Author Topic: ΨΕΥΔΟ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ (ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΦΑΣΕΩΣ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ&#  (Read 1636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

xtapodoteras

  • Guest
Η παγκοσμιοποίηση-οικουμενισμός ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΔΙΠΟΛΟ ΗΛΙΘΙΕ. Η ΕΝΩΣΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ, ΟΥΤΕ ΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΙΣ, ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΚΡΑ (Π.Χ. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ) ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΜΗ-ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΜΗ ΑΛΛΗΛΟ-ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ 1-2-3-4 ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΟΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΙΒΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ (1) ΕΝΙΑΙΟ ΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ 3Δ ΠΕΡΑΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΠΕΔΙΟ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ-ΠΝΕΥΜΑ ΚΛΠ (ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝ [ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ]) ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΕΡΑΤΩΝ-ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ-ΨΕΥΔΟΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΑΤΤΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΘΕΩΝ ΓΧΒΧ-ΣΑΤΑΝΑ.

Ποιες βιωματικές εμπειρίες ρε μαλάκα, οι βιωματικές εμπειρίες των διανοιών ΑΠΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΪΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ.

Χέστηκες πάνω σου και πρόδωσες τον ευρύτερο κύκλο που ανήκεις ή ταυτότητα σου, ούτε κθούλου (που κωδικά εννοείς σατανά) ούτε ξέρω και γω τι στον νάνο εβραιοσαξονικό πούτσο τι. Όσο για το αστρικό πεδίο έλα με την όπισθεν, έχω αποβάλλει απείρως ισχυρότερες πνευματικές επιθέσεις αλλιώς δε θα μουνα εδώ σε αυτό το επίπεδο γνώσης και βιωματικής εμπειρίας και με άμεση επικοινωνία με το πραγματικό θεό. Δεν είμαι εγώ εξωγηϊνολόγος κοινώς αλλά εσύ κθουλόλογος-σατανολόγος-εξωκοσμικοθεοεξωγηϊνολόγος. Δεν μπορείς να βάλλεις τον ζων λόγο. Μπορώ να σου συνθλίψω το αιθερικό και αστρικό σώμα αλλά δε το πράττω.

Η ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ (ΝΥΝ) ΚΑΙ ΣΙΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΛΑΚΑ.

Επίσης, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΕΙΡΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ-ΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΙΑ.

Αν κάνεις κάτι τον εαυτό σου γαμάς, θα γυρίσει αμέσως πίσω 10, κοινώς εσύ είσαι μια φορά μάγος, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ :D ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙΣ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ. Εδώ γαμώ το διάολο σου κάτι αιώνες, τώρα θα με βλάψεις;


Υ.Γ. : Σε δεύτερη ανάγνωση μάλλον αποκλείεται να είσαι εκ του κύκλου που νομίζω, εκτός και αν χρησιμοποίησες όνομα ήδη guest, αποκλείεται ακόμα και αυτοί να έχουν πει τέτοιες μαλακίες έστω και ως τρολλιές. Πάντως η υφή σου, ο τρόπος γραφής σου και σημειολογία/θεματολογία είναι πανομοιότυπα οπότε δεν ξέρω αν είσαι αυτός/αυτοί και τρολλάρεις για να το πας κάπου. Πάνω υποστήριζες (πραγματικώς ή μη) κάποιο τύπο "πολυθεϊστικού σατανισμού" πραγματικώς ή μη, οπότε μάλλον... όχι. Αυτά που γράφω τότε συνεπώς δεν αναφέρονται σ' αυτούς παρά τις ανεξάρτητες θεολογικές/γεωστρατηγικές πραγματικότητες που περιγράφω.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΤΑΠΟΔΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ''ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ'' ΜΕ ΑΓΑΠΗ:





ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ;

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