Author Topic: κοψτε κατι ΧΑ φατσες  (Read 2325 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Re: κοψτε κατι ΧΑ φατσες
« on: September 16, 2012, 03:30:17 am »
πλάκα έχει πάντως ο νέμεσις που λέει για τους βιετναμέζους ότι ήταν "μόνο πατριώτες μόνο και όχι κομμουνιστές". Μου θυμίζει τους Κνίτες που λένε - πάλι για τους βιετναμέζους - ότι ήταν "μόνο κομμουνιστές και όχι πατριώτες". Και οι μεν και οι δε, ταμπουρωμένοι μέσα στο γελοίο μετεμφυλιακό μίσος, αδυνατούν να αναγνωρίσουν ότι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, και ειδικά στο Βιετνάμ, όπως είχε πει ο μεγάλος Χο Τσι Μινχ "ο σοσιαλισμός και το έθνος είναι ένα και το αυτό".


Δηλαδή για να είμαστε σωστοί εθνικιστές Έλληνες, θα πρέπει να μελετήσουμε σύμφωνα με εσένα τον "μεγάλο" Χο Τσι Μινχ; χαχαχα έχεις χιούμορ ρε συ..

O nsdap-real είναι αυτός που είχε αρχίσει το θέμα εκείνο. Άλλος ήταν αυτός που συζητούσα. Ντάξει αν λες ότι δεν είσαι εσύ, να πιστέψω ότι είσαι άλλος. Ούτε αντιισλαμιστής είμαι. Δεν ετεροπροσδιορίζομαι αν δεν το χεις καταλάβει. Είμαι αυτός που είμαι ως ταυτότητα και βλέπω τις άλλες ταυτότητες που υπάρχουν στον πλανήτη. Το αν θα έρθω σε σύγκρουση δεν είναι απαραίτητο ότι θα το κάνω επειδή είμαι 'αντί' κάτι. Τον όρο βαρβαρότητα που λες δεν τον αναγνωρίζω και ναι, κατά βάθος πασιφιστής είμαι. Δηλαδή χωρίς σκοπό δεν επιθυμώ τον πόλεμο ή τη σύγκρουση. Το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ ή τι είμαι εγώ, αλλά τι χρειάζεται και τι μπορεί να γίνει για το Έθνος. Εκεί προσμετράται αν η σύγκρουση πρέπει να γίνει ή όχι. Αν μιλάμε απλά για κάποιους που τους αρέσουν οι "βαρβαρότητες" τότε δε μιλάμε σε επίπεδο Εθνών και πολιτισμών, αλλά σε επίπεδο χαρακτήρα μεμονωμένων ανθρώπων. Κάθε βία και όσο κλιμακώνεται τόσο παραπάνω, φέρνει στην επιφάνεια χειρότερες μορφές βίας. Αυτό είναι ανθρώπινη ιδιότητα, δεν είναι χαρακτηριστικό βάση πολιτικών απόψεων. Όσο πιο "δίκιο" πιστεύει ότι έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερη βαρβαρότητα είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει, βλέπε μοτό "ο τελευταίος τάδε να κρεμαστεί από τα άντερα του τελευταίου τάδε", Πηγάδες μπολσεβίκων κτλπ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, γιατί αρχίζω να νομίζω ότι είσαι αστοδημοκράτης τρολλ, μια χαρά πασιφιστής μπορεί να είναι ένας εθνικιστής.

Μετά αρχίζεις πάλι τις συκοφαντίες ότι τάχα εγώ είμαι υπέρ νεοφιλελεύθερου εθνικιστικού κράτους. Να σου πω την αλήθεια από το σκέτο φιλελεύθερο κοινοβουλευτικό προτεκτοράτο, σαφώς και θα ήταν προτιμότερο ένα εθνικοφιλελεύθερο κράτος, αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στα δύο. Αυτό όμως δεν είναι το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι μιλάς για τη "μπουρζουαζία" με μαρξιστικους όρους και λες "με αυτήν" και "χωρίς αυτήν". Δηλαδή τι μας λες, να την καθαρίσουμε, όπως λεν οι μπολσεβίκοι; Δεν υπάρχει μπουρζουαζία, αλλά μεσαία στρώματα του λαού, που θα ακολουθήσουν ως μετριοπαθή που είναι την εθνική κατεύθυνση που θα δωθεί. Αν αυτή είναι εθνικολαϊκή με τάση εξομοίωσης μισθών, αμοιβών, δικαιωμάτων όλου του λαού, αυτό θα ακολουθήσουν. Απλό είναι. Ο κορπορατισμός θα πρέπει να είναι κυρίως κρατικός και με δρακόντια μέτρα για τη διαφθορά στο δημόσιο.
Αν θυμάσαι, την ιδέα του Καρατζαφέρη την οποία είχα επικαλεστεί ως την καλύτερη (δεν ξέρω πόσο την εννοούσε στα αλήθεια βέβαια) ήταν μια νέα ΜΟΜΑ να αναλαμβάνει ΚΑΘΕ δημόσιο έργο, με αποκλειστικά άνεργους Έλληνες εργάτες, που θα προσλαμβάνονταν με κανονικό μισθό ως πενταετούς θητείας ή κάπως έτσι. Αυτό τι σου λέει, ότι είμαι φιλελεύθερων απόψεων;

Αυτά που λες μετά βέβαια ενισχύουν την υποψία μου ότι είσαι τρολλ, απορρίπτεις στην ουσία την έννοια του έθνους και της φυλής και λες να μπουν όλοι μέσα και να γίνουν όλοι "ένθερμοι Έλληνες". Δηλαδή ένας κατάμαυρος αφρικανός μπορεί να γίνει για σένα "ένθερμος Έλληνας"; Αυτό που λες είναι ένας συνταγματικός πατριωτισμός τύπου Μεγάλης Βρεττανίας, πολυφυλετικός και πολυπολιτισμικός, ο οποίους ναι μεν μπορεί να λειτουργήσει με οικονομική επιτυχία όταν είναι ισχυρο καπιταλιστικό το κράτος, αλλά προκαλεί αμέτρητα άλλα πολιτισμικού και κοινωνικού τύπου προβλήματα. Και φυσικά αν γινόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, λόγω γεωπολιτικής θέσης, πολύ γρήγορα οι Έλληνες φυλετικά θα γινόντουσαν μειοψηφία, στα αλήθεια όμως. Όσο για αυτό που είπε ο Μέγας Αλέξανδρος και πόυ είχε πριν κάτι χρόνια γίνει σούπα στα μπλογκς, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ, βρωμάει πολυπολιτισμική προπαγάνδα, ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΗΓΗ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ; Για να με πείσεις ότι δεν είσαι δημοκρατικό τρολλ..

"Σοσιαλιστής εθνικιστής" ε; Όχι, σύμφωνα με αυτά που είπες μέχρι τώρα είσαι ένας "διεθνιστής σοσιαλιστής αντιφυλετιστής πολυπολιτισμικός πατριώτης*"


*όπου "πατριώτης" εννοούμε αποκλειστικά τον συνταγματικό "πατριωτισμό", δηλαδή τον "πατριωτισμό" που επικαλούνταν ο ΓΑΠ και ο Βενιζέλος, του τύπου "το κράτος χρεωκόπησε, το κράτος θέλει τώρα τα λεφτά σας, δείξτε "πατριωτισμό" και δώστε τα λεφτά σας στο διεφθαρμένο ξενόδουλο ελλαδικό προτεκτοράτο που χρεωκόπησε, σαν καλοί ραγιάδες, για να ξεπληρωθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι"