Author Topic: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]  (Read 632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pulverem

  • Elite
  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • *
  • Posts: 91
  • Φήμη -4
  • Sanctum Odium
    • View Profile
ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« on: December 11, 2015, 09:09:40 pm »
ΠΕΡΙ ΠΈΩΝ ΚΑΙ ΦΛΟΚΟΧΥΜΑΤΩΝ


ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΙΤΑΝΟΨΩΛΙΑ ΕΔΩ. ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ, ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΕΥ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ. ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΕΙΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΥΠΗΓΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΘΗΝ. Ο ΣΚΥΛΟΣ Ο ΚΩΜΙΚΩΣ ΑΠΟΤΕΘΝΗΚΩΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΤΥΑΡΙΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΘΑΠΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΛΕΙΏΣΤΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΖΩΝΤΟΣ ΣΚΑΦΗΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΛΗΘΗΝΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΠΛΑΓΧΝΑ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΥΜΒΩ.

ΣΥΜΒΙΩΤΙΚΑ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΨΩΛΟΤΡΥΠΑΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΥ ΒΕΝΤΟΥΖΙΑΖΟΥΣΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΟΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙΣ ΟΣΤΟΙΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ 14ΧΡΟΝΗΣ ΑΡΑΠΟΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΟΥΤΑΙ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΡΑΧΘΟΝΙΩΣ, ΚΑΜΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΤΕΡΟΚΟΣΜΙΚΩΣ ΕΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙΣ ΣΗΜΕΙΟΙΣ, ΩΣΤΕ ΣΠΟΝΔΥΛΟΙ ΠΡΟΚΡΟΥΟΜΕΝΟΙ ΕΝ ΜΕΣΟΙΣ ΤΟΥ ΓΑΜΩΘΩΡΑΚΟΣ ΦΡΙΚΑΛΕΩΣ ΕΞΩΘΟΥΣΙ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΤΕΡΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

ΣΠΑΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΟΔΥΡΤΙΚΟΝ ΚΛΑΥΜΑ ΤΗΣ ΙΕΖΑΒΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΖΡΑ ΕΝ ΛΑΜΨΕΙ, ΑΡΑΙΟΤΗΤΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙ, ΤΑΙΣ ΤΡΙΣΙΝ ΙΔΙΟΤΗΣΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΝ, ΑΛΛΑ Η ΙΑΧΗ ΣΚΟΡΠΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕ ΑΒΥΣΣΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΠΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΕΡΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΙΜΑΤΙΟΝ ΒΕΒΑΜΜΕΝΟΝ ΕΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΩ ΑΙΜΑΤΙ ΙΕΡΕΩΝ ΒΑΑΛ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΑΣΤΑΡΤΗΣ, ΚΕΚΟΣΜΗΜΕΝΟΣ ΔΕ ΕΝ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΔΗΔΟΚΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΩΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΠΟΥΔΡΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΗΣ, ΕΤΙ ΕΝ ΤΗ ΕΙΣΟΔΩ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ, ΕΠΕΡΩΤΑ, "ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΕΙ ΡΑΒΒΙΝΩ ΣΙΜΩΝ ΜΠΑΡ ΓΟΧΑΪ ΟΤΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΑΠΕΘΑΝΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛΕΥΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΗΚΥΡΩΘΗ;"





και ρε Χίτη, εκείνος ο Νάργκαροθ γιατί σε έλεγε Αμερικάνο;

ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΙΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ, ΜΩΡΗ ΑΠΕΧΘΕΣ ΑΠΙΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΕΝΟΝΤΟΛΩΒΙΑΡΑ; ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΜΑΓΚΙΟΨΩΛΑΡΙΑΡΙΚΟ ΥΠΟΒΟΣΚΟΝ ΝΑΖΟΪΔΕΩΔΕΣ ΕΙΝΑΙ [ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΑΡΕΣΤΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΚΑΤ' ΕΜΕ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΕΣ], ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΣ ΕΥΦΥΗΣ, ΕΛΛΗΝ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ (ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΙ ΛΕΞΕΙΣ). Η ΜΙΖΕΡΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΙΚΗ ΨΕΙΡΟΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ "ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΩΝ" ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ ΜΑΖΟΠΟΥΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΟΨΩΛΟΦΟΡΤΟΥ, ΠΟΥ, ΩΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΝΝΕ, ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΟΝΙΑΣΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. ΤΣΑ ΤΣΑ.

Ε, ΚΑΙ, ΙΕ! ΨΟΥΤ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο NARGAROTH. ΝΑ ΣΚΑΣ ΚΑΝΑ ΒΛΕΦΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ AD NAUSEAM ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΟΥ.


Ξέρω γω; Θα ασχοληθώ με το τι λέει ένας πρεζάκιας, κωλομπαράς, σατανιστής;

Οκ δηλαδή και δεν είναι παρθένα πλέον, και έφαγε ξυλίκι... :D Ας μην σε έλεγε ανίκανο... ;D ;D ;D

ΜΜΜΜ. ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΑΓΑΡΜΠΗ ΤΟΦΑΛΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ WEBWAR ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΗ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΞΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΧΑΜΩ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥ ΓΥΝΑΙΟΥ.

[ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ APROPOS ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΚΑΛΕΣΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΑΣΘΗ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ Η ΦΑΚΛΑΝΑ Η ΧΙΤΙΣΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, ΕΓΩ ΗΝΑΝΤΙΩΘΗΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΝΑΝΤΙΟΥΜΗΝ ΣΕ ΠΑΣΑΝ ΨΩΛΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΝ ΠΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΙ ΜΕ ΑΡΕΙΟΥΣ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ (ID EST ΨΩΛΟΦΟΡΟΥΣ) ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ. ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. "ΓΥΝΑΙΚΙ ΔΕ ΔΙΔΑΣΚΕΙΝ ΟΥΚ ΕΠΙΤΡΕΠΩ, ΟΥΔΕ ΑΥΘΕΝΤΕΙΝ ΑΝΔΡΟΣ..." ΟΜΟΙΩΣ ΔΕ ΕΓΩ ΛΕΓΩ, ΑΙΔΟΙΩ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΘΕΝΤΙ ΣΦΑΧΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΛΛΟΣΚΟΛΑΦΘΗΝΑΙ* (ΗΤΟΙ ΠΑΝΤΙ ΘΗΛΥ) ΛΑΛΕΙΝ Ή ΓΡΑΦΕΙΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΡΣΕΝΩΝ ΟΥΚ ΕΠΙΤΡΕΠΩ. ΚΟΙΝΩΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΟΥΝΟΚΟΥΒΑΛΙΣΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ 'ΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΝ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΜΟΥ, ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ LINK. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΜΙΑ ΦΗΛΥΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ή ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ. ΨΩΛΟΓΛΑΡΩΜΑ ΚΑΠΟΥΤΤ. ]

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΣΚΥΨΕ ΜΩΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΗ ΨΩΛΟΤΡΟΜΠΟΝΙΣΤΡΙΑ ΠΙΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΌΜΟΡΦΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΥΞΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΙΣΘΑ Η ΦΙΛΟΠΡΑΓΜΩΝ, ΜΥΧΙΟΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑ, ΕΝΔΟΨΑΧΟΥΛΕΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΟΡΙΝΟΧΩΣΤΡΑ ΚΟΛΙΚΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ, ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΑ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΛΕΟΚΟΛΙΚΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΡΙΑ, ΗΤΟΙ Η ΣΠΛΑΧΝΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΜΩΡΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ, Μ' ΑΥΤΗ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ / ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΥΛΩΤΗ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΥΤΟΓΚΑ, ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΨΕΥΣΘΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΕΦΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΣΦΡΗΣΕΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΒΑ ΜΠΙΞΕ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑ ΤΗΣ ΤΙΣ ΜΑΜΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΜ ΣΤΗΝ ΦΑΤΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ "ΚΑΤΑ ΙΑΚΩΒΟΝ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡ' ΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΩΣ ΠΑΝΦΑΓΟΝ ΝΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΑ ΜΕΛΙΑ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΤΡΟΨΑΧΟΥΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΗΣΧΟΛΗΘΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΣ ΚΑΙ 'ΣΚΑΣΑΝ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥΡ ΣΤΑ ΣΦΗΝΟΕΙΔΗ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΦΤΥΣΑ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΠΟΥΣΤΡΟΕΙΔΩΣ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΣΕ ΦΑΣΗ ΜΟΥΝΟΡΟΜΑΤΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΙΘΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΡΓΙΚΩΣ "ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΝΟΜΟ, ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΡΤΑΚΗΔΕΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ," ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΚΑΣ ΚΑΝΑΣ ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΩ ΜΑΤΣΟΥΚΙ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ (ΞΑΦΝΙΚΕΣ) ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΕ ΚΑΝΑ FLAGRUM, ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ MAGNUM OPUS ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΕΦΤΑ ΨΩΛΟΤΥΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΓΑΜΩΚΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΩΛΙΕΣ ΠΟΥ 'ΓΡΑΨΕ ΕΔΩ.

ΜΟΥ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΣ Η ΜΟΥΝΑΛΕΤΡΑ ΤΗΣ Η ΙΕΖΑΒΕΛ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠ' ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΜΕ ΠΙΣΩ Μ' ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΙΓΓΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΛΑΙΜΑ. ΤΗΣ ΣΤΟΥΜΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ, ΠΟΥ 'ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ 'ΤΑΝ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ (ΟΥΣΑ ΟΥΙΣΚΟΠΛΗΘΗΣ) ΚΑΙ Μ' ΑΦΗΝΕΙ. "ΓΑΜΩ. ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ," ΕΣΚΕΦΘΗΝ. "ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΑΣΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΜΠΕΚΡΟΥ." ΦΟΡΕΣΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ΤΣΕΠΩΣΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΠΕΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΖΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΜΟΥΓΚΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙ ΤΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ 'ΔΩΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΩΛΟΜΠΑΓΛΑΡΩΜΑ.




