

Στα "twenties" του ο Αδόλφος Χίτλερ ζεί στη Βιέννη και μοιράζεται την κατοικία του με τον "εγκάρδιο" φίλο του August Kubizek.
Αναφορές από τα αρχεία της Αυστριακής αστυνομίας παρουσιάζουν έναν Αδόλφο, ο οποίος συλλέγει μέχρι και άστεγους νέους και ερωτοτροπεί μαζί τους έναντι χρηματικού ποσού.

Μαρτυρίες ούκ ολίγες από κοντινούς του ανθρώπους τον θέλουν να διατηρεί και σχέση με τον σωφέρ του, Julius Schreck, ο οποίος και τον οδήγησε στην δολοφονία του Ernst Roehm.

Έτσι λοιπόν, για να καταλαβαίνουν ορισμένοι από πού πηγάζει το μίσος του Αδόλφου Χίτλερ για τους ομοφυλόφιλους.

Προσκύνα λοιπόν το γκέι μογγολάκι που μισούσε τον εαυτό του.