Author Topic: κοψτε κατι ΧΑ φατσες  (Read 2382 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ethnikodimokratis

  • Guest
Re: κοψτε κατι ΧΑ φατσες
« on: September 14, 2012, 03:32:16 pm »
Όσο για τους αράπηδες του κέντρου, εγώ δεν τους έχω συναγωνιστές. Τη Χρυσή Αυγή πάνε ρώτα αν τους έχει συναγωνιστές, και ρώτα τους επίσης πόσο εθνικιστικό είναι να μην πειράζεις μαύρους πρεζέμπορους επειδή τυχαίνει να ανοίγουν τρύπες με καλάζνικοφ.
Και τι είμαι εγώ εκπρόσωπος τύπου της ΧΑ για να σου απαντήσω;

Και γιατί παρακαλώ θεωρείς τον στρασερισμό "ψυχοπάθεια";
Προφανώς και είναι ψυχοπάθεια να στηρίζεις τους προδότες αδερφούς Στράσσερ και τις παπαρολογίες που έλεγαν. ;D Όπως έλεγε και ένα άρθρο του NS Hellas, σε εσάς τους Στρασσερικούς αρέσει να είστε από κάτω... ::)

ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ (στο Ελ Αλαμέιν ψάξε να δεις ποιοι βοηθήσανε εθελοντικά τους ναζί και τι χρώμα είχαν).
Και τι σχέση ακριβώς έχουν αυτοί με τα SS; ::)
Eίπα "ρώτα τη χρυσή αυγή", δεν είπα ότι είσαι "εκπρόσωπος τύπου της χρυσής αυγής".

Και φυσικά προδότες δεν ήταν οι Στράσσερ ούτε ο Ρεμ, αλλά ο Χίτλερ που για χάρη των μεγαλοβιομηχάνων τους καθάρισε, μιας και αυτοί ήθελαν να διοργανώσουν το στρατό σε σοσιαλιστικά πρότυπα, ανάλογα με του Κόκκινου Στρατού. Και είναι προδότης ο Χίτλερ, γιατί αν ακολουθούσε το μοντέλο του Στράσερ η Βέρμαχτ θα είχε φτάσει σε μια σίγουρη νίκη στη Ρωσία, αλλά αντ' αυτού προτίμησε έναν στρατό-προϊόν της Ζίμενς κλπ, που ήταν προορισμένος να ηττηθεί.

Στα SS τώρα σου λέω ότι υπήρχαν μεραρχίες μουσουλμάνων από Τατάρους, Ουζμπέκους και Άραβες. Τη διαταγή του στρατάρχη Μανστάιν της 20ής Νοεμβρίου του 1941 την έχει πάρει πουθενά το μάτι σου;