* ΦΑΛΛΟΣ + ΕΚΚΟΛΑΠΤΩ - ΣΚΟΛΟΨ - ΣΚΟΛΑΠΤΩ

« Last Edit: December 11, 2015, 09:31:28 pm by Pulverem »

Share on Facebook Share on Twitter


Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #1 on: December 11, 2015, 11:48:22 pm »
Quote
ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΣ ΕΥΦΥΗΣ, ΕΛΛΗΝ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ (ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΙ ΛΕΞΕΙΣ)


Quote
ΜΜΜΜ. ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΑΓΑΡΜΠΗ ΤΟΦΑΛΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ WEBWAR ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΗ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΞΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΧΑΜΩ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥ ΓΥΝΑΙΟΥ.
Τα υποβάλουμε όλοι πιστεύω, μιας και μας γλύτωσες από την παρουσία του 15χρονου emo όπως λες.

Pulverem

  • Elite
  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • *
  • Posts: 91
  • Φήμη -4
  • Sanctum Odium
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #2 on: December 12, 2015, 07:20:47 am »
Τα υποβάλουμε όλοι πιστεύω, μιας και μας γλύτωσες από την παρουσία του 15χρονου emo όπως λες.
ΙΕ, ΨΙΤ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΗΛΥ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΟΡΘΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΝΩΝ ΠΡΟΣ ΜΥΗΣΙΝ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΟΥΒΩΝΟΧΩΛΟ ΜΟΥΝΟΚΟΜΟ ΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΠΡΩΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΙΒΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ "ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ" ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΓΑΜΙΟΛΙΚΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΠΡΙΖΩΝΕΙ ΛΙΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΔΟΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΑ (ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΙΕΖΑΒΕΛ ΠΑΝΤΑ) ΤΟ ΓΥΡΟΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΡΤΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΜΑΤΟΛΑΜΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΙΑΡΙΚΗ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ:


Quote
Πιστεύω ότι εσύ δημιουργείς πρόβληματα στον Σατανισμό που πάντα προτιμάς να επιβραβεύσεις έναν
άντρα ανήθικο που είναι απασχολημένος με δέκα τσούλες την ημέρα, για να μας φέρει στο τέλος 500 ευρώ
στην Συναγωγή όλα και όλα και χωρίς φυσικά να κινδυνεύσει σχεδόν καθόλου ο δειλός κώλος του,
παρά να επιβραβεύσεις εμάς, απόθεν βάζεις στην τσέπη κάθε μήνα τα ίδια ως περίσσευμα απ' αυτά που
ακουμπάμε στην Συναγωγή, πάντα κινδυνεύουσες δέκα φορές περισσότερο εννοείται απ ό,τι ο κάθε
ψιλικατζής με πεντακοσάρικα που εσύ προτιμάς περισσότερο
!!!
« Last Edit: December 12, 2015, 07:23:14 am by Pulverem »

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #3 on: December 12, 2015, 08:38:55 am »
Μακάρι η τορτελλίνι να ξεκοψε σχεσεις, με τον ενα ή αλλο τροπο, με τα πρεζάκια των σατανιστών και σαν αναρχικοι θα την στηρίξουμε στο νεο ξεκινημα της ζωης της.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pulverem

  • Elite
  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • *
  • Posts: 91
  • Φήμη -4
  • Sanctum Odium
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #4 on: December 12, 2015, 09:26:12 am »
Μακάρι η τορτελλίνι να ξεκοψε σχεσεις, με τον ενα ή αλλο τροπο, με τα πρεζάκια των σατανιστών και σαν αναρχικοι θα την στηρίξουμε στο νεο ξεκινημα της ζωης της.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ "ΞΕΚΟΨΕ"; ΣΥ ΜΩΡΗ ΧΟΛΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΑ, ΘΑ ΑΠΕΚΗΡΥΤΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΧΥΣΟΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΑΝΑΡΧΙΑ" ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ 'ΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ" ΣΟΥ ΧΥΣΟΛΑΣΠΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΨΩΛΟΚΡΟΥΣΜΑΤΑ; ΕΣΕΝΑ, ΔΗΛΑΔΙΣ, ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΡΧΙΔΟΠΝΕΥΣΤΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΣΟΜΑΖΩΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΟΓΔΟΥΠΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΑΠΑΛΒΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ;

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΗΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΕΠΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ:

"ΟΙΣΘΑ ΤΙ ΟΥΝ ΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΛΕΤΩΜΕΝΟΝ, ΕΝ Ω ΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΕΝΟΣ ΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ Ή ΤΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ; Ή ΜΑΚΡΟΛΟΓΩΜΕΝ ΤΗΝ ΤΕ ΥΦΑΝΤΙΚΗΝ ΛΕΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΝ ΠΟΠΑΝΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΨΗΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ, ΕΝ ΟΙΣ ΔΗ ΤΙ ΔΟΚΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΤΑΤΟΝ ΕΣΤΙ ΠΑΝΤΩΝ ΗΤΤΩΜΕΝΟΝ;"
« Last Edit: December 12, 2015, 10:06:32 am by Pulverem »

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #5 on: December 12, 2015, 02:59:55 pm »
Γεια σας.

