Author Topic: κοψτε κατι ΧΑ φατσες  (Read 2326 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: κοψτε κατι ΧΑ φατσες
« on: September 14, 2012, 04:22:40 pm »
Και φυσικά προδότες δεν ήταν οι Στράσσερ ούτε ο Ρεμ, αλλά ο Χίτλερ που για χάρη των μεγαλοβιομηχάνων τους καθάρισε, μιας και αυτοί ήθελαν να διοργανώσουν το στρατό σε σοσιαλιστικά πρότυπα, ανάλογα με του Κόκκινου Στρατού. Και είναι προδότης ο Χίτλερ, γιατί αν ακολουθούσε το μοντέλο του Στράσερ η Βέρμαχτ θα είχε φτάσει σε μια σίγουρη νίκη στη Ρωσία, αλλά αντ' αυτού προτίμησε έναν στρατό-προϊόν της Ζίμενς κλπ, που ήταν προορισμένος να ηττηθεί.
Ναι ο Ρεμ ένας ψυχάκιας που ήθελε να αντικατασταθεί η Wehrmacht από τα SA γιατί είναι πολύ λογικό να αφήσει έναν ολόκληρο στρατό χωρίς αξιωματικούς και ο Στράσσερ που συνωμοτούσε για την διάλυση του NSDAP έτσι ώστε να εμποδίσει τον Χίτλερ να αναλάβει την εξουσία. ::) Φάνηκε επίσης το πόσο σωστά είναι τα σοσιαλιστικά πρότυπα του κόκκινου στρατού στην Φινλανδία που πήρε πουλί και όταν οι στρατιώτες του κόκκινου στρατού προτιμούσαν να υποχωρήσουν παρά να πολεμήσουν. Βέβαια από έναν ψυχοπαθή στρασσερικό που βλέπει τα πάντα διαστρεβλωμένα λογικό είναι να ακούς αυτές τις παπαριές.
Καλά, ειδικά αυτό για την "κατάργηση των αξιωματικών", ποιο γελοία προπαγάνδα δεν έχω ακούσει. Την έκανε καλά τη δουλειά του ο μπαρμπα-Γκέμπελς.

Όσο για τον Κόκκινο Στρατό, δε νομίζω το Στάλινγκραντ να σε χάλασε.
Θες να πεις ότι είναι σοσιαλιστικό να εκτελείς τους στρατιώτες σου όταν υποχωρούν;
« Last Edit: September 14, 2012, 05:06:17 pm by Αρχιφασίστας »