Author Topic: ΨΕΥΔΟ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ (ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΦΑΣΕΩΣ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ&#  (Read 1638 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AntiSatanSystem

  • Guest
Το σχέδιο στο οποίο αναφέρεται ο Pulverem (κατά κόσμον Ναήρ) είναι αληθινό αλλά κρύβονται συμφέροντα πίσω απ' αυτό και προφανώς και σιωνιστικά κεφάλαια που το χρηματοδοτούν με μπροστάρηδες τις θεοκρατικές underground ελίτ του στυλ Ευρύνομος, Ναήρ, Hasjarl, Elymas, Serdir, Azure και άλλες τέτοιες προσωπικότητες που έχουν φροντίσει να κρατήσουν ανωνυμία ως τώρα και ορισμένοι απ' αυτούς είναι γνωστοί μόνο σε μη-εμπορικούς underground black metal κύκλους.

Για τις απαιτήσεις του webwar πρέπει να αναφερθεί και αυτή η πουτάνα hacker η Ιεζάβελ, γνωστή σε cyberpunk κύκλους ως Mondesschein, που προσπαθεί να δημιουργήσει συσπειρωμένες κινήσεις Ορθόδοξου μισανθρωπικού Σατανισμού από γυναίκες υποτελείς στον "Πατέρα" Ευρύνομο. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις, κυρίως από φεμινίστριες, να εμπλακεί το όνομά της σε θρησκευτικές παρανομίες, κυρίως εναντίον γυναικών, αλλά μέχρι τώρα δυστυχώς έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Αυτή τη στιγμή μπαίνω με ειδικό επαγγελματικό proxy για την προσωπική μου ασφάλεια σε περίπτωση που η συγκεκριμένη καριόλα κάνει ξανά καμιά πουστιά με την IP μου καθώς την τελευταία φορά που το έκανε τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά. Πιστεύω ότι μετά απ' αυτή τη νίκη της δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει περισσότερα για μένα και τις απόψεις μου γι' αυτήν και τον χώρο της απ' την στιγμή που εκδιώχθηκα απ' αυτόν, οπότε αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύω να στοχοποιηθώ περισσότερο γράφοντας αυτά, εκτός αν απλώς περιμένουν να ξεχαστεί το θέμα μου για να έχω την ίδια μοίρα που είχαν και οι άλλοι που απομακρύνθηκαν. Πάντως μέχρι τώρα έχει καταφέρει να παραμείνει ανώνυμη κατά την διάρκεια των επιτυχιών της (πάντα με τις ευλογίες του "φίλου μας" Pulverem και του γνωστού στο WebWar Ευρύνομου). Πολλά απ' αυτά που κάνει έχουν φτάσει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα ακόμη.

Επί του θέματος τώρα, ο HERMES TRISMEGISTUS φαίνεται να κατέχει πολλές πληροφορίες εκ των έσω και ακόμα και αν τα συμπεράσματά του είναι υποκειμενικά σίγουρα βασίζονται σε αληθινά στοιχεία και αυτό αποδεικνύεται και απ' το ότι χρησιμοποιεί τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας με τους σατανιστές στην αρχική του ανάρτηση. Πρόκειται για ένα σύστημα επικοινωνίας που χρησιμοποιούν σε συζητήσεις που μπορεί να ψαχτούν απ' την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες και έχει ως βάση τους θεολογικούς και μυθολογικούς όρους για να κρύψουν τις συνομωσίες τους εναντίον της κοινωνίας. Πολλές φορές ο Pulverem τους χρησιμοποιεί σε αναρτήσεις που στην πλειοψηφία του κόσμου φαίνονται άκυρες όπως ας πούμε η δήθεν τυχαία συσχέτιση Ευρύνομου - Αλκιβιάδη - Δεύτερου Καβαλάρη της Αποκαλύψεως. Αυτά φαίνονται άσχετα μεταξύ τους αλλά αναφέρονται σε συγκεκριμένες ιδιότητες του ατόμου αυτού. Δεν μπορεί όμως να γίνει ακριβής αποκωδικοποίηση αφού αυτή η γλώσσα είναι γνωστή μόνο ανάμεσα στους Ορθόδοξους Σατανιστές. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η συσχέτιση της Ιεζάβελ των Θυατείρων με την Ιεζάβελ του Μαύρου Κύκλου ("Διδάσκουσα τα Βαθέα του Σατανά 2000 χρόνια"). Η πρώτη δίδασκε τα "Βαθέα του Σατανά" σε Χριστιανούς και η δεύτερη διδάσκει (αντιφεμινιστικό) Σατανισμό στις γυναίκες (που θεωρούνται εκ φύσεως αντισατανίστριες). Η ίδια έχει αναφέρει ότι είναι η άμεση μεταψύχωση της Ιεζάβελ των Θυάτειρων "παρόλο που δεν πιστεύει στην μεταψύχωση".

Απ' την άλλη το Pulverem ("quia pulvis es, et in pulverem reverteris" - dust thou art and unto dust shalt thou return) πρέπει να είναι το αντίστοιχο κωδικό όνομα του Ναήρ - Κούλη Καλαποθαράκου (?) λόγω της ιδιότητάς του στην οργάνωση, όπου είναι εκτελεστής. Η ίδια η Ιεζάβελ χρησιμοποιεί αυτήν την φράση στο παιχνίδι όποτε σκοτώνει κάποιον. Επομένως αν εγώ και ο HERMES TRISMEGISTUS πρέπει να περιμένουμε απάντηση των σατανιστών στην δράση μας, αυτή θα έρθει απ' τον Pulverem.

Το κατά πόσο το πραγματικό όνομα του Pulverem - Ναήρ - Ιωάννη - Nargaroth είναι Κούλης Καλαποθαράκος δεν το γνωρίζω, αλλά εάν ο συναγωνιστής παραπάνω το  ξέρει θετικά, δεν έχω λόγο να το αμφισβητίσω, καθώς απ' ότι κατάλαβα σε αυτόν αναφέρεται με αυτό το όνομα. Πάντως ελπίζω ότι είναι να κάνει να το κάνει σύντομα αλλά ξέρω ότι θα περιμένει.