Θεώρησα ότι πρέπει να απαντήσω σε αυτό το topic ώστε να αποκαταστήσω το όνομά μου σε κάποια θέματα που με αφορούν προσωπικά, αντιμετωπίζοντας ταυτοχρόνως τον Pulverem που είμαι σίγουρη ότι πολλοί νόμισαν ότι δεν έχω το σθένος να το κάνω μετά απ αυτά που έγιναν :-\ Θα αγνοήσω το παράδοξο του ότι απολογούμαι με θεατές εφτά υποκριτές (wanna-be) πολιτικάντηδες, αυνανιστές, αρσενικές πόρνες, υπάνθρωπους κύπριους και κίναιδους!

Μακάρι η τορτελλίνι να ξεκοψε σχεσεις, με τον ενα ή αλλο τροπο, με τα πρεζάκια των σατανιστών και σαν αναρχικοι θα την στηρίξουμε στο νεο ξεκινημα της ζωης της.
Μαξ δεν είμαι ότινάναι να αλλαξοπιστήσω επειδή μάλωσα με έναν Ιερέα της Συναγωγής. Και το λέω ειλικρινά, όχι λόγω δειλίας! Και στο διευκρινίζω αυτό γιατί, σε διαβεβαιώ, κανείς δεν βγαίνει απ τον Κύκλο ζωντανός! Αλλά, και πάλι, με τι είδους gtp λογική πίστεψες ότι θα γινόμουν ποτέ αντιρατσίστρια για οποιονδήποτε λόγο; :-\ Δεν μπορώ καν να ανεχτώ άτομα που δεν μου μοιάζουν εμφανισιακά! :-\

Τώρα προς Pulverem... Ομολογώ ότι φέρθηκα ανώριμα στα γραπτά μου. Ok; Sorry. Όσο για το ηθικό ατόπημά μου, έγινε μόνο δύο φορές. Την πρώτη δεν πρόλαβα να αντιδράσω και την δεύτερη δείλιασα να προσβάλλω τον drug dealer! Εχθές το βράδυ ήμασταν στον δρόμο με τον Αρχιερέα απ τις 3 μέχρι τις 7 και το λήξαμε το θέμα! Δεν θα επαναληφθή. Ok;

Όσο για την παρουσία μου στο forum, προτείνω να γίνει poll και θα πράξω αναλόγως του ποιοι (και όχι πόσοι) είναι υπέρ αυτής και ποιοι κατά! Σιγά τις πάνσοφες συζητήσεις που θα χάσω :P Τα μισά posts αναλύουν την γυφτιά τσιγγουνιά ως ιδεολογία και τα άλλα μισά λένε για κίναιδους, για εκλογές και τον Τσίπρα :P

Τα υποβάλουμε όλοι πιστεύω, μιας και μας γλύτωσες από την παρουσία του 15χρονου emo όπως λες.

Ούτε emo είμαι ούτε 15χρονο :-\
« Last Edit: December 12, 2015, 03:02:15 pm by Tortelini »

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #6 on: December 12, 2015, 03:46:24 pm »
Γεια σας.
 Μαξ δεν είμαι ότινάναι να αλλαξοπιστήσω επειδή μάλωσα με έναν Ιερέα της Συναγωγής. Και το λέω ειλικρινά, όχι λόγω δειλίας! Και στο διευκρινίζω αυτό γιατί, σε διαβεβαιώ, κανείς δεν βγαίνει απ τον Κύκλο ζωντανός! Αλλά, και πάλι, με τι είδους gtp λογική πίστεψες ότι θα γινόμουν ποτέ αντιρατσίστρια για οποιονδήποτε λόγο; :-\ Δεν μπορώ καν να ανεχτώ άτομα που δεν μου μοιάζουν εμφανισιακά! :-\

 

Καταρχήν δεν πιστεψα οτι έφυγες, απλά ευχήθηκα, για το δικο σου καλό και της κοινωνιας (καλό οπως το καταλαβαίνω). Πιστεψα και πιστεύεω ακόμη οτι θα γινεις αντιρατσίστρια οταν σταματήσεις τα ναρκωτικά και μπορέσεις να σκεφτείς λιγο λογικά.

Οσο αφορά το πολλ για να συμμετέχεις ή οχι, δεν αφορα το γουεμπγορ σαν μέσο αυτό. Το αν θα συμμετέχεις ή οχι ειναι δική σου απόφαση. Και σχεδόν κανεις εδω μέσα δεν μιλάει για τον τσίπρα, ισως μας συγχίσες με κάνα αλλο φλορουμ οπου γραφεις.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pulverem

  • Elite
  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • *
  • Posts: 91
  • Φήμη -4
  • Sanctum Odium
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #7 on: December 12, 2015, 04:00:39 pm »
ΙΙΙΕ, ΠΑΛΟΥΚΟΨΩΛΙΑΣΜΕΝΕ ΓΚΑΒΟΥΛΙΑΚΑ, ΣΥΡΕ ΜΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΝ LONG KNIVES ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΨΩΛΟΒΑΛΑΝΤΩΣΕΙ.

