Author Topic: ΨΕΥΔΟ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ (ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΦΑΣΕΩΣ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ&#  (Read 1618 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

xtapodoteras

  • Guest
Γνωρίζω ότι το Νεκρονόμικον έγραψε Άραβας (ή και Πέρσης ενδέχεται), δε χρειάζεται να μου το 'πεις. Όταν κάποιος μιλάει για σουρρεαλιστικά χταποδοτέρατα εμένα μου 'ρχεται στο μυαλό Χ.Π. ΛΟΒΚΡΑΦΤ, τι να κάνουμε τώρα; Δεν υπάρχει κανένας μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος ούτε εξωκοσμικός, ούτε εσωκοσμικός ούτε και ταυτοκοσμικός, υπάρχει ΟΝ σκέτο δίχως τοποθετήσεις και περιγραφές χωροχρονικές, κατά Ερμή Τρισμέγιστο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΤΕΡΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ... ΛΟΒΚΡΑΦΤΙΚΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΙΑ ΠΕΡΑΤΗ "ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΚΗ" ΦΑΣΗ-ΠΤΥΧΗ-ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΒΕΡΕΜ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ, ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ?) ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΕΡΜΗΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ!

ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ?

ΑΝ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ "ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ" ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ - ΣΙΜΩΝ ΔΙΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΡΜΗΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ?

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙΣ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.

Εσύ λες ασυναρτησίες γιατί είσαι ψευτοαρχαιοελληνιστής που ψεύδεται. Δεν έχεις ακούσει για τον Δαμάσκιο και τα παράλληλα Σύμπαντα που αποδέχεται και η επιστήμη; Τι επειδή δεν βολεύει την μασονική προπαγάνδα σου περί ενός Υπερτάτου Όντος και ενός Σύμπαντος; Ποιος Ιουδαϊκός Σατανάς ρε μαλάκα; Το χταποδοτέρας Κθούλου είναι ο Σατανάς αν και λέγεται ότι είναι ο Μεγάλος Παλαιός Άζαθοθ που βρίσκεται και αυτός στο παράλληλο Εξώτερο και Χαοτικό Σύμπαν που βρίσκεται έξω και πάνω από το δικό σου και του Όντος σου. Συνέχιζε να μας διασκεδάζεις με τις μαλακίες που πετάς. Πες μας τώρα και για την ομάδα Ε και τον Σείριο να γελάσουμε. Ο Δίας σου ακόμα να έρθει να σε σώσει;  ;D ;D ;D