Poll

ELA PES THN ALH8EIA... TI GNWMH EXEIS GIA TON XITTH?

Author Topic: Χρυσή Αυγή παρεμπόριο τέλος  (Read 863 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: Χρυσή Αυγή παρεμπόριο τέλος
« on: September 12, 2012, 02:05:31 pm »
Κατ'αρχάς, ο χίτης(χέστης) δεν είναι Μανιάτης ,αλλά Αθηναίος που την είδε Μανιάτης, επειδή έχεζε ο παππούς του στη Μάνη. Μιας και πουλάει το θέμα μανιάτης=άντρας θυμήθηκε στην εφηβεία τη κατάγωγη του παππού του μπάς και αυτή  υποκαταστήσει τους ατροφικούς όρχεις του. Το σύνδρομο περήφανης-καταγωγής είναι σύνηθες στην πρωτεύουσα ,όπου για παράδειγμα το 1/3 του πληθυσμόυ της δηλώνει Κρητικής καταγωγής και το θυμήθηκε μετά τα γυφτοσήριαλ και τις ταινίες με τους τάχα σκληροτράχηλους ηθοποιούς που κάναν τους χασισόχωριατες Αλλά υπάρχουν σοβαρότερα γεγονότα που εκθέτουν το φλωρόμπουχέσα παιδοβούβαλο. Αυτό το poll είναι η μόνη δυνατότητα του κακομοίρη να αποκαταστήσει τη φήμη του μετά τα ρεζιλίκια του και έκανε το πάν για να λειτουργήσει.

Χίτη(χέστη) πόσες φορές ανοιγόκλεισες το router σου αυτές τις μέρες για να αλλάξει η IP σου και να ψηφίζεις συνέχεια στο poll ότι είσαι γαμάτος ;D     
Εντάξει νομίζω σου απάντησα σε αρκετές από τις μαλακίες σου, έχεις καταντήσει γελοίος πλέον, προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να νομίζουν ότι ξέρεις πράγματα για μένα ενώ δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το ποιος είμαι. Είπαμε, ότι σε βοηθάει να κοιμηθείς το βράδυ, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να σου απαντάω πια. Συνέχισε το παραπληγικό σόλο σου υπάνθρωπε.