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #8 on: December 12, 2015, 04:13:55 pm »
Πιστεψα και πιστεύεω ακόμη οτι θα γινεις αντιρατσίστρια οταν σταματήσεις τα ναρκωτικά και μπορέσεις να σκεφτείς λιγο λογικά.
Σιγά τα crocodile που παίρνω. Με stedon σου μιλάω τώρα, λες αυτά να προκαλούν τον ρατσισμό; :P Δεν πιστεύω να σχεδιάζεις να μου στείλεις καμιά ψείρα σου στα κρυφά να κολλήσω ρυπολαγνεία για να γίνω αντιρατσίστρια; :P

Οσο αφορά το πολλ για να συμμετέχεις ή οχι, δεν αφορα το γουεμπγορ σαν μέσο αυτό. Το αν θα συμμετέχεις ή οχι ειναι δική σου απόφαση. Και σχεδόν κανεις εδω μέσα δεν μιλάει για τον τσίπρα, ισως μας συγχίσες με κάνα αλλο φλορουμ οπου γραφεις.
Αν δεν με θέλετε γιατί να συμμετέχω; :-\ Δεν κερδίζω τίποτα :-\ Δεν γράφω σε άλλα forum, το WebWar με προσέλκυσε γιατί ήταν politically INcorrect! Τώρα πια δεν είναι :-\

Ποιος μου έκανε +1; :-\ Show yourself!

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #9 on: December 12, 2015, 04:30:49 pm »
Σιγά τα crocodile που παίρνω. Με stedon σου μιλάω τώρα, λες αυτά να προκαλούν τον ρατσισμό; :P Δεν πιστεύω να σχεδιάζεις να μου στείλεις καμιά ψείρα σου στα κρυφά να κολλήσω ρυπολαγνεία για να γίνω αντιρατσίστρια; :P
Αν δεν με θέλετε γιατί να συμμετέχω; :-\ Δεν κερδίζω τίποτα :-\ Δεν γράφω σε άλλα forum, το WebWar με προσέλκυσε γιατί ήταν politically INcorrect! Τώρα πια δεν είναι :-\

Ποιος μου έκανε +1; :-\ Show yourself!

αν σε θελουμε γιατι να συμμετέχεις; η συμμετοχη ειναι αποφαση του καθενος συμφωνα με τα δικα του κριτηρια. Οσο για τα στεντον, ναι, καλά, μονο αυτά ειναι....

Γιατι λες πως το γουεμπγορ ητανε ινκορεκτ και τωρα αλλαξε;

Πιστευω πως οι οροι αυτοι (ινκορρεκτ-κορρεκτ) δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικό νοημα και εν πασι περιπτωσι το μεσο δεν μπορει να ειναι ουτε κορρεκτ ουτε ινκορρεκτ, οι ανθρωποι ειναι λαθος ή σωστοι.

Τελωσπαντων, σκεψου το, αν δεν θες να σου συμπεριφερονται σαν να εισαι κλωτσοσκουφι και να σε υποτιμάνε συνεχως, αν θες να εχεις αυτοαξιοπρέπεια, παράτα τους σατανιστοπρεζάκιδες και ελα πυκνωσε τις γραμμες της Αναρχίας! Δεν χρειάζετε να απαντήσεις τωρα, απλά σκέψου το.  ;)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #10 on: December 12, 2015, 04:51:27 pm »
αν σε θελουμε γιατι να συμμετέχεις; η συμμετοχη ειναι αποφαση του καθενος συμφωνα με τα δικα του κριτηρια. Οσο για τα στεντον, ναι, καλά, μονο αυτά ειναι....

Γιατι λες πως το γουεμπγορ ητανε ινκορεκτ και τωρα αλλαξε;
Ήταν πιο εκφραστικό παλιά, πιο ειλικρινές, πιο υβριστικό, πιο προκλητικό, πιο κατά του καθωσπρεπισμού! Τώρα έχει καταντήσει ένα στέκι πέντε ατόμων που σχολιάζουν και σατιρίζουν την επικαιρότητα ή ανταλλάσσουν πολιτικές απόψεις! Τίποτα το ακραίο :-\

Τελωσπαντων, σκεψου το, αν δεν θες να σου συμπεριφερονται σαν να εισαι κλωτσοσκουφι και να σε υποτιμάνε συνεχως, αν θες να εχεις αυτοαξιοπρέπεια, παράτα τους σατανιστοπρεζάκιδες και ελα πυκνωσε τις γραμμες της Αναρχίας! Δεν χρειάζετε να απαντήσεις τωρα, απλά σκέψου το.  ;)
lol. Πας καλά αγόρι μου; Δεν είναι ο Pulverem όλη η Συναγωγή, ούτε είμαι το "παιδί της σφαλιάρας" όπως νομίζεις επειδή αυτός είναι μισογύνης και είχαμε κάποιες προσωπικές διαφορές! Αγαπημένη μου παιδική φίλη με έβαλε! Και υπάρχουν και πολλές φίλες αλλά και προσφιλείς μου στον Κύκλο, όπως και άκρως σεβόμενα εξ εμού άτομα σαν τον Αρχιερέα! Βρίσκω τα υποθετικά σου συμπεράσματα υπερβολικά κυπριακά :P

