Author Topic: ΨΕΥΔΟ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ (ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΦΑΣΕΩΣ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ&#  (Read 1649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΗΤΑΝ "ΚΑΠΝΟΣ" ΠΟΥ ΟΡΙΑΚΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΑΣΑΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ Ή ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΕΚ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΤΑΙ. 

Διάβασα προσεκτικά τα κείμενα σου, πραγματικά ενδιαφέροντα, αλλά σε παρακαλώ μπορείς να εξηγησεις αυτη την παράγραφο λιγο καλυτερα, με λιγα περισσότερα λόγια; Πιστεύω πως ειναι κομβική στην σκέψη σου και δεν θελω να δημιουργούνται παρεξηγησεις.

Ευχαριστω.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.