Βασικά, και το να με υποτιμούσαν όσο και όπως φαντάζεσαι, πάλι πιο αξιοπρεπές θα το θεωρούσα απ τις παρτούζες με λαθρομετανάστες :P

Pulverem

  • Elite
  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • *
  • Posts: 91
  • Φήμη -4
  • Sanctum Odium
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #11 on: December 12, 2015, 05:17:52 pm »
Ποιος μου έκανε +1; :-\ Show yourself!
ΟΠΟΙΑΣ ΜΠΑΟΥΛΟΧΥΣΟΚΑΒΑΤΖΩΣΤΡΑΣ ΨΩΛΑΛΑΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΜΟΥ 'ΚΑΝΕ -1 ΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΞΩ ΤΑ ΔΙΑΒΕΒΡΩΜΕΝΑ ΓΑΜΩΣΤΟΜΑΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΒΕΝΤΟΥΖΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΝΑ ΓΚΕΛΑΡΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΙΠΩΣΤΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΟΥΡΝΟΨΥΧΟΥ ΠΟΥΣΤΙΚΟΥ ΓΑΜΩΤΟΜΑΡΟΥ ΤΗΣ.

Pulverem

  • Elite
  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • *
  • Posts: 91
  • Φήμη -4
  • Sanctum Odium
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #12 on: December 12, 2015, 05:23:53 pm »
ΤΩΡΑ ΛΕΓΩ. ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ 'ΡΧΕΤΕ ΤΟ ΓΑΣΤΡΟΞΕΡΑΣΜΑ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΑΕΡΟΨΩΛΟΤΣΑΚΩΣΤΡΑ.
« Last Edit: December 12, 2015, 05:25:31 pm by Pulverem »

Pulverem

  • Elite
  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • *
  • Posts: 91
  • Φήμη -4
  • Sanctum Odium
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #13 on: December 12, 2015, 05:38:55 pm »
Ε, ΒΕΒΑΙΑ. ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ; ΜΑ Η ΨΩΛΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΗ Η ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑ Η ΠΙΝΩΧΥΣΕΤ Η ΥΠΕΡΚΑΠΙΤΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΡΙΟΥ.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #14 on: December 12, 2015, 05:46:07 pm »
Ήταν πιο εκφραστικό παλιά, πιο ειλικρινές, πιο υβριστικό, πιο προκλητικό, πιο κατά του καθωσπρεπισμού! Τώρα έχει καταντήσει ένα στέκι πέντε ατόμων που σχολιάζουν και σατιρίζουν την επικαιρότητα ή ανταλλάσσουν πολιτικές απόψεις! Τίποτα το ακραίο :-\

Δεν νομιζω, μαινεται ιδεολογικος πολεμος εδω μεσα, πριν λιγες μερες ας πουμε συνθληφτηκαν οι αναρχοκαπιταλιστες.

Εγω δεν προσεξα καποια μετατοπιση στο υφος του γγ, αλλά τεσπα, οπως νομιζεις.

Για την αναξιοπρέπεια: σε οποιοδηποτε οργανισμο εισαι στον πυθμενα της ιεραρχιας ή και λιγο πιο ψηλα, ειναι αναξιοπρεπες.

υγ-οι παρτουζες με λαθρο δεν ειναι υποχρεωτικες ξερεις....

Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #15 on: December 12, 2015, 05:59:25 pm »
Δεν νομιζω, μαινεται ιδεολογικος πολεμος εδω μεσα, πριν λιγες μερες ας πουμε συνθληφτηκαν οι αναρχοκαπιταλιστες.

Σιγά τον πόλεμο, μόνο ο Nargaroth με τις καθαρεύουσες ρίχνει περίτεχνα μισερά μπινελίκια :P

Για την αναξιοπρέπεια: σε οποιοδηποτε οργανισμο εισαι στον πυθμενα της ιεραρχιας ή και λιγο πιο ψηλα, ειναι αναξιοπρεπες.
Και σε οποιονδήποτε οργανισμό είναι όλοι στην κορυφή της Ιεραρχίας δεν υπάρχει κανένας καλός ηγέτης και οργανωτής να επιβληθεί! Άρα μιλάμε για αχταρμά, όχι οργανισμό :P Πάντως στον Σατανισμό οι γυναίκες και οι άντρες έχουν διαφορετική ιεραρχία, και σε αυτήν των γυναικών είμαι υψηλόβαθμη γιατί είμαστε μόνο τρεις :P

υγ-οι παρτουζες με λαθρο δεν ειναι υποχρεωτικες ξερεις....
Α, δηλαδή διαδηλώνετε υπέρ των αισχών και των μιασμάτων παντός είδους, οι περισσότεροι τα κάνετε κιόλας, αλλά βιασμός δεν παίζει. Ωραία, αυτή ήταν η ανησυχία μου :P

Να σου πω, plix plox admin πες ποιος έκανε +1 σε μένα και -2 στον Ραββί! Θα σκάσω απ την περιέργεια :P
« Last Edit: December 12, 2015, 06:05:18 pm by Tortelini »

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #16 on: December 12, 2015, 06:01:56 pm »
Omg και 3 lol! Και άλλο +! :o :o Admin plix plox δες το karma log και μαρτύρα ποιος μας τρολλάρει :P

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #17 on: December 12, 2015, 06:15:13 pm »
Omg και 3 lol! Και άλλο +! :o :o Admin plix plox δες το karma log και μαρτύρα ποιος μας τρολλάρει :P

Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κατι τετοιο, γιατι οποιος και να το εκανε το εκανε με την προυποθεση οτι θα ειναι μυστικό. Αλλά και να ηθελα να το κανω, δεν ξερω που να κοιτάξω.

Quote
Σιγά τον πόλεμο, μόνο ο Nargaroth με τις καθαρεύουσες ρίχνει περίτεχνα μισερά μπινελίκια :P

τα μπινελίκια δεν ειναι πολεμος, ειναι κλανιες στον αέρα.

Quote
Και σε οποιονδήποτε οργανισμό είναι όλοι στην κορυφή της Ιεραρχίας δεν υπάρχει κανένας καλός ηγέτης και οργανωτής να επιβληθεί! Άρα μιλάμε για αχταρμά, όχι οργανισμό :P Πάντως στον Σατανισμό οι γυναίκες και οι άντρες έχουν διαφορετική ιεραρχία, και σε αυτήν των γυναικών είμαι υψηλόβαθμη γιατί είμαστε μόνο τρεις :P

Αυτο που λες καταρχην δεν αναιρει την πρωτη μου διατύπωση, και θελω να σου πω πως στην αναρχια δεν υπάρχει ιεραρχεία. ;)

Quote
Α, δηλαδή διαδηλώνετε υπέρ των αισχών και των μιασμάτων παντός είδους, οι περισσότεροι τα κάνετε κιόλας, αλλά βιασμός δεν παίζει. Ωραία, αυτή ήταν η ανησυχία μου :P

ο καθενας με τον κ-λο του κανει οτι θελει, και τιποτα δεν ειναι αισχρό αν αρέσει στο υποκείμενο.

ο βιασμος ειναι φασιστικη πράξη.

Οι περισσοτεροι αναρχικοι παντως ειμαστε  μονογαμικοι.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #18 on: December 12, 2015, 06:42:21 pm »
Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κατι τετοιο, γιατι οποιος και να το εκανε το εκανε με την προυποθεση οτι θα ειναι μυστικό. Αλλά και να ηθελα να το κανω, δεν ξερω που να κοιτάξω.
Μα δεν πρέπει να λογοδοτούν; What's the point να παίζουν με κουμπάκια στην τύχη; :-\

τα μπινελίκια δεν ειναι πολεμος, ειναι κλανιες στον αέρα.
Χωρίς παραληρήματα δεν έχουμε WebWar έχουμε συζητήσεις που μπορούμε να παρακολουθήσουμε και στην σιχαμερή τηλεόραση :-\

Αυτο που λες καταρχην δεν αναιρει την πρωτη μου διατύπωση, και θελω να σου πω πως στην αναρχια δεν υπάρχει ιεραρχεία. ;)
Όχι Ιεραρχία = Μαζοκρατία = Αισχροκρατία

ο καθενας με τον κ-λο του κανει οτι θελει, και τιποτα δεν ειναι αισχρό αν αρέσει στο υποκείμενο.
Τότε θα λεγόταν "μη αρεστό" όχι "αισχρό" :-\

ο βιασμος ειναι φασιστικη πράξη.
Χμμμ. Θα επιχειρηματολογήσω λίγο for fun :P Γιατί ο βιασμός είναι φασιστική πράξη;

Οι περισσοτεροι αναρχικοι παντως ειμαστε  μονογαμικοι.
Δεν ισχύει, αλλά για πες γιατί...

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #19 on: December 12, 2015, 06:46:04 pm »
Πάλι +1 :o Δες το karma log ρε να ανακαλύψουμε τον spammer! Τι νόημα έχει να αλλάζουν τα νούμερα άνευ λόγου και αιτίας; :-\

Αν γίνεται karma spamming ποιος ο λόγος να υπάρχει το σύστημα "Φήμης"; :-\
« Last Edit: December 12, 2015, 06:48:51 pm by Tortelini »

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #20 on: December 12, 2015, 07:01:37 pm »
Μα δεν πρέπει να λογοδοτούν; What's the point να παίζουν με κουμπάκια στην τύχη; :-\

Δεν ξερω, εγω ημουνα εναντιον στο να μπει αυτή η φημη. Ωστόσο, απο την στιγμη που η ΓΣ το εγκρινε, εγω μπορω μονο να στηριξω την λειτουργια αυτη. Και μερος αυτης της λειτουργειας ειναι να μην φαινεται το καρμα ποιος κανει συν και πλην.

Quote
Χωρίς παραληρήματα δεν έχουμε WebWar έχουμε συζητήσεις που μπορούμε να παρακολουθήσουμε και στην σιχαμερή τηλεόραση :-\

suit yourself. Δεν θα κανουμε τους καραγκιόζιδες για να σπασεις την βαρεμαρα  σου.

Quote
Όχι Ιεραρχία = Μαζοκρατία = Αισχροκρατία

Οχι, δεν ισχυει γιατι μαζοκρατια ή αισχροκρατια σημαινουν οτι καποιος "κρατεί" ή "αρχει", αρα υπάρχει ιεραρχία.

Quote
Τότε θα λεγόταν "μη αρεστό" όχι "αισχρό" :-\

Οπως και να εχει, το τι κανει ο καθενας δεν σε αφορα και το αν ειναι αισχρο ή οχι εινια υποκειμενικο. Εξορισμου σχεδον, για αυτους που το κανουν, αισχρο δεν ειναι.

Quote
Χμμμ. Θα επιχειρηματολογήσω λίγο for fun :P Γιατί ο βιασμός είναι φασιστική πράξη;

δεν βλεπω που επιχειρηματολογεις αλλα στον βιασμο καποιος/α γινεται παιχνίδι στις ορεξεις καποιου αλλου. Δεν καθοριζει ο ιδιος/α την ζωη του/ης.

Quote
Δεν ισχύει, αλλά για πες γιατί...

Χωράει πολύ κουβέντα αλλά γενικα η απιστια και πολυγαμία ειναι μια προσπαθεια αποδειξης του ανδρισμου, η οποια προσπάθεια μας ηρθε με τον καπιταλισμό και την πατριαρχία. Οι αναρχικοι εχοντας απορρίψει τους αστικους "στοχους της ζωης" και την αστικη αισθητική, δεν εχουμε κανενα αγχος να γαμησουμε οσες περισσότερες γυναίκες γινεται, να βγαλουμε οσα περισσοτερα λεφτα μπορουμε για να θεωρηθουμε επιτυχημενοι. Απαλλαγμένοι απο αυτες τις ιδεοληψίες, ζουμε φυσικά την ζωή μας. ;)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Tortelini

  • Elite
  • Major
  • *
  • Posts: 731
  • Φήμη -22
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #21 on: December 12, 2015, 07:17:38 pm »
δεν βλεπω που επιχειρηματολογεις αλλα στον βιασμο καποιος/α γινεται παιχνίδι στις ορεξεις καποιου αλλου. Δεν καθοριζει ο ιδιος/α την ζωη του/ης.
Θα επιχειρηματολογούσα λέγοντάς σου ότι αν ο βιασμός είναι φασιστική πράξη τότε είναι και η βιαιοπραγία, αλλά άστο, σε βαρέθηκα :P

Όποιος θέλει ας κάνει poll για την αποχώρησή ή την παραμονή μου. Μέχρι τότε θα γράφω μόνο στα νήματα που με αφορούν προσωπικά.
« Last Edit: December 12, 2015, 07:20:40 pm by Tortelini »

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #22 on: December 12, 2015, 07:23:15 pm »
Θα επιχειρηματολογούσα λέγοντάς σου ότι αν ο βιασμός είναι φασιστική πράξη τότε είναι και η βιαιοπραγία, αλλά άστο, σε βαρέθηκα :P

υπαρχει η βια που ασκει ο καταπιεστης για να καθορισει την ζωη αλλων (φασιστικη βια) και η βια που ασκει ο καταπιεζόμενος για να ελευθερωθει απο τους καταπιεστές του (αναρχική βια)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pulverem

  • Elite
  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • *
  • Posts: 91
  • Φήμη -4
  • Sanctum Odium
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #23 on: December 13, 2015, 01:30:10 pm »
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΥΣΟΜΥΖΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΟΖΑΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΓΑΜΙΟΛΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΚΟ ΠΟΡΟ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΞ, ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΣΤΕΓΑ ΤΑ ΣΤΟΥΜΠΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΟΣΒΟΥΡΙΚΟ DEEPTHROAT ΤΟΥ ΠΕΛΙΑ, ΜΟΥ ΞΕΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ 'ΤΟΙΜΑΖΑ ΝΑ ΚΟΤΣΑΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΡΟΥΦΙΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΝΦΑΓΑ ΣΤΕΑΤΟΜΑΞΙΛΑΡΑ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΘΑΝΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΧΥΣΕΤ ΠΟΥ ΜΑΣΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ.

Pulverem

  • Elite
  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • *
  • Posts: 91
  • Φήμη -4
  • Sanctum Odium
    • View Profile
Re: ΨΩΛΟΡΜΑΘΟΣ [ ΑΚΥΡΟΨΩΛΙΕΣ ]
« Reply #24 on: December 13, 2015, 01:45:11 pm »
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΡΡΟΙΟΤΡΥΠΟΥ ΓΑΜΙΟΛΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΛΙΚ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ - ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΧΑΛΑΖΑ ΨΩΛΕΡΩΝ ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΧΘΕΣ.